Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Destroy

Najdziwniejszy człowiek w waszym życiu?

Polecane posty

Gość Trzecia świnka
o jeszcze kiedyś widzialam na swoim osiedlu kobietę ubraną w czarny albo szary płasz (już nie pamiętam) a na głowie miała czapkę ze sztucznych kwiatów, podejrzewam że sama obszyła sobie wełnianą czapkę wszystkimi sztucznymi badylami jakie miała w domu

Gość Trzecia świnka
*płaszcz

Gość synowa geja
Ooooo to jeszcze potomstwo ma. Uważaj tam na siebie! Nasz Wisienka ma za to zalotnice. Starą Bemke, która jest siwa i chodzi ubrana na różowo, ale nie są to wykwintne stroje, no i ma mocno pomalowane usta na czerwono. Dzieci z tego nie ma. Chyba.

Ja też sobie cos przypomniałem. Znam kobietę która też jest chora psychicznie i też świetnie maluje. Ale swoją sztukę podrzuca innym na działki.

no pomyślmy... moja babcia, kiedy zdechł kot mojej siostry powiedziala jej : \'\'nie martw się , wuja Zenek też miał kota i go pociąg rozjechał. gdy samochód rozjechał slicznego puszystego kotka kuzynki, one płakał strasznie , a ona poszła z cynowym wiatrem ,wziełą łopatę, zeskrobała kotka z jezdni, pomagając sobie ręką i wsadziłą go do wiadra i wyrzuciła na kompost. jak umarła kura u wujka to ja płakałam, babcia skomentowała: \"ta kura miała cukrzycę\", wzięła ją za szyję i poszłą wyrzucic na smietnik. ciągle też powtarza że gołębie mówią : BYC SOBĄ! BYĆ SOBĄ ajk przyszła \"puszysta koleżanka mamy to ona walnęła: co pani je że pani taka gruba jest... ubiera się w miarę normalnie.....

Gość synowa geja
A to dobre. Podoba mi się. Szkoda, że mi niczego nie podrzuciła. Przypomina mi się jeszcze starsza pani, niedawno ją widziałam w te największe upały. Tęga i bardzo ubrana. Kremowy płaszcz zimowy, grube rajtuzy, zielony beret. No normalnie - 20. Starsze osoby często grubo się ubierają ale to było przegięcie.

Gość synowa geja
Babcia pierwsza klasa.

Miałem też są siadke która uwielbiała podrywać księzy :) Jeden nawet uciekł z parafii żeby jej więcej nie spotkać.

jest u nas w miasteczku pewna nauczycielka geografii(juz nie uczy).madra kobieta,zwiedzila pół swiata,uczy bardzo długo,ale jest bardzo dziwna.ubiera sie niesamowicie.potrafi zalozyc firane na siebie,jakies kapelusze przedziwne,buty np japonki jesienia,jakies rózowe albo zielone rajstopy.poprostu nie da sie tego opisac.maluje sie tez jakos \"po (c)habrajsku\".no i niej na lekcjach nikt nie mogl siedziec w pierwszych lawkach,ani do niej podchodzic. a nie uczy juz dlatego,ze ma raka żoładka.nie dziwie sie,tyle przezyc mordegi z uczniami ktorzy sie nad nia znecali,i tak byla silna.

Gość synowa geja
Lubię "innych" ludzi!

Gość Trzecia świnka
o lol W zimę przeprowadzałam się do nowego bloku i auto z gratami podjeżdzało pod samą klatkę, a ze nie ma podjazdu tylko trawnik auto musiało tam wjechać. Jakaś nawiedzona kobieta z parteru zaczeła na nas krzyczeć ze zepsulismy jej snieg przed oknem (a to było dzień przed świetami BN) i co ona teraz będze miała za widok? jakieś chryje błotniste a nie biały puch. Coś mi świta ze na drugi dzień snieg i tak stopniał:O

Gość scisle tajne
chyba wiekszosc moich profesorow, dodam ze studiuję fizykę ;) niektorzy są faktycznie jacys dziwni. ale tak poza tym to raczej mam wokol siebie normalnych niczym nie wyrozniających sie ludzi. jeden moj kolega z uczelni tez byl troche dziwny, ale po paru latach sie okazalo, ze ma schizofrenię i teraz sie leczy i jest znowu normalny (chyba...)

jak ide na rynek z koleżanakmi to mówi : uważajcie dziewczynki żebyście do rowu nie wpadły ( niema zadnych rowów po drodze) ona mnie dobija. molestuje mnie zebym z nia gdzieś szłą. kiedys z koleżanką do kosciola odprowadzić ja to wydawała z siebie różne kompromitujące dzwięki mowiaąc : \"to po tabletkach moich\" i narzekała glosno ze nie moze sie wypróżnic od 3 dni. kiedys mnie do POLOmarketu zaciagnęłą. ja czekałam z psem przed a ta si edrze ze środkka moje imię. ludzi esię gapią a ja nie mam gdzie psa zaczepić więc wchodzę z psem do środka wszyscy sie gapią to na mnie to na psa to na babcię a ta leci przez barierki z niezapłaconym koszykiem i krzyczy: weż mi pomidłorki i łogórka bo ja nie umiem zważyć.... wziełą psa i wyszła a potem jeszcze krzyczala z progu ze mam jej wziac czekolade dla cukrzykow tą przeczyszczajacą (zawiera aspartam zamiast cukru więc wywołuje taki efekt) jak przychodzą po mnie ludzie do domu to oan zawsze mówi: \"a jo nie wim czy .(moje imie).. jest w doooomu \" chociaż stoje za jej plecami

Gość Trzecia świnka
taaa widziałeś Ty zdrowego schizofrenika? z tego niestety nie da siię wyleczyć:(

Gość Trzecia świnka
mocna babcia!pierwsza klasa!:D

Gość Trzecia świnka
kurna madziorna nie kompromituj naszego imienia, czytaj uważnie :)

a ostatnio jak poszłą do toalety w TESCO to naśmierdziała i szuka wentylatora. patrzy a jej jakiś sznurek zwisa nad głową. nei myśląc duzo pociągnęłą za niego. ja czekalam na zewnatrz. jak pociagnela to wlaczyl se alarm bo ta toaleta była tez dla inwalidow i w razie problemow mogli zawoać tym sznurkiem kogoś z obsługi. jak babcia usłyszala hałas to wyleciała przed toalete z nie do konca zalozoną spodnica. ludzie oczywiscie sie gapią i juz biegnie gość z obsługi. pyta czy coś się stało? a babcia na to : \" a śmierdział o panie więc wiatroka szukołam...........\"

babcia moja. i wołając mnei wymienia imiona wszystkich swoich córek i synów, a potem wszystkie wnuczek i wnuczków aż w końcu trafi na moje

Gość Trzecia świnka
błahahahaha własnie dlatego moja babcia siedzi na wsi i ani mysli przenosić się do miasta, też by pewnie takie numery odwalała:D

Gość Trzecia świnka
ej moja mama też mnie tak woła z tym ze nie aż tak hardcorowo(wymienia wszystkie imiona swoich córek=3)

taaa... a jak ide przed nią po schodach to mnie maca po tyłku i mowi: \"tu, tu mnie boli jak siadam na klozet\"

Gość Trzecia świnka
między innymi dltego starszych się puszcza przodem:d

Gość synowa geja
to nieprawdopodobne...

Gość scisle tajne
wkurza mnie jak najbliższym ludzio myla sie imona, moj tata albo mama tez czasem zwraca sie do mnie imieniem mojej siostry :o

ja kolezanki do meni przychodzą to zawsze powtarza: \" mój Józek mnei przed ślubem nie dostał\" ona śpi na kalendarzu z podobizną Zbigniewa Nowaka z 1996 roku(to ten oszust, uzdrowiciel, \"RĘCE KTÓRE LECZĄ\"

Gość synowa geja
A moja mama kilka razy gdy mówiła o swoim psie, który już zresztą zdechł to używała imienia mojego brata. Szybko się poprawiała i było jej głupio.