Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Novika_86

To dla nas ostatni dzwonek, szukam młodych dziewczyn, które chca zgubić kg.

Polecane posty

Nie martw sie kobitko też mialam tak z matmą!! Ja też mam problemy z nauką, usiłuje od miesiąca skończyć pisać moją magisterke a idzie po grudzie :-( Na dodatek promotor mnie nie pogania bo chce zebym sie bronila w styczniu a ja pracuje tylko pod presją :-) Nie chce wchodzić w Nowy Rok z zaległościami grr

a z czym masz problem??? ja akurat na matematyke nigdy nie narzekałam:) z przedmiotow scislych nawe dobrze mi szło:) za to nienawidziłam polskiego i historii brrrr....mam teraz problemy z napisaniem porzadnego listu motywacyjnego :(:( pogimnastykowałam sie dzisiaj dwa razy...ale mam wrazenie, ze zjadlam za duzo:( grrr...ale tak mi sie zachciało naleśników :(:(:( kuleczka:) z czego piszesz magisterke??? ja sie bronilam wlipcu tego roku....uff jeden koszmar juz mam z glowy:) no ale nadal szukam pracy i nic 😭😭😭.....

Pisze biografie takiego lekarza z XIX wieku. W sumie to powinnam skonczyc dawno temu, jescze przed wakacjami... Ale skonczyc nie moge :-( Dzis wielki dzien!!! Zaczynam sie odchudzac na serio :-( Caluski

kuleczko i jak Ci idzie z porządnym odchudzaniem? ja wczoraj sobie troszkę dałam luzu, bo naprawdę miałam paskudną ochotę na \"coś\" - więc zjadłam z dwie, może trzy łyżeczki miodu, trochę chipsów bananowych i podjadłam samego pasztetu :D poza tym zjadłam na obiad trochę więcej niż zwykle i na kolacje poza jogurtem poszło mleko z wiórkami kokosowymi :D więc troszkę dodatkowych kcal mi się uzbierało, ale tragedii nie było :) a na wadze dzisiaj 70,5 czyli powoli, ale do przodu :D jeszcze 0,6 kg i będę baaaardzo szczęśliwa :D potem moim głównym założeniem będzie nie dopuścić, żeby mi się jeszcze kiedykolwiek 7 na początku pojawiło :D a jak dojdę tak do 64 to już w ogóle będzie super ;) uciekam pouzupełniać notatki ;) buziaki

kuleczka:)a to chyba fajny temat, nie??? ja sie meczyłam nad napisaniem programu komputerowego :/ ale było minęło... ale z checia poszłabym na jakies studiajeszcze...szkoda tylko, ze podyplomowe sa tak koszmarnie drogie:( crazy:) gratuluje spadku wagi:) ja bym znowu chciała ujrzec 5 na poczatku:) ale w zime jakos ciezko mi waga spada:( a do tego jeszcze w domu siedze calymi dnami [pomijajac spacerki z psem]... dobrze, ze chociaz pogimnastykowac sie lubie:) w przeciwnym razie przyroslabym chyba do komputera i wygladala jak beczka piwa:P

Kurcze nawet idzie jakoś!!! Dziś zjadłam w sumie tylko miskę otrab oraz takie fajne risotto na brązowym ryzu.... Pewno ze 600 kcal wiec rozważam jeszcze jakiegoś owocka :-) A o 19 30 mam aqua aerobic!!!!! Jak tak pójdzie dalej to w weekend powinno być 56 a nie 57 w udzie ;-) Tak prawde mówiąc najbardziej motywujace stało się dla mnie to ze wywalilam stare spodnie w ktore wchodze, a drugie ktore mam bedą dobre jak bede mieć tak ze 54,5 w udzie. Wiec nie mam wyboru albo schudne albo odmroże sobie tylek w spodnicach :-). Ostatecznie sięgnęlam po taką dietke przy ktorej straciłam 5 cm w 2 tygodnie wiec to nie jest taka makabryczna ilość czasu nie?? Sciskam mocno , trzymajcie kciuki!!!!

mmm kuleczko, risotto pyszna sprawa :D oj ale drastycznie poleciałaś z tymi spodniami, nie ma co! :D ech laski, Wam też się tak chce spać? bo mnie straszliwie - nie wiem, może to pogoda, może jakieś ogólne niewyspanie, ale strasznie mnie ciągnie do łóżka, a przecież jeszcze 20 nie ma! powinnam się pouczyć, coś porobić... no ale nic to, zobaczymy, najwyżej się bardzo wyśpię :D dzięki za gratulacje :D oj jak by było dobrze, gdyby się ten spadek jeszcze z tydzień utrzymał... :D

crazy:) mi tez sie spac chce:( nawet bardzo. a to dziwne, bo ja w sumie nic caly dzien nie robie - poza nalogowym sprzataniem i siedzeniem w necie. spie do 10!! to i tak pozniej o 21 juz bym lulu poszla:( to nierobstwo mnie wykancza...musze sie za jakas nauke wziac.... dzisiaj mi sie zachcialo placuszkow z jablkiem grrrr...ale ja mam zachciewajki wrrrr a potem zla zła zła😡 jestem na siebie...ale dobrze, ze mam psa...bo raz ugryze a on reszte zje:D mam z nim dobrze, bo on strasznie placki lubi - wszelkiego rodzaju a ja chetnie sie z nim dziele:D kurde ale mnie glowa boli dzisiaj...a chcialam jeszcze pocwiczyc na orbitku i pokrecic hulahopem w trakcieogladania u can dane.... kuleczka:) ja sie zawzielam ze swoja magiserka...przeklinalam na czym swiat stoi w trakcie jej pisania ale musialam ja napisac, bo jakbym tego nie zrobila w wyznaczonym terminie to bym sie pozniej nie zmobilizowala:( w sumie text w wordzie to z tydzien pisalam ale za to dwa miesiace sleczalam nad programem grrr :/ fajny jest ten aqua aerobic??? kurde ja to sie wstydze isc na basen:( :( :( w ogole to najakiej dietce jestes???? ja sie waze i mierze 27 kazdego miesiaca:) mam jeszcze dwa tygodnie i kurde musi byc chociaz 0.5 kg mniej niz ostatnio!!!!!! ide sie teraz masowac masazerem:) pa

czołem dziewczynki! aniseed - czemu się wstydzisz na basen chodzić? coś Ty! ja chodziłam nawet z 90 kg żywej wagi i nikt na mnie dziwnie nie patrzył ;) a aquaaerobic to ponoć świetna sprawa, kilka dziewczyn ode mnie miało to w ramach w-fu i były bardzo zadowolone :) więc jeśli masz możliwość to spróbuj :) u mnie na wadze dzisiaj kolejny mały cud - równe 70 kg :D przez chwilkę waga pokazywała 69,9 ale jednak stwierdziła, że tak szybko mi przyjemności nie zrobi :D ale dobre i 70 :D uciekam się edukować :D miłego dnia!

uuu... a Wy gdzie? ja znowu dzisiaj zjadłam więcej niż zamierzałam :) trudno - zobaczę swoje 69,9 dzień później i tyle :) jak dobrze, że ten tydzień się już kończy... :D

uuu... a Wy gdzie? ja dzisiaj znowu zjadłam więcej niż zamierzałam, ale trudno - zobaczę swoje upragnione 69,9 po prostu dzień później :D w ogóle jest zimno, szaro i wieje i nic mi się nie chce, dobrze, że ten tydzień się już kończy... :D

Witam:) aaaa we mnie rozwija się leń...ale wiecie co nam dzisiaj pani powiedziała?? że jesli jest sie takim ospałym, leniwym i w ogole bez życia to brakuje witaminy B a to ciekawe:P Jak tam u was pogoda?? bo u mnie tyle śniegu że szok :o dobrze że już weekend :) Moja dieta gdzieś mi ucieka sprzed nosa hehe :D

no jak miło wiedzieć, że chociaż ktoś żyje poza mną tutaj :D oj jak ja Ci zazdroszczę śniegu, w Poznaniu suchutko i nawet nie bardzo zimno, taka jesienna pogoda, nic specjalnego... a chciałabym już mieć śnieg... :D haha moja dieta też sobie poszła daleko aktualnie, dzisiaj byłam w kinie i pochłonęłam co następuje - paczkę suszonych śliwek, Kinder Country, dwa Corny i sezamki :D więc moje 69 jeszcze poczeka, oj poczeka :D ale już się dobrze ze sobą czuję, więc jest ok - wyglądam o niebo lepiej, dzisiaj sobie nawet podbiegłam spory kawałek ze sklepu do domu, poskakałam na ulicy i zero zmęczenia :) mam trochę nowych ubranek, co też wpływa na radość życia, zaraz śnieg i święta, więc generalnie jest super :D oczywiście nie daruję sobie i nie skończę na tych 70 kg, ale już jest na luzaku ;)

Witam :) Dziewczyny stwierdzam że topik ma już przeszło 3 miesiące i nie możemy go tak zaniedbywać :D Gdzie wy wszystkie jesteście ?? Czita,katinka, kuleczka... ahhh tyle nas tu było :p Czyżby wszystkie miały już idealne figury ?? Crazy ja jakoś się nie cieszę z tego śniegu jak sobię pomyślę że za chwilę się z niego zrobi jedna wielka ciapka w której ja będe musiała maszerować do szkoły :oalbo jest minus i śnieg albo plus i nic :o Mam jedynie nadzieję że święta i sylwester będa mroźne i śnieżne tak jak powinno być:D a nei tak jak zeszłego roku...

ojojoj duch w narodzie odchudzających się upada... ja się ciut zapuściłam ostatnio, ale tylko o 0,8 kg, więc liczę na to, że wszystko to zleci w tym tygodniu - zajęcia i @ zrobią swoje :D straszna sprawa - powinnam się uczyć a ja od piątku tylko myślę nad prezentami, ozdobami, kartkami i całą świąteczną resztą... :D a dopiero 18. listopada! Wy też tak macie?:) czy tylko mnie dopadł szał?:D miłego dnia dziewczynki :D

hej dziewuchy,pozdrowienia.takie troche zimowe bo na dworze 6 stopni ale slonko swieci wiec az zyc sie chce. crazy,co do swiat to ja jeszcze w szal nie wpadlam.jeszcze mam pare imprez rodzinnych przed tak ze to one w glowie.wczoraj urodziny tescia,w piatek chrzesniak meza ma 18 a za 2 tygodnie szwagier 50. i trzymaj tu czlowieku diete.na dodatek zapalil mi sie ten piekielny worecze w stawie barkowym tak ze reka prawie ruszac nie umiem.o basenie moge na jakis czas zapomniec a z orbiterkiem spokojnie,nie szalec.a przy ciaglym bolu tez nic sie nie chce. a tak wogole wiecie ze jak sie je tabletki przeciwbolowe to sie woda w organizmie zatrzymuje jak przed okresem???? zapytalam lekarza,bo gdzies to wyslyszala szwagierka i pitwierdzil.juz wiem czemu tak spuchlam,ha ha.no nic,przyjemnej niedzieli zycze wszystkim.pa

katinko, jak dobrze Cię widzieć :D coś Ty sobie z tym barkiem zrobiła, co? uważaj na siebie! :) haha no to cieszę się, że mam małą rodzinkę bo mnie przed Świętami czekają tylko urodziny siostry i tyle ;) ale to też nie będzie nic wielkiego, czyli się nie objem jakoś potwornie ;) dzisiaj miałam problem z jedzeniem, bo niewiele w lodówce a do sklepu za daleko :D więc zjadłam na śniadanie szklankę mleka, szklankę soku pomarańczowego i suchą wasę, na drugie śniadanie wasa z musztardą i mleko z dosypanymi wiórkami kokosowymi, potem przyszła siostra z płatkami więc poszła szklanka mleka z nimi właśnie, na obiad pierś z kurczaka z grilla, jeden ogórek kiszony i szklanka soku i zaraz sobie zjem dla odmiany szklankę mleka z płatkami :D samo mleko dzisiaj ;) poza tym spędziłam z 4 godziny na nauce i zaraz siadam dalej, a i tak nie zrobię wszystkiego co bym chciała... to chyba jakaś paranoja, ale już mam powoli wizję sesji styczniowo-lutowej... brrr...

to się nie skończyło na jednej szklance mleka z płatkami, ale na dwóch :D od jutra wraca mi codzienny rytm dnia, więc mam nadzieję, że szybko zgubię to, co nadrobiłam, w sobotę impreza, więc chcę być pewna siebie i śliczna i w ogóle :D oj odzywa się we mnie próżność kobieca ukrywana przez lata pod fałdami tłuszczu, świetna sprawa :D wracajcie tutaj dziewczynki...!

hej,co porabiacie ze tu tak cicho.normalnie nie ma co czytac...... odebralam reszte wynikow krwi.z hormonami wszystko w porzatku.ramie przestaje powoli bolec ,wiec az zyc sie zaczyna chciec. no i na przeszkodzie zeby sie za siebie zabrac nic nie stoi.wlasciwie to jestem zdrowa jak ryba-tylko duza jak wieloryb....niestety.

katinko, jak dobrze Cię tu widzieć... straszne pustki nastały... :) cieszę się bardzo, że u Ciebie ze zdrówkiem w porządku :D to co, zabierasz się za zwalczanie tłuszczyku? ;) ja nie mogę od paru dni ruszyć wagi w dół, wczoraj jadłam bardzo dietkowo, dzisiaj gorzej (kopytka na obiad, podwójna porcja :D ), ale wszystko składam na karb tego, że dostałam @ przedwczoraj wieczorem, ech jakbym chciała, żeby ta waga wróciła w ciąg spadania... :D

Cześć Kochane :) Ja mam ostatnie czasy takiego lenia że nawet na kompie nie chce mi się siedzieć...:o o diecie nie wspomne :o ale waga pokazuje 61 więc jest dobrze :) Teraz jest taki bałagan w szkole i zamieszanie... Do 30 nauczyciele muszą wypisać osoby zagrożone a 6 i 7 mam matury próbne:o Chodze i poprawiam...:o Nie moge się już swiąt doczekać ! a 15 moja 18nastka :D Ja już żyję tymi wszystkimi ozdobami tak jak Ty crazy :D

hej kobitko to mamy 18 na topiku.....super.tylko co na siebie wloze.....dobrze ze jeszcze troche czasu zostalo... oj crazy bo ja wiem czy wieloryby na zime tluszczyk spalaja????ßale plany sa.....to najwazniejsze.no i checi tez.....

kobitko, to Ci szybko czas zleci do świąt, tyle roboty, impreza, matury próbne... oj oj :D no i w takim razie też zaczynam szukać sukienki na imprezę :D zobaczysz, wlecimy Ci w środek zabawy piękne i powabne :D :D :D katinko, chęci najważniejsze, jak już znowu zaczniesz inaczej jeść to już ponad połowa sukcesu :D najlepiej się wbić w taki zdrowy rytm :) haha ale ostatnio chyba wszystkie się z tego rytmu wybiłyśmy ;)

oj z tym rytmem to najgorzej.ale znajde go, znajde.....i powiem wam gdzie jest.jak bedziecie pierwsze to dajcie znac. a tak wogole to zycie jest piekne i to jest najwazniejsze.....zaczynamy planowac przyszloroczny urlop.......slonce i piasek.....tylko to wchodzi w rachube.

a mowila mama zeby cieplo sie ubierac bo na dworze zimno!!!!!ha ha a bez zertow uwazaj kobitko bo z nerkami nie ma zartow.