Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slim187cm 65kg

chudy facet atrakcyjny czy nie???

Polecane posty

Gość nie są
łeee tę niby dietę do przybierania to tu na kafe widziałam nie raz:) nie mówię, że nie działa ale żadną nowością nie jest z mojej strony - nie podobają mi cię chudzi chłopcy, bo chłopcy w ogóle mi się nie podobają, tylko faceci. dziś teraz, kiedy dokonuję wyborów - logiczne - co mi z tego, że koleś będzie za 20lat gruby jak się upasie piwskiem:O

Gość slim187cm 65kg
dzieki za djete stary wyprobuje

nie są ..................a ty jesteś taka idealna ps jak się robi tą smutną minkę

Gość slim187cm 65kg
ale powiedzcie mi czy mam przytyc czy mam zostac takim jakim jestem

Gość kasiacio
aha a tak pomyslalam ze jeszcze to dopisze bo moze akurat cos pomoze.moj brat mial problem ze spadkiem wagi i potem juz mu tak zostala za zadne skarby nie mogl przytyc i okazalo sie ze to stresy i zbyt uciazliwy tryb zycia

Gość nie są
jestem bo o siebie dbam. nawet jak nie mam czasu - o 6 rano na basen też można skoczyć tzn. nikt ideałem nie jest, ale można się do niego zbliżyć hehe :)

Gość kasiacio
ja sadze ze jesli ci to nie przeszkadza i jesli nie ma zadnych negatywnych konsekwencji na twoje zdrowie np to nie wrto sie zamartwiac.jest sie jekim sie jest i nie trzeba nic zmieniac na sile

Gość slim187cm 65kg
jesli by ktos chcial jeszcze zenma pogadac to moj nr gg 11836789

Gość pytanie do Megatron
piszesz,że chcąc przytyć piłeś melisą...czy po niej się tyje?:-o

Gość kasiacio
hmmm nie do mnie pytanie ale sadze ze melisa byla bardziej pomocniczo gdyz jest to darstyczna zmiana w zywieniu i ziola sa pomocne by trawiennie i inne procesy przemiany materii przebiegaly jak nalezy.moge sie mylic ale tak mi sie wydaje

Gość ja jestem kobieta
a chce przytć melisa spowalnia przemiane materi też ja piłam ale nie pomogła....U mnie jest podobnie...jestem chuda ale neistety łasnie dlatego ze sama jestem baaardzo szczupła raczej stronie od facetów z niedowaga wole teższych

Gość slim187cm 65kg
wiec melisy nie wolno pic??

Gość kobietataaa
no cóz nie chce cie dobijac oczywiscie moge sie kolegować przyjaznić z facetem z niedowagą ale nie zakochałabm się chyba...Mnie to zniecheca nie potrzebuje jakiegoś Pudziana umiesnionego nie jestem kobieta która gustuje w miesniakocha po solarce ale nienawidze chudych facetów... Sorry,oczywiscie cie to nie dyskwalifikuje jako kolego przyjaciela..ale jako partnera zyciowego...chyba tak.......... Spróbój brać moze odzywki białkowe gainera dla kulturystów mój brat na tym bardzo przytył

Gość kasiacio
ja mysle ze ziola nigdy ci nie zaszkodza zwlascza takie jak melisa .zwlaszcza przy diecie gdzie zwiekszysz ilosc jedzenia

Gość chudaaaaa
jak to nie wolno walno bo jak ktoś pisał to spowalnia przemiane materi....lekarz mi to zalecił problem chudych to za szybka przemiana materi a amelisa ja spowalnia

Gość kasiacio
chociaz nie bierz tego swinstwa zadnych bialek i odzywek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szczerze mowiac ja uuuuuuwielbaim szczuplych nie wiem dlaczego ale moim zdaniem sa bardziej atrakcyjni..strasznie na mnie dzialaja a nie jacys napakowani albo z tluszczem;/ a jak chlopak umie obronic kobiete to juz w ogole super:)

Gość slim187cm 65kg
no niestety tak to mosi byc takie jest zycie

Gość chudaaaaa
nie wiem co sie bojcie tak tych odzywek to nie sterydy a kompleks witamin i najwyzej jakosci białko wystarczy poczytać..Też znam odzywki gainera przytyłam na nich 3 kg..ale potem zaprzestałam uzywania bo sa dosc drogie i nie miałam kasy

Gość kasiacio
znalam chlopaka który bral je na miesnie nie wiem czy takie czy inne.lezy w piachu.

Gość nie są
wiesz co, jest takie zioło - kozieradka - laski to biorą żeby im piersi urosły (serio serio) bo ona jakoś wpływa (sorry, nie wiem jak bo mnie to nie interesowało szczególnie..) na organizm, ze się tyje - kiedyś to chudym dzieciom dawali żeby trochę przytyły:) podobno jest bardzo niesmaczna i brzydko pachnie, poza tym jej zapach wydziela się z potem więc możesz trochę niekomfortowo się czuć ale działa - znajome piły ją na te piersi (kupujesz w zielarski, zaparzasz z łyżeczki, dwóch szklankę i pijesz oraz zjadasz te ziarenka, bo to w ziarenkach jest) i mimo ze piersi spektakularnie nie urosły, to brzuszki i reszta ciała owszem :) raczej nie piłabym melisy na twoim miejscu (będziesz jak otępiony chodzić i non stop senny) tylko już tę kozierdkę.. a odżywki kupowane w pewnych miejscach są jak najbardziej pomocne. tylko odżywki a nie strydy z krówkami i świnkami narysowanymi :)

Gość jedyną szkodliwą rzeczą
w tej odżywce jest aspartam:-o

Gość zainteresowana tematemmm
brał pewnie sterydy dziwne bo mi te odzywki lekarz polecił jak wychodziłam z anoreksji

Gość komiczne
"znalam chlopaka który bral je na miesnie nie wiem czy takie czy inne.lezy w piachu." a ja znałem takiego, który zbierał znaczki... też leży w piachu.. czyli znaczki zabijają?

kobietataaa ................ a wzrost 192 cm i waga 75-80 kg ci odpowiada u faceta a co z kobietami co mają małe piersi już nienadawają się na partnerkę życiową . pamiętaj wygląd to nie wszystko

Gość kasiacio
nie mowilam o tej odzywce. poprostu wiem ze bral takie rzeczy .napisalam zeby kazdy sie zastanowil.jak ktos chce brac ok. ale ja wolalabym byc chuda poprostu

Gość kobietaaaaaaaaaa
słuchaj pewnie ze nei wszystko ja nie mamm żadnych innych wymagań moze być brzydkiz twarzy z odstajacymi uszamia le tak juz mam że chudzi mnei nei krecą moze jak sie zakocham zmienie zdanie..Kazdy ma prawo miec jakieś preferencje upodobania..Jedyzna rzecz jaka dyskwalifikuje faceta to u mnie jest chudość...tak juz mam i to nie jest moja wina..