niusia212 0 Napisano Listopad 4, 2007 to zależy...... ja mam stałych klientów którzy sprawdzili swoje zapachy z feromonami i są zadowoleni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż się uśmiechnęłam Napisano Listopad 4, 2007 aha ;) bo to ma być taki śmieczny drobiazg na wieczór panieński;) bo nic nie chce więc się tak umówiłysmy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość burza mnie przeraza Napisano Listopad 4, 2007 to chyba sa tak samo naiwni jak Ty. Jesli cos nie dziala i jest to udowodnione to dzialac nie moze. Jedynie autosugestia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia212 0 Napisano Listopad 4, 2007 a próbowałaś/eś? Ja tak:) i może to i autosugestia ale daje pewność siebie:) i moim zdaniem to najważniejsze... Zresztą trzeba się przekonać aby o czymś powiedzieć także jak nie spróbujesz to się nie dowiesz a jak nie chcesz spróbować to nie namawiam, szanuję decyzje innych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż się uśmiechnęłam Napisano Listopad 4, 2007 niusia a mam pytanie czy wąchałaś może gucci rush 2?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż się uśmiechnęłam Napisano Listopad 4, 2007 tzn. z tych odpowiedników?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż się uśmiechnęłam Napisano Listopad 4, 2007 aaa i dlaczego opakowanie ma rózny kolor?? a jest ten sam zapach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia212 0 Napisano Listopad 4, 2007 wąchałam ale Gucci Rush jest lepsze od 2 moim zdaniem. opakowanie z feromonami jest inne niż zwykłe perfumy i jeszcze jest różnica między opakowaniem damskim i męskim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż się uśmiechnęłam Napisano Listopad 4, 2007 aha ,ale mi chodzi czy Gucci Rush 2 jest takie lekkie czy raczej ciężkie? Bo moja mama posiada orginał i bardzo on mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gucci Rush 2 Napisano Listopad 4, 2007 jest w 95% taki sam jak oryginał , lekki, kwiatowy, przyjemny... z takich ładnych kwiatowych polecam 141 -versace Bright crystal sorry za "wtrącenie"sie ale rowniez jestem konsultantką (Poznań)i uzywam te zapachy,chociaz mam rowniez oryginały ale będąc zwariowaną na punkcie perfum moge za mniejsza kase miec ich duzo i jeszcze dorobic pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż się uśmiechnęłam Napisano Listopad 4, 2007 ooo czyli jak jest lekki to jest podobny do arginału , może tym razem coś dla siebie wybiorę ;) a czy sprzedajesz może próbki? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia212 0 Napisano Listopad 4, 2007 Próbki także są dostępne dla klientów, to zależy tylko od dystrybutora czy chce udostępnić. Ja udostępniam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż się uśmiechnęłam Napisano Listopad 4, 2007 aha bo jak kupuje na allegro dostaję 3 próbki gratis ,ale nie ma on wszytskich zapachów, czy możliwe byłoby jakoś kupienie ich od Ciebie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia212 0 Napisano Listopad 4, 2007 Jasne, tylko zależy jakie...... Będe musiała tylko zamówić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż się uśmiechnęłam Napisano Listopad 4, 2007 Czyli mogłabym u Ciebie jak narazie zamówić kilka próbek, a jaka jest cena ich?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia212 0 Napisano Listopad 4, 2007 odezwij sie na mail bądz na gg 7680796 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123aaa Napisano Listopad 4, 2007 jaki jest podobny zapach do pur blanca z avonu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż się uśmiechnęłam Napisano Listopad 4, 2007 Niusiu odezwałam się do Ciebie na poczcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia212 0 Napisano Listopad 4, 2007 nic nie dostałam narazie co do pur blanca trudno powiedzieć:) musisz powąchać zapachy z tej samej nuty zapachowej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123aaa Napisano Listopad 4, 2007 a jak to jest nuta zapachowa?? moze mi cos polecisz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia212 0 Napisano Listopad 4, 2007 hmmm z tego co pamietam to gucci rush, mexx woman(choc tu juz musisz powachac), red delicious-dkny, happy-clinique........ jesli jestes z warszawy moge udostepnic ci zapachy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123aaa Napisano Listopad 4, 2007 jestem za granica a mexxa wlasnie mam i mi sie konczy i chcialam kupuc cos innego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia212 0 Napisano Listopad 4, 2007 hmmmm ja polecam cat deluxe-naomi campbell ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123aaa Napisano Listopad 4, 2007 a jest cos podobnego z bossa,pumy, celine dion,gucci. noami campell.itp bo tu jest ich duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123aaa Napisano Listopad 4, 2007 dzieki:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia212 0 Napisano Listopad 4, 2007 na www.perfumyfm.blogspot.com wszystkie odpowiedniki masz napisane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiii Napisano Listopad 4, 2007 mam z tego jakis zaach, te podroby z rynku pachna podobnie i zapahc utrzymuje sie tak samo dlzuej a na rynku taniej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia212 0 Napisano Listopad 7, 2007 zapraszam na stronę do skorzystania z promocji http://www.perfumyfm.blogspot.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia212 0 Napisano Listopad 14, 2007 http://aukcja.onet.pl/my_allegro.php?mm=1&page=auctions&type=sell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niusia212 0 Napisano Listopad 28, 2007 Witam, Świąteczne zakupy przed nami! FM przygotowało specjalne promocje. Sprawdź na http://www.perfumyfm.blogspot.com Pozdrawiam, Aneta Leśniewska FM GROUP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach