Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Spotykam się z 22 letnią panienką i chciałbym się dowiedzieć czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość wiśnióweczka
sippelsweg ...wiesz,ja nie wiem skad to się bierze, ale mam wokół siebie wiele znajomych małzeństw, gdzie on był pierwszym dla swojej zony i te małzeństwa w wiekszosci wcale nie wygladaja rózowo, ci faceci wcale nie szanuja swoich zon, bardzo czesto zdradzaja, ale i owszem sa zadowoleni z faktu ze żony były dziewicami...dla mnie to jest odrażające, bo to takie trochę zdobywanie trofeum, zdobycie czystej kobiety z zasadami podczas gdy samemu nie ma sie zadnych zasad, wiele z tych małżeństw niestety juz sie rozpadło lub rozpada, przykre jest to, ze tacy faceci wymagaja,nie dajac niestety nic w zamian

Wiesz kobietko że on nigdy nie będzie Twoim mężem, niedługo zacznie szukać porządnej dziewczyny.

Gość wiśnióweczka
na szczeście mam tez znajomych którym się udało, bez względu na to czy ona była dziewicą, czy nie, ale tam po prostu była miłosc i szacunek,a zarówno babki jak i faceci mieli dobrze poukładane w głowach ...

wisnioweczka, dla mnie jest troche nie powazne podejscie do zycia, ze musze byc ta pierwsza/pierwszym... nie wyszlam za maz za mojego pierwszego... dla niego tez byl to pierwszy raz.... nie pasowalismy do siebie na dluzsza mete... i nie rozumiem czemu mialabym teraz wymagac by moj maz byl dla mnie czysty... nie mam 18 lat by miec takie paglady... znam tez pary gdzie oboje byli w kilku dluzszych zwiazkach i teraz sa ze soba szczesliwi, wiedza co im sprawia przyjemnosc a co nie... potrafia sie dopasowac... sa szczesliwymi malzenstwami... ale znam tez takie ktore byly rok, dwa lata malzenstwem a pozniej rozwod z wielkimi zalami... albo wlasnie jak piszesz zdradzaja sie na lewo i prawo... rownowaga w naturze musi byc... nie ma na to innej rady

Gość wiśnióweczka
zycie z czasem wszystko weryfikuje, ale jak ktos jeszcze zycia nie zna, to własnie oprócz wyzwisk nic madrego nie ma do powiedzenia

Nie uważam się za osobę nie porządną- mimo że tak jestem postrzegana nawet przez swojego mężczyzne- nie mówiąc o tych z forum

Gość raczej też nie jest zadowolony
że dawałaś innym Współczuje mu kobiety

Nauczył się (dziwki na pierwszy raz są najlepsze). A dopiero teraz znajdzie porządną dziewczynę. Nie ma czego Mu współczuć.

Gość wiśnióweczka
kobiiietka to on w tym momencie nie jest w porzadku, zwiazał sie z Toba i byliście razem przez trzy lata, czy to się nie liczy? jesli to nie wystarczy do zbudowania zwiazku opartegoo na szacunku, to nie wiem czy powinniscie być ze soba, bo moze byc tylko gorzej, tylko uświadom mu, ze on jest w tej chwili w podobnej sytuacki i jakiejs innej kobiecie z którą sie zwiaze tez moze przeszkadzac ze był juz z kimś innym...moim zdaniem,to on jest jeszcze emocjonalnie niedojrzały, maam nadzieję , że mu przejdzie

tez facet>>> uwierz mi, ze kobieta ktora spala z jednym mezczyzna nie zwiaze sie z kolesiem ktory spal z ogromna iloscia... ja to nazywam przebiegiem... to jest jak z samochodami z duzym przebiegiem maja tylko Ci ktorych nie stac na nowe...

Gość wiśnióweczka
podchodzimy do tego inaczej bo po prostu dla nas liczy się człowiek, a nie to czy wczesniej uprawiał seks, ale znam dziewczyny dla których to było wazne, ja np unikałam jak ognia facetów którzy zmieniali kobiety jak rękawiczki...i dla mnie nawet gdybym teraz była dziewica liczyłoby sie czy facet szanuje kobiety i w jaki sposób sie o nich wypowiada, inaczej nie miałby szans...jak ktos traktuje na równi dziewczyne która była w zwiazku i miała 1 faceta na równi z ta, która miałam 100 róznych na wiejscich dyskotekach i nie widzi praktycznie róznicy, no to sorry, ale nie byłoby z takim o czym rozmawiac... mam trzech synów i mam nadzieję, ze nigdy nie usłuszę z ich ust podobnych komentarzy na temat kobiet, zreszta mój maz jest człowiekiem na poziomie, wiec jest duza szansa, ze oni tez beda

Gość wiśnióweczka
tez facet...ciekawa jest ile Ty masz lat?

wulgaryzmami posluguja sie ludzie ktorzy maja maly zasob slownictwa... a po drugie czy ja Ciebie obrazam?

Idiota!!!!!! tylo na tym Ci zalezy? cz sie z kiims przespala czy nie przed Toba/ dowiesz sie tego w swoim czasie.. sa wazniejsze sprawy... lepiej ja najpierw poznaj i sie zastanow czy ci odpowiada charakter a nie od razu temat Seksu.. to laski tytlko drazni.....

Gość hehehe ja też

Gość Tez facet
Wszystko jest ważne charakter uroda czy dziewictwo, Moja żona pod każdym względem mi odpowiadała.

Gość wiśnióweczka
ja wymiękam, niektórzy to na leczenie jak nic sie nadaja...

Gość wiśnióweczka
w realu gracie, a na kafeterii wychodzi prostactwo :-)

tez facet... no mozna pokazac jakim sie jest prostakiem... no ale to juz inna bajka... nie kazdy potrafi prowadzic rozmowe na poziomie...

Gość wiśnióweczka
chłopcom się nudzi, moze iddżie pozmywac bo mamusia na pewno obiadek ugotowała i pod nos podała, ale przynajmniej zmywac naczynia sie nauczycie..kobiety to cenią w facetach, bez tego zadna was nie zechce :-)

ok, do jutra, bo pewnie ten temat sie jeszcze bedzie ciagnal... ja mam juz wolne wisnioweczka milego popoludnia i wieczorku zycze

Gość wiśnióweczka
pa pa :-)