Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina_28

DLA WSZYSTKICH KTORZY CHCA WYCHODZIC Z DOMU I SPOTKAC SIE Z CIEKAWYMI LUDZMI

Polecane posty

no nie stonoga i Ty tutaj??? juz nie zaplątana we własne nogi? czym dzis sie wykażesz? :P

nie martw sie chlopie:) zaraz Was opuszcze i bedziesz mogl dalej romansowac:) choc powtarzam...nie ma to jak rozmowa w 4 oczy (no chyba,ze nosicie okulary)

stonoga - :) mnie nie zimno, biuro dogrzane spoko. a Ty gdzie siedzisz ze ci tak zimno?

bo partnerka pozostaje glucha na moje proby romansu. no ale to jej sprawa a Ty oliweczka, co Ty masz w stopce? chyba cie mąż opuścił chwilowo i bys sobie poromansowala, zgadza sie?

teraz juz niewazne :P to z kim chcesz byc, ze sie do niego w stopce odwolujesz? :P

usmiechnij sie, nie chce mi sie tlumaczyc. oliweczka, nieladnie tak, nieladnie chciec romansowac jak sie faceta ma... nawet jak jest zagranica czy gdzies tam...

hehe usmiechnij sie, tak ladnie napisalas o tym czytaniu miedzy wierszami a sama tego nie umiesz...

umiem...tylko niewiem o co chodzi, bo raz jestes milutki a drugim razem bardzo dziwnie sie odnosisz, dlatego co niektorych rzeczy nie moge tak odrazu zrozumiec odebrales wczoraj maila??

ide na obiad:) wiecie a ja myslam,ze to jakis maly romans sie przeniesie na real i ze w przyplywie radosci zaprosicie znajomych z netu na jakies male party:) ja chcetnie odwiedze Lódz :)

smacznego stonoga, a o nawet gdyby cos bylo, to przeciez nie musimy sie zdradzac przed calym swiatem.....to cos pozostawimy tylko dla siebie

szkoda bo moglibyscie poinformowac caly swiat,ze wlasnie tu sie poznalliscie i zaiskrzylo albo chociaz tych co Wam dopinguja:) czyli mnie :P

kwiatek mi chyba gdzies uciekl:) stonoga-->>a jezeli chodzi o jakies romansowanie, to ja nie jestem do tego stworzona. Wole kochac czysta miloscia. Milosc jest piekna, o ile jest odwzajemniona. wszystko wtedy staje na glowie, wszystko sie zmienia, zyjemy wtedy jak w zupelnie innym swiecie, czasami nie kontaktujemy, czasami snisz na jawie. bo milosc potrzebuje przede wszystkim odpowiedniej chwili. nawet spotkanie wlasciwej osoby nie ma sensu jezeli jest juz zbyt wczesnie lub zbyt pozno.

usmiechnij sie --> no wlasnie ty musisz miec idealiste co do milosci... zycze powodzenia w szukaniu takiego... a maila odebralem... stonoga, co ty bys chciala przeczytac w Fakcie albo w Gali historie plomiennej milosci? ja nie z takich co publicznie opowiadaja swoje osobiste albo intymne przezycia :P oliweczka, co masz na mysli mowiac ze za daleko chyba on jeszcze jest?

Gość luki_30
czesc widze ze koniec swatania?? stonoga widocznie cos nie tak wyswatalas:-P