Gość gość Napisano Lipiec 12, 2013 szukam konkretnych dystrybutorów chcących zarobić od 500-1000zł w firmie FM ZYSKI DO OSIĄGNIĘCIA JEŚLI POTRAKTUJEMY TO SERIO nie koncentrujemy się na sprzedaży lecz na wspólnej pracy z drugim człowiekiem ZAINTERESOWANI PISZCIE NA justynamon@o2.pl W TYTULE "fm" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturo111 Napisano Lipiec 12, 2013 Czy ktoś może potwierdzić te zapachy: 357 - DAHLIA NOIR - GIVENCHY, FM 358 - Yves Saint Laurent - Manifesto, FM 334 - Terre d’ Hermes - HERMES.... but that is just a gues Pozostałych numerów nazw nie mam. Sprawdziłem 358 się zgadza. Do kwietniowego miesięcznika Twoj Styl był dołączony zapach i na 100% 358 to Yves Saint Laurent - Manifesto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2013 Jeśli ktoś ma aktualną listę odpowiedników FM proszę o wysłanie na maila. mybtg.cs@gmail.com z góry dziękuję bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2013 FM to kopie oryginałów i śmieszą mnie wielcy znafcy którzy to neguja gdyż to właśnie ich siła. Jakby ktoś jeszcze miał 110 to chętnie kupię Hanna@mixbox.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DUĄY Napisano Sierpień 20, 2013 kupiłem kiedyś perfumy swojej żonie nr 114 ale już ich nie ma. pomóżcie jaka była ich nazwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kotka_mamrotka Napisano Sierpień 21, 2013 DUĄY, a może kup żonie teraz jakieś inne perfumy? Ja lubię zarówno mocne, jak i delikatne, w zależności dlatego od jakiegoś czasu kupuję stałe dwie pozycje z www.edp24.pl . Pierwsze, mocniejsze są te: Paris Avenue - Kenya Journey , a drugie, słabsze te: Paris Avenue - Angelina. Kenya są korzenne, a Angelina jaśminowe z piżmem, naprawdę warto zaryzykować i kupić żonie w prezencie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 30jola30 Napisano Sierpień 22, 2013 Czemu ludzie upierają się na te perfumy z FM? Ja miałam i nie polecam, szczerze... Chętnie kupiłabym sobie nowe jakieś, ale nie drogie. Jakie perfumy polecacie dla trzydziestoletniej? Coś podobnego do Paris Avenue Essense. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2013 gdzie można znależć najnowszą listę odpowiedników? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2013 Witam, Bardzo proszę o przesłanie najnowszej listy odpowiedników na adres adi@o2.pl. Z góry serdecznie dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2013 Kochani! gdzie można to kupić? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2013 Witam Czy ktoś może wie jaki jest numer odpowiednika fm Paco Rabane Ultraviolet? Bardzo chciałabym znależć ten odpowiednik. Wiem że taki był, ale nie pamiętam jaki miał numer. Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturo111 Napisano Wrzesień 18, 2013 fm 183 paco rabanne - black xs for her, fm 224 paco rabanne - black xs, fm 199 paco rabanne - 1 milion, fm 313 paco rabanne - lady million Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturo111 Napisano Wrzesień 19, 2013 DUĄY FM 114 to zapach o nazwie "TAKE MI" To był zapach stwozony przez FM GROUP. Nie dostaniesz tego w sklepie. Skład perfum: wanilia, drzewo sandałowe, kadzidło, piżmo, frezja, piwonia, kalia cycylijska, mandarynka, brzoskwinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2013 Czy ktoś posiada w sprzedaży zapach fm 144? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturo111 Napisano Wrzesień 19, 2013 Gość Paco Rabanne - ULTRAVIOLET miał numer FM 36 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tonka1 0 Napisano Wrzesień 22, 2013 Witajcie,FM wprowadzi niebawem nowe zapachy,damskie od nr.403 do nr.411 i męskie od nr.453 do nr.456 Czy ktoś już orientuje się jakie odpowiedniki kryją się pod tymi numerami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziola14289 Napisano Wrzesień 24, 2013 podbijam pytanie wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2013 Witam, również jestem chętna na aktualną listę odpowiedników FM. Z góry dzięki. email: asubczak@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2013 Witam ! Również dołączam się do pytania czy ktoś zna odpowiedniki najnowszych zapachów od 403 dol 411 i 453,454,455, 456. Jeśli tak bardzo proszę o listę . natalia3612@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2013 poprosze oodpowiedniki nowych perfum madziola.blaszkowska@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 ja również poprosze odpowiedniki nowych perfum FM carolinee00@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia2701 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Zapraszam na zakupy. Szczytno - Ostrołęka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 To jak z ta nowa lista odpowiednikow? Bardzo prosze madziola.blaszkowska@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 Ja również poproszę odpowiedniki nowych perfum FM - imkka@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2013 Can anybody help me out with the names of the new parfums? Thank you. besparing@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2013 ja również poproszę o liste nowych zapachow acmb@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2013 A ja mam odpowiednikii perfum o wiekszym stezeniu 22 procent. Moj maila praca.dodatkowa(malpa)opoczta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2013 Poszukuję listy odpowiedników Jesień 2013 (elephant11@wp.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość x10d Napisano Październik 1, 2013 Nazwy nowych odpowiednikow macie na http://www.spisperfum.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FMFanka Napisano Październik 7, 2013 Dziękuję bardzo za informację o nowej liście zapachów. Już skorzystałam. Perfumy są super a te najnowsze szczególnie bardzo fajnie pachną i bez listy wybrałam dla siebie 411, oraz 406 pozostałe również są super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach