Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Destroy

Najdziwniejszy człowiek w waszym życiu?

Polecane posty

Gość synowa geja
heh wierszyk okolicznościowy. Ciekawe co było dalej. mnie też mama kazała się uczyć jakichś długich wierszyków na konkursy. Ehhh

ale sie usmialam:) chociaz przez chwilke wyszlam z dolka. a co do babc,to tez mialam udana.raz sobie ubzdurala,ze dziadek ja zdradza.on pracowal jako stróż na weekendy,a babka wtedy w palnik dawała:). no i raz przychodze z chlopakiem do niej,a ona sie ubiera(dodam,ze nie mogla chodzic po miescie,gdyz miala zawroty).w dodatku byla wypita.ja sie pytam gdzie ona idzie,a ona,ze idzie do dziadka bo pewnie tam łysa(ta jego kochanka)siedzi.tłumaczylam jej ze dziadek nikogo nie moze wpuszczac i ze zaslabnie po drodze,ale co tam,ona poszla dziadka przylapac na zdradzie.kazala nam domu pilnowac.gdy wyszla,postanowilismy isc za nia.a ona juz na moscie(jakies 100 metrów od domu)zaslabla.szybko ja odholowalismy do domu,a ona nam dziekowala. boze!!!!!!!!!!!

albo czasem wieczorem miala ochote na lody,wiec wysyłała dziadka do sklepu.no a gdy wracał,to mu awanture robila,bo za długo był w sklepie i pewnie ja z łysą zdradzał

Gość Trzecia świnka
ja tam sama chciałam recytowac wierszyki:) wygrałam raz ksiązkę o wieżach (nie wiem po co mi ona:O) madziorna a ile Twój dziadek miał wtedy lat?

Gość nazywał się LEVI
i poznałam go na tym forum - dałam się wkręcić, oszukać :( sama jestem sobie winna - nie powinnam była mu ufać :O

Gość Trzecia świnka
co ci zrobił?

madziorna to mialas neizle:P moja babcia (ta druga) tez utrzymuje ze dzidek ja zdradza (neidawno mieli złote gody czyli są po 50 latach malzenstwa) maja po 80 lat i się kochają nadal . to sweeet jest:P

a u mnie niestety skonczylo sie to tragicznie.dziadek nie wytrzymal i sie powiesil,a babka za poł roku(kazdy mowi ze to z tesknoty)zmarła

Gość Trzecia świnka
ło matko:(

ojjjjjj wspolczuje..... dziadek (ten od tej dziwnej babci) tez sie powiesil... ale jak widac babcia odzyskala radosc zycia :D

Gość synowa geja
Nie no, ja też chciałam, napisałam, że mi mama kazała, bo sprawdzała ile już umiem, bo ja zawsze (i tak jest do dziś) zostawiałam wszystko na ostatnią chwilę, stąd to "kazała" Ja wygrałam książkę siedem cudów świata, cuda świata, biblię, dwa razy takie samo wydanie Pana Tadeusza i jakieś tam jeszcze. Z tych cudów świata to byłam bardzo zadowolona. Biblia to chyba dziwna nagroda prawda?

Gość synowa geja
A ja już nie mam dziadków :(

aaaa i babcia ta ma sztuczna szczeke :P czasami jajca są niezle ;P ona je trzyma w szklance na stole na noc . jednego dnia przeszukala caaaaaaaaaaly dom i wszystkei smietniki skazrac si e ze nei moze znalezc \"zymbów swoich\".potem je znalazła w doniczce (podlała nimi kwiaty :) a czasai po jedzeniu je wyciąga, oblizuje, wyciaga jezykiem resztki jedzenia spomiedzy nich i wklada spowrotem:P a jak jedziemy samochodem to mówi \"ucheznaj mnie\" co znaczy \"zapnij mi pasy\"

Gość Trzecia świnka
synowa to ty startowalas w jakichś religijnych konkursach ze wygrałaś bibllie?

Gość Trzecia świnka
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj raz widzialam jak babcia przy kolacji wyjeła sztuczną szczękę i ją sobie czyścila i prawie zwymiotowałam:O

i jeszcze jak siedze z psem na kolanach (pies ma glowe na moim brzuchu) to ona podchodzi do niego od tył i go dźga palcem w tyłek. jak mowie : \"BABCIAAAA!!!!\" to ona : \"a co? przeciez to tez moja dupka jest\"

Widze że jak narazie babcie wygrywają konkurs na najdziwniejszego człowieka :) Dzięki za posty i wogóle kocham was ;)

Gość synowa geja
A skąd, żednych religijnych konkursów nie odwiedzałam. Toć mówię, że dziwnie!

Gość moge powiedziec nawet
jeszcze w liceum babka z bioogii byla potwornie gruba i miala obsesje na punkcie KGB. opowiadala nam niestworzone historie,ze kgb podglada ja przez tv jak ona sie gimnastykuje :) jak ktos z uczni mial walkmana to zabierala i nie chciala oddac, straszyla,ze poda nas do sadu bo to podsluchy z kgb. uczniowie ze starszych klas przebierali sie czasem w czarne plaszcze i kapelusze i przechodzili obok okien kiedfy ona miala lekcje i ja straszyli. czasem wrzucali jakies lisciki z napisem : Parowa, my cie jeszcze pamietamy.

Gość synowa geja
Biedna pani od biologii, hehehe.Ja miałam matematyka w podstawówce, który miał jakąś chorobę skóry. Wszędzie miał strupki. Mam przed oczami taki obraz: siedzi na krześle, założył sobie nogę na nogę i drapie strupki. Niektóre odkłada na stół inne zjada... To był fantastyczny matematyk, bardzo go lubiłam, ale to było wstrętne. Ciągnął dziewczynki za kitki i warkocze jak były niegrzeczne. (zeszło na nauczycieli)

Gość synowa geja
a to fiut! Może nie?

madziorna nie martw sie!! jak cie zdradził to znaczy ze jest debilem bo fajna babka z ciebie:D a jak jest debilem to sie nie martw:P teraz faceci wogole sa do dupy. az sie boje myslec co bedzie dalej.... same wycackane przez mamusie cieple kluchy

dzieki za słowa otuchy:)jestem taka wsciekla,a najgorsze jest to ze on i tak sie nie przyzna i zacznie sie wielka kłótnia! siedze i wyje!!!!!!!!!!1

Gość Trzecia świnka
zgadzam się😭 my mielismy powaloną babkę od histori z wiecznym zespolem napięcia przed miesiączkowego! potrafila najpierw kogoś zgnoić powpisywac 3 jedynki do dziennika a pózniej przy wystawianiu ocen dziwila się za co X je ma! potrafiła najppierw na kogoś się wydrzeć a póżniej powiedziec do tego kogos kotku myszko itp (to wszystko na jednej lekcji w odstępie 15 min-10 min sie darła) miala taki gruby mundur wojska polskiego i w nim chodzila, wyglądała jak Piłsudski! albo jak picasso kiedy ubierała dłuuuuuuuuuuuuuugi biały płaszcz z kapturem, albo nosiła sukienki aaa nie chce mi się opipsywać, musiałybyścia ją zobaczyć kiedyś miala dwa kucyki zrobione(babka pod 40-stke) jak dyrektor zaczął się z nich nabijać przy uczniach przestała je nosić

Gość synowa geja
Madziorna jak tam samopoczucie?

a u mnie jest ok.juz nie filmuje ze facet mnie zdradza.jestem poprostu zabardzo zazdrosna:) mam nadzieje ze to nie koniec tego topicu,bo naprawde mozna sie usmiac:):):) pozdrowionka dla was🌼