Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Destroy

Najdziwniejszy człowiek w waszym życiu?

Polecane posty

babcia tez bardzo narzeka ze nie moze pic alkoholu bo sie wpisała do księgi abstynentów w kościele. a co do tych diabłów w lustrze to ona widzi na obrazie w jej pokoju ruby skaczące jak sie obudzi w nocy

Podobno ostatnio znaleźli ręke w kiblu w Carrefourze na Zakopiance. Wiem to od kumpla prawnika który prowadzi tą sprawe. Ale jest cicho żeby nie siać paniki. TO nie mój blog:)

Gość Trzecia świnka
a co to są ruby? kurna w końcu kto pyta nie blądzi;)

Gość Trzecia świnka
ja pierdziele fujjjjj

Gość synowa geja
Nooo brzydale. A z tym prawnikiem to mnie szalenie zaciekawiłeś. Wiesz coś więcej?

Gość Trzecia świnka
ruby to brzydale?

Gość całe zycie z
mieszka u mnie na podwórku facet ktory chodzi w kremowym plaszczu czy jest mróz czy upał z parasolką na parasolce ma założoną rekawiczke i wszystko dotyka ta parasolka.....jak idzie po schodach to musi wszystkie drzwi od mieszkan dotknąć ta syfiastą rekawiczka... Ostatnio w sklepie widzialam strsza pania w kurtce zimowej i z durszlakiem na glowie o co chodzi?:O jakby pomyslec to duzo warjatów chodzi u mnie po miescie

oj przepraszam . mialo być \"ryby\". bo ten obraz to chrzest jezusa w Jordanie. informuje że babcia JEST WIERNYM MOHEREM I ANTYSEMITKĄ

Gość całe zycie z
***wariatów

Gość Trzecia świnka
aaaaa już myślałam ze jakieś stworki typu skrzaty :)

Widuje go rzadko więc informacje nie są najnowsze. Wiem że koleś ma ok190cm. i prawdopodobnie jest chirurgiem bo robi bardzo dobre cięcia. Podobno nie ma reguły co do ofiar. Mężczyźni i kobiety to dla niego to samo. Nie gwałci ofiar. Ostatnią część ciała o której wiem była znaleziona głowa przez małą dziewczynkę. Poszła się wysiusiać do lasku w Borku fałęckim tam gdzie jest busines park Zawiła. Jak narazie z częsci ciał udało się poskładać jedną osobę. Tyle wiem

babcia chodzi przy pojemnikach na śmieci i przynosi do domu rozne dziwne rzeczy: talerze, kartony,. wklada je do szfy potem u siebie i w jej pokoju przez to pieknie pachnie. myje sie raz na miesiąc (wtedy kiedy idzie do lekarza) a na protesty rodziny na tą niedostateczną higiene mówi : \'ja się z gównem nie biłam\" jak idzie do koscioła to pzynosi mi w jednej ręce lakier do wosów a w drugiej pianke do włosów (dezodorant uparcie zostrawia w pokoju) i pyta: \"czym mam sie popryskać pod pachami?\"

Gość Trzecia świnka
"ja się z gównem nie biłam" :D i co w końcu wybiera? lakier czy piankę?

zawsze ma przy sobie kilka podpisanych czeków (które kaze mi wypisywac zostawiając miejsce na sumę i je podpisując ) fajnei... wystarczy jej zabrać torebke... fajnie dla zlodizei

Gość synowa geja
To może ktoś chciał się "tylko" pozbyć ciała. Tak jednorazowo. Boże mój facet jest w Krakowie!!!

Gość Trzecia świnka
ej nie straszyć tu seryjnymi mordercami przed nocą:O

Gość synowa geja
Przecież dopiero 17!

Gość Trzecia świnka
no to co? ja już się boję:D

Gość synowa geja
Ooo przegapiłam teleekspres. Chociaż w sumie to i tak rzadko oglądam. Moją babcię odwiedziła kiedyś siostra. Babcia miała już pomieszane w głowie i wydawało jej się, że jest młoda a domownicy to jej siostry, wójkowie, rodzice... Z tamtą babcią było nie lepiej. Ona to za oknami widziała rabusiów cyganów. Na wieść, babciom, że oto widzą swoją siostrę zareagowały z powątpiewaniem. Tamta babcia uparcie twierdziła, że to nie może być Marysia tylko to jest babka z kądśtam, kogośtam, a moja babcia klaszcząc w ręce kategorycznie krzyknęła "Niemożliwe, tako staro" I tak sobie siedziały i opowiadały. Moja babcia miała wtedy 93 lata a jej siostra 83. Jak tamta babcia wyjeżdżała do domu to do swojej synowej powiedziała "no to teraz jedziemy do Marysi" Masakra. Dobrze, że moja babcia nie była moherem. Była pogodną, kochaną staruszką.

a aj ostatnio sie strachu najadlam bo weszlam do domu nojej dobrek kumpeli ze wsi takiej jednej. niema dzwonka a ja pukalam i pukalam . drzwi byly otwarte . weszlam na korytarz i pukam w te dalsze drzwi. wyszla jej siostra (24 lata) ktora ma jakas schizofrenie chyba. nei wiedzialam co ma robic a ona sie do mnie zbliżała. tak glupi ociec... ona miała taką dzikość w oczach , , , taka zwierzęcą,,,. wstyd mi było uciec a nei wiedzialam jak ona zareaguje.. zupelnie nie kontaktowala jak powiedzialam \"dzien dobry... czy jest.... w tym momencie ona gwaltownie ruszyla do przodu nadal patreząc na mnei z taką dziką wrogością wrzasnęłam i cofnelam sie do tylu. potem sie okazalo ze sie tylko potknęłą.... to był ostraszne.. myslalam ze mnie za szyje zlapie...

Gość synowa geja
A! Jak już sobie pojechali to moja babcia powiedziała po cichu mojej mamie, że to niemożliwe, że to była jej siostra, "ta stara brzydka baba"

a\' propos starszych ludzi to czasami az przykro patrzec.. keidys jak szlam do szkoly to minela mnie taka maleńka staruszka w kapciach i w piżamie a na to dziurawym plaszczu, ktoraq krzyczała : \'mateusz nie odchodź, wróć tu\" odwrocilam sie. ulica była zupełnie pusta... ciekawe do kogo krzyczałą.. pewnei miala chorobe alzheimera. ci ludzie tak mają. moja kolezanka ma babcie z ta choroba ktora czesto wychodzi z domu mówiac że idzie do domu

a! i jeszcze kolezanka mamy miala taka przygode.: jej matka ma skleroze i przyszli kiedyś do nich goście. jak sie późno zrobiło to ta jej matk awstaje i mowi: \'o jak poźno , chyba pora sie zbierać. goście to potraktowali jak obrazę, i wyszli, a ona myślała że to ona jest w gosciach....

Gość synowa geja
No mi też szkoda staruszków. I wczoraj widziałam taką jedną skurczoną, przygarbioną. Zastanawiałam się czy jest zadowolona ze swojego życia. Trzeba żyć tak, żeby będąc kiedyś taką staruszką mieć poczucie, że moje życie było udane.

Gość synowa geja
He he he a z tymi gośćmi to ładna wtopa. Ale ludzie są zakręceni czasem.

Gość synowa geja
To jest tragedia jakaś. "kiedys zamierzałem zaprosic kolezanke na pizze...jednak odwagi i checi mi nie brakowało gdyz podeszłem do niej w szkole i powiedziałem czy ze mna pójdzie ? zgodziła sie od razu . Umówiłem sie z nia na 16 ? oczywiscie przyszła i poszedlismy do pizzeri gdyż tam była promocja na pizze meksykanska. Zamówiłem 1. Jedzac ta pizze rozmawialismy sobie na rózne tematy. gdyz tu nistad nizowad podeszedł do nas jakis meksykanin który własnie przebywał w naszym miescie. Jak wiadomo sa oni troszke ciemno skórzy a ich zeby sa białe . Rozmawiajac z nami kolezanka patrzała na jego inspirujace białe zeby.Bardzo sie w niej zakochałem a ona wiedzac to była zakochana w tym meksykaninie. Zdnerwowało mnie to ze jak zeby maga skusic kobiete do miłosci a przeciez ona znała go moze z pare godzin. Jak sie okazało zamieszkał on w miescie na stałe... Po tym wydarzeniu codziennie myje zeby nawet 5 razy zeby osiagnac tak białe zeby jakj snieg. :)"

Gość Trzecia świnka
ja widziałam ostatnio świetną staruszkę. stoje sobie przed pasami a ta babcia idzie sobie przez pasy z naprzeciwka tak wooooolniutko ze wszystkie samochody musiały zwalniać. A ona sobie idzie, obejmowala się dłońmi, na przegubie jednej ręki zwisala jej taka mała torebeczka (jak mamy muminka), miala na sobie żółtą bluzkę i jakąś spódnice podciągniętą pod sam obwisły z resztą biust. Stawia sobie tak krok za kroczkiem i smieje sie "hihi". To było tak miłe z sama też musialam się do niej usmiechnąć. Chciałabym w jej wieku mieć taki dystans do swojej "niemożnosci"