Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NA DIETACH NIE PISZĄ

czy budyń moge jeść bezkarnie i nie utyje ????

Polecane posty

Gość NA DIETACH NIE PISZĄ

treoche ostatnio juz schudłam bo 3 kilo ale teraz jem czesto na kolacje budyń z mlekiem 3.2 % i sie zastanawiam czy on tuczy czy nie. tego budyniu zjadam pól litra bo pól litra mleka mieszam z nim..jak to jest|>? słyszalam ze własnie odchudza.

Gość ciemnogrod ...
jasne a po czekoladzie tylek chudnie i brzuch ...

Gość hhhdhdhjdf
Jedzac chemie nie masz czego oczekiwac

Gość To juz lepiej wez i..
..zrob sobie budyn w domu.Mleko+maka ziemniaczana lub pszenna + kakao+cukier-!!

Był czas w moim życiu, że bardzo schudłam. Skoro już sama sobie przestałam się podobać trzeba było przytyć. Miałam do zdobycia z 5 - 6 kg. I wiesz co robiłam? Oprócz tego, że starałam się więcej jeść, to codziennie wieczorem robiłam sobie budyń. Nie taki z torebki, ale sama, tak jak tu ktoś napisał, pełne mleko, mąka ziemniaczana i cukier. Uwielbiałam to i .... przytyłam, o tyle ile chciałam, potem już przejadł mi się ten budyń. Jak długo można jeść to samo? Więc na tej podstawie wątpię, żeby budyń miał odchudzać, bo nie ruszyłabym z wagą, tym bardziej, że mi bardzo łatwo się chudnie, a trudno nabiera kilogramów.

Gość asiiiiiaaa
a taki slodka chwila tuczy bo ja sobie jem zadko ale jem

Gość venge.
nie..

Gość gość
Na kolacje, jeśli jesteś na diecie odradzam! Organizm nie będzie miał kiedy go spalić i zamieni w tłuszcz. Jednak jeśli chodzi o budyń w ciągu dnia, to możesz go zrobić z mlekiem 0,5 % i już będzie mniej tuczący. Pamiętaj! Na diecie można jeść wszystko tylko w odpowiednich ilościach ;)

Gość gość
bardzo tuczy mi ciężko przytyć, mam zwykle niedowagę jadłam keidyś budyń codziennie, miałam smaka... i chyba po 2 tyg. ze 4 kg przytyłam mleko, mąka... trochę cukru kaloryczne...

Gość ewelina1414
a wy nienormalne kobiety jestescie od kiedy budyn tuczy wy wezcie sie zastanowcie jestem dietetykiem i nie zgadzam sie z wami budyn nie tuczy

Gość gość
ewelinka budyń nie tuczy? To chyba zależy z jaką ilością cukru jest zrobiony i na jakim mleku.

Gość gość
A do autorki, jeśli ta dieta budyniowa, o której mówiła ci ciocia, jest to dieta polegająca na jedzeniu tylko budyniu 3 razy dziennie, po 200g gotowego wyrobu, plus ewentualnie 1 marchewka, to tak schudniesz.

Gość gość
budyn to skrobia/maka ziemniaczana cukier i pewnie jeszcze dajesz tluste mleko wiec to jest tuczaca kaloryczna bomba, ktora napewno nie odchudza jak w ogole mozna byc nierozgarnietym zeby pomyslec, ze maka z cukrem odchudza

Gość gość
sam proszek budyniowy ma 400kc na 100 gram do tego najtluszcze mleko to sporo.

Gość gość
Pół budyniu na mleku 2% i słodziku ma jakieś 160-180 kcal. Na cukrze jakieś 250.

Gość gość
Pół litra budyniu? W życiu nie zjadłabym tyle na raz czegokolwiek. Jesteś mentalnym grubasem.

Gość gość
Budyń i bez cukry jest słodki, najczęściej zawiera skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Jako barwnik może być kurkumina, która ostatnio ma swoje 5 min. Do tego mleko 0,5 i wtedy może zastąpić np. słodycze. Oczywiście jeśli ktoś tylko doda budyń do diety, nic nie odejmując, to trudno, żeby schudnąć.

Gość gość
Osobiście chudne na budyniu jedzac tylko jego. Lubie surowy ze szklanką mleka ilodc procent dowolna, pycha;) Taka dietla kilka dniowa super jest.

Gość gość
Tak.Batony też. Tak twierdzi lewandiwska