Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Spotykam się z 22 letnią panienką i chciałbym się dowiedzieć czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość czytam i pisze
Przeciez seks jest dla ludzi, oczywiscie nie sugeruje tu ze prucie sie na prawo i lewo jest spoko, ale jak ktos lubi to co... zycie jest za krotkie zeby odmawiac sobie przyjemnoesci hehehe

Gość czytam i pisze
Zycze powodzenia szukajacym dziewic na zone oraz dziewicom, ktore sa poszukiwane, pozostalym rowniez zycze wszystkiego naj. 3majcie sie

Typowe kurewskie podejście, a w małżeństwie mężczyzna musi sobie odmawiać i ograniczać się do jednej.

Gość heheeeaa
........a w małżeństwie mężczyzna musi sobie odmawiać i ograniczać się do jednej.............wymiękłam:o

Gość to śmieszne...
...o gosh... ja już się chyba załamałam... więc jestem szmatą... dobrze wiedzieć... bo mając 20 lat straciłam dziewictwo z kimś kogo kocham... i kto kocha mnie... w końcu na ślubnym kobiercu - chociażby z Nim - nie będę już czysta... a to, że był moim pierwszym zmienia niewiele... oj... ubaw po pachy... Pawle jeśli kiedyś okaże się, że pokochasz kobietę, która jednak nie jest dziewicą to co? Zostawisz ją i przez całe zycie będziesz żałował... czy może wyślesz do Włoch czy Francji, by zrekonstruowano jej błonę dziewiczą... ostatnio to modne... a chirurgia plastyczna czyni cuda - będzie po problemie... Błona nie jest wyznacznikiem niczego... a tym bardziej wartości kobiety...

Gość heheeeaa
on nikogo nie pokocha bo nie ma uczuc:o ten typ

Gość to śmieszne...
tak tez myślałam... ... a dziś ośmielę się podziękować mojemu mężczyźnie, że jeśli nie poprowadzi mnie do ołtarza, będzie oznaczało, iż mnie (tu cytat) zeszmacił, sk..wił (i tym podobne wyrazy bliskoznaczne... )

Gość ali_000
Nie mogę normalnie.......... Jeśli facetowi tak zależy na dziewictwie, to są już specjalne zabiegi, które to przywracają... Ale jedna rzecz mnie szczególnie drażni - facet może spać z kim popadnie, ile razy dusza zapragnie i jest spoko, a kiedy dziewczyna z kimś pójdzie do łóżka - to już sie robi problem. I to nawet, kiedy zrobiła to z miłości. Normalnie załamka. Ludzie, żyjemy w XXII wieku! Co z emancypacją, równouprawnieniem?! W ogóle to gratuluję autorowi tego topiku... Jesteś genialny! I rzeczywiście, bardzo ci na teuj dziewczynie musi zależeć, skoro jedyne, co cię interesuje, to to, czy jest dziewicą...

Gość to śmieszne...
czasem brak mi słów... i Bogu dziękuję, że mam przy sobie mężczyznę, który szanuje mnie za to jaka jestem... a nie za to czy jestem dziewicą czy nie...

Gość ciekawska*
ale prymityw... oby cie kopnela w dupe ta dziewica a jak sie juz ozenisz- obys trafil na jedze co ci fiuta obetnie za zdrade

Gość heheeeaa
rozumu to on ( oni ) nie ma ( maja) :o i na to trzeba brac poprawke:D:D:D

\" Ponabijaj się z dziewic jak sie będzie śmiała to uzywana a jak będzie protestować to moze nie\" powienienes dawac porady w profesjonalnych miesięcznikach :O 🖐️

Gość masochiści

Pod tym względem nie ma równouprawnienia, ponieważ dziewictwo kobiety la mężczyzny jest o wiele więcej warte, niż prawictwo mężczyzny dla kobiety.

Gość też tak myślę

widze, ze sredniowieczne podejscie nadal jest podtrzymywane przez naszych kafeteryjnych panow... ja sie swojego faceta zapytalam co on w tym temacie sadzi... no i nie szuka dziewicy na zone... sam nie jest prawiczkiem wiec uwaza, ze jego kobieta nie musi byc nienaruszona... no ale to chyba przychodzi z wiekiem...

cześć sippelsweg jakoś pawełek sie zagubiła widze.. :O może myśli:P o tym co przeczytał w pitek, albo jeszcze czyta..

poniedziałek to nie jest dobry dla mnie dzień.. :O literówki to podstawa.. :O:O

hej bulbla no wlasnie cos nie widac naszego pana:( a juz mylslam, ze sie troche znowu posmieje, bo jestem lekko zmeczona po weekendzie :D a pawelek to chyba sie upil z rozpaczy, ze tyle nieczystych kobiet jest na ziemi...

albo dziewczyna wzieła go przez zaskoczenie i po ptokach- nieczysta, szmata jednym słowem.. a on znowu stała sie alfonsem :O wiesz teraz to mi go żal nawet.. no tak sie laska zeszmaciła od tego podniecenia..

bulbla no ja tez mu wspolczuje w sumie... znowu trafil na szmate a nie na porzadna dziewczyne... ehhhh te wspolczesne kobiety...

Gość ja żałuje że moja żona nie
była dziewicą. Dla mężczyzny to jest upokarzające

Gość Choćby to
jest upokarzające że nie rozdziewiczyłem żadnej kobiety.