Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Spotykam się z 22 letnią panienką i chciałbym się dowiedzieć czy jest dziewicą

Polecane posty

nie wiem czy to pytanie ma w ogole sens, dziewica w tym wieku to bardzo rzadko spotykane zjawisko

Gość raczej to
że nie byłem pierwszy

no dobra Ciebie jestem wstanie zrozumiec, byla Twoja pierwsza i chcialbys byc jej pierwszym... mozna powiedziec logiczne...

Gość tak zamierzam zrobić
mam 27 lat i jeszcze dobrze wyglądam

ja swoją też zdradzam bez wyrzutów sumienia, żałuje tylko że ze zdzirą się ożeniłem.

Gość milka ml
Wiernosc podobno cenna jest tylko w takiej kobiecie, ktora ona cos kosztuje :) Troche podobnie z dziewictwem :)

Gość patolog
o boshe człowieku ale masz problem normalnie osłabienie mnie bierze jak czytam takie rzeczy. wiesz, wsadz jej tam tak niespodziewnanie palec tak z zaskoczenia i bedziesz wiedział. nio i po problemie:P

Gość patolog
o boshe człowieku ale masz problem normalnie osłabienie mnie bierze jak czytam takie rzeczy. wiesz, wsadz jej tam tak niespodziewnanie palec tak z zaskoczenia i bedziesz wiedział. nio i po problemie:P

Gorzej jak baba gruba albo brzydka i używana. Dla mężczyzny to dopiero porażka z taką się żenić

nie no, jednego zrozumialam, tego co ozenil sie ze swoja pierwsza partnerka seksualna, a ona nie byla dziewica... to jestem w stanie zaakceptowac jego podejscie... ale kolesie ktorzy sami uzywaja sobie na lewo i prawo a maja czelnosc nazywac dziewczyne szmata bo przespala sie z innym z milosci, to jak dla mnie jest lekka przesada i troche niepowazne

Żaden facet nie chce aby żona z innymi nabywała doświadczenia

Nano, ale jak facet nabiera doswiadczenia to jest ok? ja jestem za pelnym rownoouprawnieniem... i jesli faceci chca by kobiety placily za siebie i by nie oczekiwaly szarmanckich zachowan to niech wszedzie uskuteczniaja ta zasade... a nie tylko czerpia korzysci...

Bo kobiety oczekują doświadczenia ze strony mężczyzn

nie wszystkie kobiety oczekuja doswiadczenia... wiele chce czulosci dla dziewicy np tez wazne jest by jej pierwszy raz byl jego pierwszym razem... to zbliza

Ale większa część oczekuje że facet będzie wiedział co robi, a nie znam mężczyzny który oczekiwałby doświaczenia od żony nabytego z innymi facetami

czy ja wiem, czy wiekszosc oczekuje, ze bedzie wiedzial co robi.... dziewicy raczej na tym nie zalezy... co innego kobiecie ktora juz uprawiala sex i wie co znaczy dobry sex bedzie zalezalo na doswiadczeniu

Gość oj nie gadaj tak
dziewicy też zależy aby pierwszy raz miło zapamiętała.

no ale nikt mi nie wmowi, ze dziewicy zalezy na jakims wymyslnym pierwszym razie... no przynajmniej dziewicy, ktora to robi z milosci a nie dla sportu/zasady/bo tak robia inni

Gość ale żeby było dobrze
a z prawiczkami to różnie bywa za pierwszym razem

no dobrze, roznie bywa, ale nie uwierze nigdy, ze dziewczyna ktora oddaje sie z milosci po raz pierwszy bedzie oczekiwala od swojego partnera doswiadczenia...

Czytałem wypowiedź faceta który zdradza żonę. W takiej sytuacji też zdradzałbym taką przy każdej okazji.

Gość nie potrafiłbym wycieruchy
szanować.

Gość taka co dawala innym

mam pytanie czy wy nie rozrozniacie pomiedzy dawaniem na lewo i prawo dla samej przyjemnosci, a oddaniem sie mezczyznie ktorego sie kochalo/a?

Gość to i tak nie ma znaczenia
bo i tak używana nie ważne czy miała 1 czy 100