Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Destroy

Najdziwniejszy człowiek w waszym życiu?

Polecane posty

Podobno gdzieś w Chinach jest koeleś który umie nadmuchiwac balony i zdmuchiwac swiece uszami. :)

Gość lecz sie dziewczyno

Gość lecz sie dziewczyno
oczywiscie do bylo do tej idiotki co wszedzie wkleja linki o pascie do zebow,ale widze ze usunela wpis.

Gość synowa geja
Kiedyś oglądałam program (tylko mogę troszeczkę skłamać bo nie jestem pewna, czy koleś poobierał nosem czy ustami) w którym gość pobierał nosem mleko (bo jest białe i go widać) a potem strzykał na kilkanaście cm tym mlekiem z oka. Tak z oka. To było właśnie dziwne. Mierzyli mu najdalszę odległość. Miał coś nie tak z kanalikami jakimiś. Fe.

Gość podmuch
ciekawy temat, tak podczytuję sobie poprzednie strony :)

Gość synowa geja
wpisujcie jakieś opowieści!!!

Przypominam moją najdziwniejszą napotkaną osobę: Kiedyś w krakowie spotkałem faceta który miał dwa metry wzrostu, i spodnie ogrodniczki z kieszeniami na kolanach o takiej wielkości ze mieściła mu sie w nich wiertarka, bosch i kilkanaście kluczy. To było naprawde komiczne. Wszyscy się na niego gapili. Wpisujcie swoich dziwaków.

Gość synowa geja
Dziwaków i wszystko co z tym związane chyba też może być. Przypomina mi się pewna historyjka. Kiedyś siedziałam z kumplami na ławce w parku, a do nas ciągle skradał się pewien chłopak. Znam go z widzenia ale nigdy nie widziałam, żeby wychodził nie wiem nic o tym czy posiada jakichś znajomych. Skradał się pomiędzy drzewami i nas podglądał a kiedy wołaliśmy go do siebie to uciekał. To nie była pierwsza taka jego akcja. Zawsze chodzi sam. Zacznę się niepokoić jak w moim miasteczku zaczną znikać ludzie... :(

Gość synowa geja
Tego samego wieczoru spotkaliśmy cyrkowca, który nie wygrał z nami w lotki a rzucał nożami do tarczy, oraz ukraińca, którego poczęstowaliśmy krupnikiem. Ten stwierdził, że to damski trunek bo ma TYLKO 38% vol. Ze zdumieniem stwierdziliśmy, że miał rację. Cóż alkomat w języku...

Gość zabiłam se żłówia
podnoszę bo warto