Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slim187cm 65kg

chudy facet atrakcyjny czy nie???

Polecane posty

facet 90-100kg wagi to wieloryb. znam jednego takiego spaślak jakich mało a bęben od piwa nadal przybywa. ;) lepiej być chudym..

Gość asiaaaaaaaaaaaa
taak :)

Ja lubie szczuplych,ale zapomniałam dodac troszke wysportowanych,moj eks byl szczuply,z grabnym tyleczkiem mniamiiiiiiiiii:P :D

Gość nie są
oj mi się tak kojarzy bo znam kilku takich kolesi (spokojnie mogliby zakładać tu te topiki "mam 25 lat i nigdy nie trzymałem nawet za reke dziewczyny"..) - takich wyalienowanych sierot chudszych ode mnie.. wiadomo ze lepiej wygląda facet szczupły,niż lekko, czy nawet nie lekko a bardzo, gruby ale nie chudzielec 187cm i 65kg zaledwie to taka "anorektyczna" waga.. bardzo szczupłe laskisię tu na kafe napiętnuje, a kolesia którego pewnie mocniejszy wiatr przewraca:) już nie.. głupota

nie no facet 90-100kg wagi to wieloryb, znam takiego jednego spasł się jak świnia, a nadal sobie pozwala i żadnego sportu:)) lepiej już być chudym.;)

Gość jesteś za chudy-męska
anorektyczka

nie no facet 90-100kg wagi to wieloryb, znam takiego jednego spasł się jak świnia, a nadal sobie pozwala i żadnego sportu:)) lepiej już być chudym.;)

Gość nienawidze chudych
facetów..Sorry ale ja nie znosze nawet jak ma śliczna twarz a spodnie zniego spadaja i ma rece jak patyki to nawet na takiego nie patrze..Moze być brzydki i nawet trovhe tegawi ale nie chudy!!!!! To jedyne wymaganie jakie mam...Moze być brunet blondyn rudyz duzym nosem ale nei chudy!!!! Tak juz mam i nic na to nie poradze...Wiem że to nie wasza wina i trudno jest przytyc sama cierpie na niedowage jestem bardzos zczupła i dlatego chce mieć tezszego chłopaka...Tak juz mam

Gość slim187cm 65kg
probowalem przytyc.bralem nawet specjalne srodki ale to nic nie dawalo moja waga wachala sie miedzy 65 a 70.

No cóz. Mój ma 179 cm i wazy 59 kg. Nie mam mu tego za zle. taka juz jego uroda.

Gość pipi25
chudy nieeeeeee... do czego sie przytulic, zimno w nocy....

sa super atrakcyjni - zawsze mi sie tacy podobali i mam takiego jedngo obok siebie - jaz od mojej kuchni przytyl 6 kg i od kilku miesiecy stoi waga w miejscu (wogole nuie widac) - teraz ma 182 cm i 66 kg

Gość komiczne
zapisz sie czlowieku na siłownie... jesien idzie, wiatry silniejsze będą... połamią Cie

Gość slim187cm 65kg
ja probowalem przytyc chodz troche. bralem nawet specjalne srodki i nic. moja waga sie wachala miedzy 65 a 70 kg

Gość komiczne
no to masz pecha czlowieku... a najgorsze to, że masz kompleksy z tego powodu i jestes bardzo niepewny siebie.... i to wlasnie z tego powodu jestes nieatrakcyjny, a nie z powodu szczupłości

Widać taka twoja uroda ^_^ Znam gościa co ma 196 cm i waży 56 kg. Nie ma anoreksji ani nic. Je porcje jak słoń a nie może przytyć. Ma tak szybką przemianę materii. Lekarz zalecił mu specjalną dietę ale to nic nie dało. Już się przyzwyczaił ^_-

Gość slim187cm 65kg
dla mnie wyglad kobiety nie jest do koncawazny wazna jest osobowosc

Gość slim187cm 65kg
pracuje caly czas na nocach. jak wracam rano i jestem glodny to wygladam jak by mnie wlasnie z oswiecimia wypuscili. wstydze sie czasem plywac nad jeziorem bo mysle ze mnie ludzie wysmieja. jak to pokonac?

Gość slim187cm 65kg
takie co maja troche ciala

Gość slim187cm 65kg
ze wzrostem jest ok zaczy moglbym jeszcze usosnoc. ale najgozej jest z waga. chcialbym wazyc chociasz 75 kg zeby zeber mi nie bylo widac

Gość nie są
to czemu nie ćwiczysz mięsni? co ci po środkach na przybranie masy jeśli nie ćwiczysz? (chyba że cwiczysz ale wtedy nie ma opcji żeby nic zupełnie nie przybrać) wiem, ze są osoby które nie mają tendencji do przybieania masy mięśniowej ale to się po kilku latach róznych terapiii stwierdza więc ty chyba tego nie masz..

Gość slim187cm 65kg
nie mam kiedy cwiczyc pracuje po 13-15 godzin dziennie. praca to moja silownia. moze i moglbym przytyc ale tez praca mi na to nie pozwala

Gość kasiacio
oj moj chlopak tez jest chudziutki i wysoki to sprawa predyspozycji bo on je kilogramy pokarmu dziennie:)ale go kocham jakim jest i mysle ze z toba tez jest wszystko ok. jak sam siebie zaakceptujesz to jest najwazniejsze.

Gość nie są
to marne wytłumaczenie. jak się chce to się da pogodzić. póki nie zaczniesz regularnie ćwiczyć i brać środki wspomagające (ale nie takie z rysunkami krówek i świnek oraz rosyjskimi napisami;) ) to nie przybierzesz nic. albo rybki albo akwarium tylko pamiętaj, że im starszy jesteś tym będzie trudniej mięśnie wypracować

Jesteś trochę za szczupły. Mój mężczyzna jest prawie tego samego wzrostu co Ty (189 cm) i waży 82 kg. Jest wysportowany, nawet wygląda jakby był lekko przypakowany.

Gość nie są
jak nie chodzi o przemianę materii (czyli jedzenie tony żarcia dzienni) to chodzi o brak masy mięśniowej. ja nie mówię, że każdy powinien być przypakowany, bo tak nie jest, ale nie można tłumaczyć nadmiernej chudości u faceta zbyt szybka przemianą materii

slim187cm 65kg .................. ja mam 192 cm i obecnie ważę 73 kg obecnie tzn miesiąc temu ważyłem 68 kg !!! i wiesz co zrobiłem przeszedłem na następującą dietę : Makarony (gotowane na półtwardo), ryż brązowy (naturalny), • Pieczywo ciemne z pełnego przemiału, razowe, pumpernikiel, • Muesli, płatki, orzechy, rodzynki, słonecznik, pestki dyni, bakalie • Suszone owoce (morele, banany, papaja, jabłka, śliwki, figi, daktyle), • Owoce: ananas, banany, grejfruty, awokado, truskawki, • Gęste soki owocowe i warzywne, nektary, • Napoje mleczne: kefiry, jogurty, kwaśne mleko, mleko acidofilne, • Napary ziołowe - melisa • Warzywa: groszek, kukurydza (unikać z puszek), ziemniaki, groch, fasola, marchew, kabaczki, oliwki, wszystkie pozostałe warzywa strączkowe, • Krakersy, batoniki energetyczne, pełnoziarniste herbatniki • Miód, • Ryby morskie, • Oliwa z oliwek, olej lniany • Drób, wołowina musisz jeść minimum 4-6 posiłków dziennie ja to stosuje i przytyłem a mam zamiar dojść do ok 80 kg a co do tych lasek co nielubią chudzielców one są śmieszne gdyż to że dzisiaj jesteś chudy nie oznacza że taki będę cały czas tak samo jak one piękne niebędą cały czas więc niech się zastanowią zanim coś głupiego napiszą pozdrawiam i jedząc to co ci podałem ni chuja musisz przytyć :) więc do dzieła narka