Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antynica

Żałuje że brałam tabsy anty!! Piszcie dziewczyny

Polecane posty

Gość Antynica

Czy sa tutaj dziewczyny ktore żałują ze kiedykolwiek brały tabletki anty?np.przez skutki uboczne lub skutki poznijesze???? Jeśłi tak to piszcie!! Ten topic moze jeszcze dać wiele do zrozumienia dziewczyna niektorym..... POWODZENIA>...... Zaczynamy!!!!!!

Gość Antynica
NIe ma tu takich??? piszcie

Gość Arenika
Ja żałuję, bo dopiero po 2latach mam w miarę normalny @.

Gość Arenika
w trakcie brania tabsow przytylam 4kg :(

Gość do......
ja zaluje (albo i nie ;-) ) ze bylam tak naiwna i myslalam ze jestem na 100% zabezpieczona...

Gość Do Arenika
A czy jeszcze masz jakiś powód dlaczego żałujesz czy tylko dla tego ze tak pozno uregulował ci sie dopiero okres????

Gość Antynica
Czyli to oznacza że nie opłaca sie truć tabsami bo i tak nie jest dobre zabezpieczenie tak??(tzn. lepiej z prezerwatywa) no to czy nie lepiej jest stosować samą prezerwatywe i globułki??:/:/

Ale to bardzo indywidualna sprawa :O Ja bralam tabsy z przerwami 7 lat, w tym 3 lata ciagiem i nie mam zadnych skutkow ubocznych. Zaszlam w ciaze normalnie i po porodzie wracam do tabsow!

no nie wiem czy to ze sie przytylo 4 kg i ze okres byl rozregulowany to az takie straszne powody do bycia teraz przeciwko... z reszta to jest w granicy ryzyka, a biorac tabsy trzeba sie z tym liczyc a co do skutecznosci to zadne zabezpieczenie nie daje 100% niestety;) autorko, a Ty masz jakies zle doswiadczenia z tabl ze zakladasz taki topik?

o ile ja sie orientuje (i z tego co mowila moja gin) prezerwatywa+globulki=ciaza bo globulki moga zmniejszac skutecznosc gumki przez skladniki ktore zawieraja

Lucyjka gratuluje 🌻 Ja nie mialam skotkow ubocznych, a okres za kazdym razem po odstawieniu mialam regularnie:)

Gość mozecie mi powidziec ...
Co w slowniku internetowo-ginekologicznym znaczy znaczek @ ? Czyżby okres ?

Gość Antynica
NIe :) naszczescie:) ja mam zamiar brać tabsy od nastepnej@ ale wiecie jak to jest lepiej sie wiecej dobytać niż żałować> Poprstu nie jestem zdecydowana i nie chce żałować pozniej

Gość do......
o prezerwatywie to tez niestety pomyslalam dopiero po porodzie... racja z globulkami, niektore maja skaldniki "niszczace" latex. Teraz uzywam zawsze prezerwatyw i za pomoca persony wiem kiedy zrobic przerwe;-D

ja biore juz prawie pol roku, tez sie wahalam czy zaczac ale nie zaluje, bo dobrze je toleruje i nie mam zadnych skutkow ubocznych

Gość ciekawa.
niby patentex tez obniza dzialanie gumek? a raczej je niszczy?

nie jestem znawca, i nie wiem ktore obnizaja lub niszcza a ktore nie wiem tylko ze niektore maja w skladzie substancje ktore wplywaja negatywnie na latex

Z pigułkami jest bardzo różnie. Ja koszmarnie wspominam okres, kiedy je zażywałam, choć poza popękanymi naczynkami na nogach wszystkie pozostałe objawy okazały się tylko tymczasowe. No ale przecież wiele kobiet bierze pigułki i sobie bardzo chwali. To chyba indywidualna sprawa.

Gość no ale te globulki
juz same zabezpieczaj, wiec nawet jak troche niszcza latex to nie powinno byc ciazy

Gość ciekawa.
wyglada moze nieciekaweie.bralam tabsy 1.5 roku przytylam 15 kilo za wiecej juz dziekuje.tak reaguje na hormony,wiec czy sie globulki pienia czy nie cos stosowac trzeba

Gość podtrzymujemy