Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina_28

DLA WSZYSTKICH KTORZY CHCA WYCHODZIC Z DOMU I SPOTKAC SIE Z CIEKAWYMI LUDZMI

Polecane posty

hmmm, usmiechnij sie to nie bylo mile.. powiedz mi czy ludzie okreslaja cie jako osobe majaca poczucie humoru?

Nigdy nie pamiętam zę 1.XII jest mokołaj Mikołajko. :-) A czym obdarowywujesz internautów ?

Gość a ja jestem mikolajka
dzis jest 6 XII:p

Gość a ja jestem mikolajka
dzis tylko mile slowa dla wszystkich rozsylam:) wirtualnie nic innego nie mozna.:)

No tak , szósty. Pomyliło mi się. Pierwszego chyba nic nie ma. Andrzejki 30.XI

kwiatek sie chyba na mnie obrazil:) cos dzis nie ma humoru:) facet78 -->>>to ty dopiero jestes na poczatku miesiaca???to jak kazdy bedzie sie bawil w sylwestra to u Ciebie beda dopiero swieta???

obrazil? nie, ale urazony - tak. ale spoko-przechodzi z czasem, wiem cos o tym :P

ze napisalas ze zostawiasz mnie w milym towarzystwie jak ci napisalem zebys nie wychodzila...

Święta w sylwestra. Mi by to nawet pasowało, bo nigdzie na sylwestra nie idę. Akurat ten dzień by zleciał inaczej niż na TV. uśmiechnij się. Studia podyplomowe ? Hmm, możesz tam kogoś spotkać. Jeśli w tym samym czasie będą mieć zjazdy studenci innych studiów podyplomowych, lub całych kierunków ;-) Sam się szykuje do powrotu na UWr, dokończyć dodatkowy kierunek, który przerwałem. Dwa mgr się przytdadzą, papier czasem robi swoje. Ale szczególnie już po głowie chodzi inna strona studiowania. :-)

nio jasne...spotykam duzo ludzi na zajeciach:)))tyle ze ja studiuje dziennie:)) jesli chodzi o sylwestera to tez narazie nie mam zadnych planow

dziennie Jeśli można spytać - ile masz latek ? :-) Sylwester - gdybym jak wy, był z Łodzi to rzuciłbym hasło by zebtrać tą , kafeteryjną ekipę i coś zgrać. Ale to nawet już nie ten czas.

A ja w sylwestra zaszaleję i wypiję dwie lampki szampana:-)) Po jednej zawsze jestem śpiąca, więc może w tym roku wytrzymam chociaż do 2 :-))

dzien dobry wszystkim czy moge sie wkrasc w szeregi topiku?? na wczesniejszym na ktorym ostatnio urzedowalem, nagle wszystkich wywialo;(((

kris69 - nie pytaj się, topik wyjątkowo otwarty na ludzi uśmiechnij się. No dobra, ona jest na doktoranckich. Twierdzi ze to odstrasza facetów - przyznam ze mnie to dziwi. Ale myślalem ze może ci się wymcknie że podobna. Reszty by się można domyślić. Ale nie wypaliło. :-D Zgadłem z wiekiem ?

jak dobrze przeczytasz wczesniej to zauwazysz ze kobiet nie pyta sie o wiek:))) a jesli chodzi o nauke to tez juz sie okreslilam:)))