Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

ludzie jakaz ta moja corcia sliczna kocham ja nad zycie!

Polecane posty

prawie kazde dziecko jest sliczne kolorowej corcia jest ladniutka, tak samo jak paulki ;) ale dla mnie moje dzieciaki sa najsliczniejsze :P

Gość no tak kazda
mama wielbi swoje, ale to dziecko kolorowej jest naprawde straszne

Gość jhagsauygj
do pozytywnych komentarzy : lizusy !!

Gość ooo madziorna
chodziłaś równo z mama w ciąży hehehe

Gość ooo madziorna
tzn prawie równo :)

Gość wszystkie dzieci są ładne
Śliczna dziewczynka. Owszem widziałam ładniejsze: sąsiadka urodziła córeczkę o hebanowo czarnych, gęstych włosach i zielonych oczkach, ale Twoja mała też jest ładna.

Gość ale widac kto jest zazdrosny
Nie wiem jak moze sie dziewczynka kolorowej komus nie podobac. Czy to zazdrosc, zawisc a moze poprostu jestescie wredni?:P

Gość .....123......
oj wierzcie mi nie wszytskie dzieci sa ladne.mam kolezanke która tez ma dziecko(ma gdzies 6 miesiecy)i to dziecko jest okropne!ja tam do tego dziecka nic nie mam ale moj maz jest taki wredny,ze mowi ze to dziecko jest z kosmosui nie moze az patrzec na nie,przeciez to nie dziecka wina!druga kolezanka tez ma dzidziusia(9 miesiecy)i gyd moja kuzynka je zobaczyla to myslala ze ma downa,takie brzydkie.malo jest ładnych dzieci,ale na szczescie szybko rosna i sie zmieniaja.

wow:) szczerze mowiac odezwu sie nie spodziewalam;) dzieki za mile komentarze:D ktos napisal ze wyglada jak zaba - no my z mezem mowimy do niej \"zabo\" nawet;) wiec trafne spostrzezenie:) a \"gremlin\" hmm.. tez ciekawe...:D w kazdym razie w temacie nie chodzilo mi za bardzo o to zeby dowiedziec sie czy komus sie moja zuzka podoba czy nie bo szczerze powiedziawszy wystarczy mi ze dla mnie to jest najcudniejsze dziecko pod sloncem - raz - bo moje 2 - bo jest naprawde sliczna, chociaz wiem ze ladniejsze dzieci sie spotyka ( choc trzebaby dlugo szukac:P;) ) no coz wiecej;) ide posprzatac i sie umyc pok gremlinek spi:):D

aaa i zeby mnie nikt nie zrozumial zle :) nie chodzi o to ze mam w dupie czy sie komus podoba czy nie:) ja mam w dupie tylko jesli sie komus nie podoba moja corcia:P:P bo jak sie podoba to jestem bardzo dumna i strasznie mi milo:) no i chcialam sie chwalic corka a wyszedl sondaz:P;)

Gość bziczek
kolorowa - patrząc na te fotki na pewno mozna sobie humor poprawić :D Zuzia jest pocieszna :D Jak ja wam zazdroszczę... ja czekam jeszcze ..

To oczywiste ze kazda matka zachwyca sie swoim dzieckiem. A jak robia to jeszcze inni to tylko sie cieszyc. Ja tez swoja kocham ponad zycie. Pozdrawiam.

Gość no to jak
która najładniejsza:kolorowej,paulki czy madziorny

obie sliczne, zdrowe i obie kochane. czego moga wiecej chciec???? Kolorowa ciesz sie takim malym szcesciatkiem, ja tez niedlugo bede

Gość .....123......
upup

Gość eeeer
Madziorna śliczna ta Twoja Oliwka,

Gość .....123......
no dalej dziewczeta jestem ciekawa która z tej 3 uwazacie za najladniejsza

Gość do autorki kolorowej
to twoje dziecko jest normalnie brzydkie

Gość tylko tylkozdjecia brzydkie ja

Gość liroy
to moze teraz ja sie wypowiem: 1 miejsce dziecko madziorny 2 miejsce paulki 3 miejsce kolorowej

Gość tylko tylko zdjecia brzydkie
jakies takie zielono niebieskie a dzieciak brzydki jak mało który

tylko tylko zdjecia brzydkie - zastanawiam sie jaki problem maja takie osoby jak ty i tak sobie myslę, że przewazie rodzą się w rodzinach patologicznych i są porządnie rąbnięci. Pewnie to wina rodziców lub genów, w koncu różne się rzeczy z domu wynosi. Ale to na pewno nie uleczalne, bardzo współczuję, naprawdę...Żenada... Ps. Bardzo ładna dziewczynka :-)

no ty chyba jestes daltonistka skoro nie widzisz jakie sa kory na tych zdjeciach totalna kaszana

kolory*

Bardzo ładna dziewczynka ???????? widziałam duzo duzo ładniejsze dzieci Ty jestes kolezanka kolorowej i musisz jej piórko w dupke wciskac aby sie podchlebic ja nie czuje takiej potrzeby wiec oceniam obiektywnie nie moja wina ze nie masz skali porównawczej i podobaja ci sie małe pasztety