Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Spotykam się z 22 letnią panienką i chciałbym się dowiedzieć czy jest dziewicą

Polecane posty

to smieszne>>> ja tez jakos nie rozumiem ich odejscia... ale co zrobisz, przeciez z wiatrakami sie nie da walczyc,. po prostu takich ludzi sie omija:D

Gość green kitten
to smieszne---> zgadzam sie w 100%

Gość to śmieszne...
...Koleess pomyśl proszę... to nie boli... ...i wiesz... może w Twoich oczach jestem jakąś tam "wycieruchą...", ale w oczach mojego mężczyzny - wyjatkową kobietą... i zgadnij z kogo zdaniem liczę się bardziej... raczej nie z Twoim... Pozdrawiam wszystkie kobiety, które są świadome, że ich błona dziewicza nie stanowi o wartości ich samych...

Gość walenntyna
nie przeczytalam topiku do konca ale czy nikomu nie przyszlo do glowy ze taka dziewica moze miec wieksza ochote na skoki w bok nawet juz po slubie. zeby sie przekonac jak to jest z innym facetem. moze lepiej jak z mezem? moze inaczej?

Gość przyszło do glowy
tylko prędzej baba która puszczała się z innymi będzie zdradzać

Gość a wy jeszcze tu jestescie....
lo matko

uscislijmy okreslenie puszczala... bo jak dla mnie 1...2 partnerow to nie jest puszczanie sie... a po 2 kobieta ktora spala tylko z jednym bedzie sie zastanawialam jak to jest z innym, tak samo jak facet sie zastanawia jak jest z inna... takie sa realia... nawet jak sex jest super to i tak czlowiek sie zastanawia... ciekawosc jest bardzo silnym bodzcem do dzialania...

Dlaczego faceci chcą się żenić z dziewicami? - Bo nie mogą znieść krytyki. cała prawda.. :O

Gość bo nie mogą
znieść że inny spuszczał się w matkę ich dzieci

Gość bo to zazwyczaj
jakaś kurwa

Gość faceci na początek
wolą używane

Gość hahaahhaa
faceci ktorzy szukaja dziewic i mowia ze inne to wycieruchy puszczalskie itp...to poprostu tchorze ktorzy sa do niczego w lozku i wlasnie BOJA SIE KRYTYKI haha zal mi was polglowki jedne...idioci poprostu zalosni idioci aha no i do tego oczywiscie puszczalscy..chujodajce czy jak ich inaczej nazwac haha skoro mamy myslec podobnie do was :) usmialam sie no hahah

nie no nie wierze! w dzisiejszych czasach jeszcze takie zacofanie! Ej chłopcy (tak - chłopcy, bo raczej nie mezczyzni) powinniscie sie cofnac chyba do czasów sredniowiecza. Jezeli podstawowym kryterium wyboru waszej partnerki zyciowej jest fakt czy jest dziewicą czy nie, to tylko pogratulowac pomysłowosci i inteligencji. Przeciez to czy kobieta spała z innym facetem czy nie nie swiadczy o jej wartosci. Np na moim własnym przykładzie: Niedawno rozstałam sie w facetem z którym byłam 7 lat. Był moim pierwszym i jedynym chłopakiem. Oczywiscie uprawialismy sex w czasie tych 7 lat. Kochalismy sie i bylismy przekonani ze bedziemy razem zawsze. Niestety z różnych wzgledów nie wyszło nam. Wg tego co piszecie nie mam prawa juz ułożyc sobie zycia na nowo. Bo nie jestem dziewica to jestem szmata i nie mozna sie ze mna zwiazac. Przeciez to jakies chore. Dobrze ze sa jeszcze normalni mężczyźni na tej ziemii.

Gość hahaahhaa
ty wlasnie jestes szmatą nawet nie powiem meską bo pewnie jestes wieksza ciotą hahah:) zal mi ciebie ...i wspolczuje...jak dobrze miec prawdziwego porzadnego mezczyzne..jakim ty nigdy gląbie nie bedziesz :P.. pozdrawiam wszystkich porzadnych panow :)i znikam bo dlugo nie da sie usiedziec na tak prymitywnym temacie :)

Gość hahaahhaa
to oczywiscie bylo do Jarooo(wogole brzydki pseudonim) :)

Gość do Jaroo
uch to juz tylko owieczka Ci zostala na starokawalerskie lata :D

Gość do Jaroo
to super az Ci zazdroszcze powodzenia u malolat ktore przelatujesz :D uwazaj bo niedlugo bedzie zakrawalo o pedofilie :P

Gość do Jaroo
chyba nigdy nie zrozumiem jak moga istnie c tylko 2 kategorie kobiet. Ale skoro cieszysz sie na mysl ze mozesz miec niedojrzala malolate ktora tak naprawde leci na to ze jestes od niej starszy to twoj problem. Jestem tylko ciekawa jak zycie zweryfikuje kiedys Twoje poglady. Spotkasz na drodze kobiete swoich marzen, ideal ktory oswiadczy ci po kilku miesiacach ze miala juz 2 facetow wczesniej i co zrezygnujesz z kobiety marzen :) jakos nie wierze... Zal mi tych wszystkich dziewczyn ktore spotykasz po drodze, na szczescie na Ciebie nie trafilam bo jezeli bys powiedzial mi w twarz ze dla Ciebie wazniejsza jest moja blona niz charakter to udowodnilbys tylko jak niedojrzaly jestes.