Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynica25

tak sie martwie, ze cos jest ze mna lub z nim nie wporzadku...

Polecane posty

Gość martynica25

od dluzszego czasu nie stosujemy z chlopakiem zadnych srodkow antykoncepcyjnych (ponad rok ). ustalilismy, ze nie bedziemy sie starac o dziecko, tylko cieszyc sie seksem i w razie wpadki - tez sie cieszyc. to miala byc taka " kontrolowana wpadka" ze tak powiem. mielismy nie starac sie za wszelka cene, tylko to mialo sie wydarzyc ktoregos dnia. niby sie nie staralismy, ale ja zrobilam przez ten czas mnostwo testow ciazowych, a moj facet pytal mnie wiele razy czy jestem w ciazy... a tu nic. na tescie zawsze odpowiedz negatywna. zaczyna mnie to martwic. innym wystarczy jeden raz bez zabezpieczenia, nam po ponad roku nic nie wyszlo:( zaczynam sie zastanawiac czy ze mna i moim facetem wszystko w porzadku...

Gość zuzia13
Hej. A robilaś sobie badania? Byłaś ostatnio u swojego lekarza i mu to powiedziałaś

Gość krótkie spodenki mam
ja juz pól roku stosuje tylko stosunek przerywany i też nic.Moze nie nalezymy do tego typu kobiet co szybko zachodzą.... Mój okres teraz trwał 2,5 dnia i sie własnie zastanawiam czy nie powinnam testu zrobić.

Gość krótkie spodenki mam
oczywiscie ciązy też nie planuje... no ale jak bedzie to nic sie nie stanie.

Martynica - w pierwszej kolejności zbadać należy nasienie faceta. udaj się do ginekologa, powiedz o czasie, jak długo nie stosujecie zabezpieczenia.Możliwe, że po prostu nie trafiacie w te dni, może masz mało sprzyjający śluz i trzeba wspomóc, może jest problem z plemnikami... Jakkolwiek - warto byłoby się przebadać.krótkie spodenki mam - po pierwsze: nie u wszystkich facetów w preejakulacie są plemniki - po drugie: za krótko się w to bawisz, by o cokolwiek się martwić. nie jest to ani sposób zapobiegania ciąży - ani na zajście w ciążę.