Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Spotykam się z 22 letnią panienką i chciałbym się dowiedzieć czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość do Jaroo
moja ostatnia wypowiedz :D stary wez tylko na dobre studia idz zeby duzo kasy zarabiac i zeby malolaty Cie zawsze chcialy, powodzenia w zyciu i obys kiedys naprawde kogos pokochal to zrozumiesz na czym to wszystko polega. Adios amigo

Gość dlaczego głupi
Dlatego że z kurwami się nie zadaje sama jesteś głupia

Z wiekiem faceci jeszcze bardziej patrzą się na to czy kobieta jest dziewicą czy nie

Nie zdziwiłbym się jakby to jakaś stara oceniam na 26 lat tłusta kurwa była:D i samotna

Gość wiśnióweczka
o matko,chyba pójde zaraz meża po rękach całowac, ze mnie nie dziewicę zechciał wziac za zonę...

hmmm... nie powiedzialabym, ze samotna... ani z tlustym tylkiem... no ale skoro wiecie lepiej to ok...

Gość wiśnióweczka
jeszcze cos wam powiem...miałam kumpele która straciła cnotę ze swoim chłopakiem z którym była kilka lat, ale tak się stało ze sie rozeszli, jak poznała przyszłego meża, to przespała sie z nim kiedy jeszcze miała okres i wmówiła mu ze była dziewica, on uwierzył i zsczesliwy był niezmiernie, bo mu na tym zalezało...ja w zyciu nie posunełam bym sie do takiego oszustwa, cenie sobie prawde, a mąz tej mojej kolezanki dał mi nieraz do zrozumienia, ze on juz z taką jak ja by się nie ozenił, chociaz do łózka, to owszem i chetnie by ze mna poszedł , palant

Gość wiśnióweczka
Jaroo, człowieku, nie znasz mnie a od zdzir wyzywasz LECZ SIE

Gość synowa geja
średniowiecze...

Gość wiśnióweczka
takie tematy sa ciagle na kafeterii, cóz gdzies frustraci musza się wyzywac i ulzyć sobie poprzez słowna agresję

Gość synowa geja
Twój mózg jest rodem ze średniowiecza, ot co.

Gość synowa geja
No chłopcy rzeczywiście są żenujący. Nie wiem po co zaprątam sobie tym głowę.

Gość same zaczynacie
rozmowe nA tym poziomie a to jest poprostu reakcjA

rozmowa moze by i byla na poziomie, ale z wyzwiskami to sie nie da... ale tak to jest, jak sie nie ma argumentow to sie wtedy wyzywa... jestem w stanie zrozumiec jednego z facetow co pisale wczesniej, ze sie ozenili z dziewczyna ktora ich roprawiczyla (czy jak to sie bedzie okreslalo) i ze bylo mu z tym zle, ze ona nie byla dziewica... no ale pozostalych panow nie rozumiem, sami sypiaja z kim popadnie, ale dziewczyna nie ma takiego prawa... to jest jak wsrod arabow...

Gość polki lubią arabów

Gość wiśnióweczka
dokładnie, ja nie am nic przeciwko facetom,których marzeniem jest posiaść za zone dziewice, ale moim zdaniem powinno sie takze samemu szanowac, a co nawazniejsze nie uzywac epitetów pod adresem kobiet, które tymi dziewicami nie sa...ja tez zawsze wiedziałam,zę nie wyjde za chłopaka, który co dyskoteka wyrywa sobie inna panienke, aczkolwiek gdybym sie zakochała i on zmienił by dla mnie swój sposób zycia, to kto wie...jak mozna w ogóle tak skreslac kogokolwiek?

nie wiem czy polki lubia arabow... moze im sie podobaja wizualnie, ale watpie by byly szczesliwe w malzenstwie... znalam kilka takich par i raczej stosunek araba do kobiety nie jest najnormalniejszy... to jest patologiczne jak dla mnie...

Gość wiśnióweczka
nie byłam dziewica, a mój mąznie był prawiczkiem,oboje po prostu bylismy wczesniej w innych zwiazkach...żadne z nas nieczego nie załuje, nie wytyka drugiemu, ani nie jest ciekawe jak by to było z innym/inna, jest ok...i niech sobie kazdy szuka osoby która mu pasuje, np. dziewicy, ale na litosc niech odnosi sie z szacunkiem do innych

Mam narzeczonego którego poznałam mając 24 lata on miał 21 i był prawiczkiem:D ja niestety dziewicą nie byłam. Po 3 latach naprawdę zaczyna robić z tego powodu problemy.

kobiiietka, rozumiem, ze jak byl prawiczkiem to mu sie moze to nie podobac, ale jak koles juz nie jest prawiczkiem i zaczyna sie spotykac z dziewczyna, to niema prawa wymagac by byla czysta... no jakas rownowaga w przyrodzie musi byc zachowana

Gość wiśnióweczka
a nazywajcie sobie jak chcecie i kogo chcecie, ale w takiej sytuacji jak ta dyskusja na kafeterii obrzucanie inwektywami nie znanych osób jest smieszne i załosne, w realu za cos takiego kobieta moze pozwać Cie do sądu ...a swoja droga ciekawa jestem czy Wasze siostry i matki były dziewicami i wyszły za tego jedynego i pierwszego, a ciekawe tez czy Wasze córki bedą trzymały swoja drogocenna niewinnosć dla męża...no bo jak nie to przykro by było tez je nazwac kurwami :-(

Gość ma prawo wymagać
czego chce

nie masz prawa wymagac... mozesz tylko prosic, lub miec nadzieje... wymagac to mozesz tylko od siebie lub podwladnych... ale nie od swojej kobiety... chyba, ze ta tez jest Twoja podwladna...

Gość jeżeli nie spełnia moich oczek
oczekiwań to długo moją kobietą nie będzie