Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Destroy

Najdziwniejszy człowiek w waszym życiu?

Polecane posty

Gość Trzecia świnka
a moja mama ma na to sposób:do wszystkich swoich córek mówi perełko (ocywiscie jak np któraś stoi obok niej i ma coś mamie podać)

najdziwniejszy o dzisiaj to ten czlowiek, ten pan, ktorego spotkalam i poznalam na lotnisku we Wroclawiu... niczym sie nie wyroznial. ale powiedzial mi cos... i potem nagle zniknal. dziwnie.

Gość synowa geja
hehehehe ręce które leczą to ja sobie na ścianie w pokoju przywiesiłam, ale dla jaj. To była wkładka z gazety skandale składanatrzyczęściowa, lewa ręka, superpoważny siwy (zapewne od tej energii zdrowotnej) brosacz i prawa ręka. Potem mi spadła ze ściany. Jej dalsze losy są mi nieznane...

to moja jak chce żeby jej coś podać to mowi: \'podaj mi ten wihajster\" obojetnei co to jest. \"ja mysle ze to zniekształcone \" Wie Heisst der/ po neimiecku

Gość synowa geja
brodacz...

A ja mam kuzyna w wieku 34 lat który jak bardzo popije to widzi diabła w lustrze albo tańczy sambe na dachu. Zawsze Ciotka po niego wychodzi a on nie chce zejść. Ale to jest już chyba alkocholizm.

Gość synowa geja
moja mama też mówi wihajster, ma tak po dziadku, który też tak mówił. Ja lubię wszechznaczące i nieskończenie odmienialne słowo ten. (ten tego, stegowany, zategowany, tegownik, teges, stentegowany itd.) ale nie nadużywam go, żeby ktoś nie pomyślał, że nie umiem mówić.

Gość Trzecia świnka
wow samba na dachu... ja to bym pewnie zatanczyła na trzeźwo:O jak bym miała jakiś dach dostępny i... umiała tańczyc sambe a tak na marginesie to co znaczy Wie Heisst der?

Albo krzyczy na ludzi których nie ma. Obłęd. A moja babcia mówi że to spokojny chłopok. Te babcie już takie są. :)

Gość synowa geja
moja babcia też trzymała nocnik pod łóżkiem, ale ona miała problem z utrzymaniem moczu. Może Twoja babcia też tak ma. Pod koniec życia musiała nosić pieluchomajtki i to było dl niej bardzo przykre. Zrobiło mi się smutno.

Gość Trzecia świnka
przesrane z tymi pieluchomajtkami:O odpowie mi ktoś co znaczy Wie cośtam?

Gość synowa geja
z du to chyba jak się masz, jak się czujesz (?)

Gość Trzecia świnka
no to moze coś kolo tego ale i tak dziwnie brzmi

Gość synowa geja
ale wihajster to chyba nie od tego, dziadek mi kiedyś tłumaczył, ale oczywiście nie pamiętam. A teraz nieżyje i już nigdy się nie dowiem :(

Gość Trzecia świnka
wihajster to mi się kojarzy tylko z jakimś narzędziem typu żabka, obcęgi czy coś

wie heisst der to jak się to nazywa. moja nei ma problemu z trzyma niem moczu ale mówie że podłoga piszczy jak idzie do łazienki i to ją budzi. ja się dziwię że ją własne chrapanie nie budzie bo zajeżdża jak traktor

HEI(scharfess S czyli trakie długie B)t heisst to w nowej pisowni bo niemcy przestają używać tego B i je zastepują dwoma s

Gość synowa geja
A to wie heisst du to jak się nazywasz? Nic kompletnie nie kumam z tego niemieckiego...

Gość Trzecia świnka
dzięki, czego to się człowiek nie dowie na kafe:)

Gość synowa geja
Dodam, że moje niekumanie uważam za wstyd bo kiedyś mnie próbowano nauczyć to coś mi powinno zostać w tej głowie. A tu tylko u umlaut... Niedobrze.

A słyszeliście o kolesiu który grasuje po Krakowie. Zabija ludzi i ćwiartuje na kawałki. Prawdopodobnie jest po medycynie i jest bardzo potęznie zbudowany? To jest świr.

Gość synowa geja
Destroy czy ten blog o seryjnych mordercach jest Twój?? ;) A o tym ćwiartowniku to nie słyszałam już długo.

Gość Trzecia świnka
łoooo całe szczęscie ze nie mieszkam w Krakowie, nie wychodziłabym z domu:O

a jak jade na wakacje ( ona zostaje wtedy sama w domu) to mówi: \"wy jak cyganie jeździcie!domu nie macie?bede sie za was modlić i wy też sie módlcie bo jak sie wam coś stanie to szkielet sie nie umie modlić\" (nie wiem o co chodzi) ona w wieku 14 alt myślała ze dzieci są przynoszone przez bociany. jak jej sie brat urodził to go zawineła w pieluchę i poszła połlozyć na pole. matka szuka dziecka a babcia na to: \" mama, ja nie chce brata. ja chcę siostrę. niech bocian zamieni!\"

Gość synowa geja
No to ostatnio po Krakowie biegał narąbany angol czy szkot czy irlandczyk i był cały goły. Zgarnęła go policja i na sądzie 24 godzinnym tłumaczył się, że u nich jest taka tradycja...

Gość synowa geja
chodzi jej o tożebyście się modlili póki żyjecie bo jak was pozabijają na tych wyjazdach (szkielet) to będzie już za późno!!!!!!!