Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Spotykam się z 22 letnią panienką i chciałbym się dowiedzieć czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość to śmieszne...
...też facet poczułam się dotknięta... jak smiesz tam mówić o kobiecie... nie masz prawa tak wyrażać się o kimś kogo nie znasz... widzę, że analfabetyzm moralny jest teraz bardzo modny, toż to wygląda jak tragifarsa... oceniać człowieka ma prawo ten kto GO zna... nie jestem dziewicą - miałam jednego partnera (wciąż jesteśmy razem) ale różnie może potoczyć się los... nie jestem starą (mam 20 lat) używaną szmatą i nigdy taką nie będę... a jedynę co mogę powiedzieć to nie chciałabym być na miejscu Waszych kobiet - bo wybaczcie, jeśli tak mówicie o innych... to jak kiedyś będziecie mówić o swych własnych - jeśli okaże się, że jednak nie jest różowo, choć była dziewicą... Człowiek posiada swoją godność... jeśli wymagasz poszanowania swojej... musisz sam szanować innych...

Wogóle to kobiety często kłamią, Kiedyś dziewczyna okłamywała mnie przez pół roku że jest dziewicą i nawet nie uprawialiśmy seksu.Ale poznałem się jak przyszło co do czego, przeleciałem i zostawiłem.

Gość to smieszne
..lepsi? Pod jakim względem...że co przeleciałeś ją i zostawiłeś...? ...a jeśli kłamała, bo jej na Tobie zależało... nie pomyslałeś o tym?

Gość wiśnióweczka
własnie...moze Cie kochała, a wiedziala ze jak się dowiesz ze nie jest dziewicą to ją zostawisz...nie pochwalam takiego zachowania, ale potrafie je zrozumieć...

Gość wiśnióweczka
kobieta to w ogóle ma przerabane,dziewictwo mozna stracić tylko raz, zazwyczaj traci sie je z tym ukochanym i wydaje nam sie ze to będzie ten jedyny i ostatni, a potem on odchodzi i co ta kobieta ma zrobic?...zabic się? ...zostać samotna do konca zycia, jasne że nie, wiekszosc z takich dziewczyn wychodzi za mąz i zyje szczesliwie, ale na szczeście spotykaja na swojej drodze faceta,który kocha je za całokształt , a nie za kawałek błonki między udami......

Gość steady
dziewczyny wyluzujcie. zastanawia mnie czemu tych idiotów nie da się przegadac, ale mam pewien pomysl xD wiem jak sie we człowieku krew gotuja jak czyta takie rzeczy. tez myslalam ze to prowokacja. autor tematu jak i inni chlopcy wypowiadajacy sie sa typami ludzi na ktorych zawsze bede patrzec z pogarda. zreszta na wybranki ich serc takze. w niektorych srodowiskach taki stan rzeczy widac istnieje (brak jakiegokolwiek szacunku do kobiet a jesli juz to takiw stylu 'arabskim'). są to dresy i glupie niunie poubierane na bazarku - nigdy z takimi smieciami nie bede miec nic wspolnego :) jak widac z reszta z takimi ludzmi nie da sie rozmawiac.

Gość to śmieszne
wiśnióweczko mnie przeraża to co tu czytam... jak mężczyzna może być tak bezduszny i małostkowy, a przy tym tak ordynarny... dobrze, że sama mam niesamowitego mężczyznę...

teraz jest mozliwosc \"zregenerowania\" blonki... znaczy sie jedzie do szwajcarskiej(chyba) kliniki i oni ladnie ja \"odbudowuja\"... i wtedy taki sredniowieczny arab ma radoche, ze rozdziewiczyl swoja zone... ze nie bylo to pierwsze rozdziewiczenie wiedziec nie musi...

Puszczalskie przynajmiej powinny inwestować w takie operacje dla przyjemności swoich mężów a nie żałować tych 5000

no i pozniej ta puszczalska ma gleboko w du*ie, ze oklamuje swojego faceta... a on zyje w blogiej nieswiadomosci, myslac, ze, jak to okreslacie, zaden inny sie spuszczal do matki jego dzieci... totalna obluda... az sie chce zwrocic posilek

A nie pozbawiać swojego mężczyzny tej pięknej chwili w życiu, albo iść na łatwizne i okłamywać by trochę zaoszczędzić.

Gość jeszcze dziewica
facet chce widziec wykrzywiana w bolu gebe swojej ukochanej (przy przerwaniu blony) , jako dowod jej milosci - to czy sie gzila tak naprawde czy nie, to nie ma znaczenia, najwazniejsze ze zostana zaspokojone samcze popedy wladzy - pokazac kto tu rzadzi, ja jestem krolem, jak mowie ze ma bolec to ma!!! Ale nasrane w glowach macie

mężczyźni też na dziwki chodzą a ich żony nigdy się o tym nie dowiadują szczerość nie zawsze poplaca

jestescie obludni az do granic wytrzymalosci... wolicie zyc w klamstwie, niz w normalnym zwiazku... wspolczuje waszym kobieta...

Gość W życiu nie warto
rezygnować z przyjemności i młodziutkich prostytutek

Gość ja zauważyłem że kobiety
z wiekiem robią się strasznymi materialistkami , patrzą ile zarabiasz czy będziesz potrafił utrzymać rodzinę czy masz mieszkanie, takie tradycyjne podejście a mężczyźni z wiekiem wolą młodsze partnerki najlepiej dziewice i ładne

Także oczekują że facet nie będzie miał żadnych wymagań i akceptowal je takie jakie są.

Gość tak juz jest
kazdy czegos tam oczekuje od przyszłego meża/zony, to logiczne w końcu wybiera się partnera na całe zycie ( w załozeniu) i na ojca/matke swoich dzieci, to nie jest dziewne, dziewne jest to ze osoby, które nie spełniaja tych oczekiwan wyzywa isę od róznych takich, zamiast uczciwie powiedziec, przykro mi, nie ułozy nam się, ale zycze ci sczescia z kimś innym ...

>>>> tak juz jest niestety ale panowie wypowiadajacy sie na tym topiku nie osiagneli tak wysokiego poziomu rozwoju by moc rozmawiac kulturalnie... wola wyzywac, mimo, ze nie znaja osob z ktorymi rozmawiaja... owszem jak sie nie dopasowaly 2 osoby do siebie to sie mozna rozejsc jak dorosli a nie jak dzieci... na spokojnie i kulturalnie...

Gość stare baby
są do niczego

Gość i zrzędzą bez przerwy