Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

dziewczyny co sadzicie o takiej kiecce?

Polecane posty

Niedlugo robie chrzciny. Najpierw chcialam dla zuzki cos skromnego ale pomyslalam sobie - kurcze przeciez chrzciny sa raz w zyciu a potem corci bedzie milo ogladac zdjecia na ktorych wygladala jak laleczka - i postanowilam zaszalec i odwalic moja mala w takas superkiecke:) Wybralam cos takiego: co sadzicie o takiej sukience? http://www.mininiebo.pl/product.php?id=278 a w ogole czy ktoras z Was wie cokolwiek o ubrankach tej firmy?

Mnie tam sie podoba :) Tylko czy taka malutka dziewczynka nie \"utonie\" w tych falbankach?

Gość -----------------------
według mnie bedzie wygladala jak mała beza... ale skoro Tobie sie podoba

no wlasnie sama nie wiem czy nie za wielka taka sukienka.. kupilabym z checia w sklepie i zobaczyla na zywo jak to wyglada.. ale nie mam mozliwosci bo na tym zadupiu u mnie porzadnych sklepow nie ma:O

Oj madziorna, przeciez tam jest wiele rozmiarów do wyboru :) Tylko pytanie, co z proporcjami ciała - niemowlak ma jednak inne niż ta dziewczynka ze zdjęcia.

Gość ja mysle....
ze sukienka jest sliczna - zwlaszcza, ze jest z lnu a nie z jakis beznadziejnych swiecacych materialow zazwyczaj nie podobaja mi sie takie sukienki (falbaniaste) ale ta jest przepiekna sukienki z linka powyzej jak dla mnie sa okropne i oklepane

Gość ja mysle....
ta zlota polana tez ladna a okropne sukienki mialam na mysli te z linka od koralika** ale ta o ktora pytalas jako pierwsza jest zachwycajaca

Gość ja mysle....
ja tez ta pierwsza :)

Hmm, a te z linka od koralika ... w mojej opinii nie są warte swojej ceny. Swoją drogą, nie miałam pojęcia, że sukienki do chrztu sa tak potwornie drogie :O

kolorwa ty masz chyba dzieciaczka z maja???? ta kieca bedzie duuuuuuuuuuuuuuuuuzo za duża- ( mowie o tej pierwszej )to kiecka na 3letnie dziecko przynajmniej szukaj czegoś na 74 bo bedziesz zalamana

Gość a może tutaj
http://www.splendorpl.pl/ tu też są ładne sukienki na rózne okazje:) A tak swoją droga dla dziewczynki mozna jeszcze cos wybrac ale te malutkie garniturki dla chłopców sa koszmarne. Oczywiscie to tylko moja opinia. Sama szukałam czegos na chrzest synka i nie było z vzego wybrać:(

kolorowa jak diabli--kurcze sama siedze i zastanawiam sie ktora bym wybrala,ale raczej obstawiam za ta pierwsza.te pozostale tez sa sliczne ale wydaje mi sei ze lepiej by sie prezentowaly na starszej dziewczynce.

nosek no ja tez za pierwsza chyba.. tylko sie boje bo moja corka jest niezla panikara i jak jej niewygodnie bedzie to da niezly koncert w kosciele:P:O nie moge doszukac sie z tymi rozmiarami:O jakas do dupy ta tabelka:O

kolorowa--jak bedzie miala dac koncert to go i tak da i nic jej w tym nie przeszkodzi.radze zalozyc malej z kilka razy przed chrztem i zobaczyc jak sie bedzie w niej czula i zeby sie przyzwyczaila

tez ladna,ale tamtej nie przebije,ale jak mala co chwile ulewa to lepiej odpusc.a musisz ja teraz chrzcic?poczekaj jak sie uspokoi z tym ulewaniem.po co masz sie stresowac przez cala msze i impreze