Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slim187cm 65kg

chudy facet atrakcyjny czy nie???

Polecane posty

kobietaaaaaaaaaa ponowie pytanie wzrost 192 cm i waga 75-80 kg może być . i ile masz latek

Gość nie są
kobieta - mam to samo :) po co więc pisać brednie że odżywki są wyjątkowo szkodliwe, jak się nic o nich nie wie oprócz tego, ze ktos coś brał (pewnie domięśniowo:O ) i zmarł..? jest różnica między odżywkami a sterydami

Gość kasiacio
aha a u niego stwierdzili ze to to co bral mialo negatywny wplyw na jego zdrowie bo mial cos z sercem nie tak.i w zwiazku z tym wada sie rozwinela a konsekwencja byl jakis atak czy cos takiego .wiec nie oceniaj gdy nie wiesz wszystkiego

Gość kobiettaaaa
mama 25 lat .Słuchaj nie wiem jak wyglada facet o wymiarach jakie mi podajesz ja taka na to nie patrze...Nie znam sie na wadze u facetów na oko poprostu ni emoze być chudy!!!SZczupły okey ale nie chudy!!!Bo to zasadnicza róznica... choć nie ukrywam że najbardziej to mnie nawet kreca mezczyzni lekko przy kosci typu misowatego:D

Gość slim187cm 65kg
nie denerwuj sie kobieto masz prawo wyrazic swoje racje po to jest to forum

Gość kobiettaaaa
piszesz o problemach z sercem pogłebieniu sie wady..To na sto procent nie odzywki a sterydy

Gość slim187cm 65kg
ja lece do roboty jak chcecie to bede jutro kolo 9 to mozemy podyskutowac

kobiettaaaa .................. byłem u dietetyka i wyszło że przy moim wzroście 192 cm waga zdrowa to właśnie ta granica 75-80 kg a ja nigdy nie będę tzw miśoiwaty bo to nie jest prawdziwy facet

Gość slim187cm 65kg
jeszcze raz podaje swoje gg 11836789 jak byscie mieli jakies rady to piszcie pa

Gość kasiacio
moze ia tak ale zaznaczam ze to moje zdanie ja bym tego poprostu nie brala ajuz napewno nie tak na wlasna reke inaczej sie na to patrzy waszymi ozami a inaczej moimi gdy komus z mojego otoczenia tego typu preparat tak zaszkodzil.jescze raz mowie to tylko moja opinia.jak chcecie to bierzcie ale mysle ze warto skonsultowac z lekarzem

Gość kobiettaaaa
hahah Megatron pewnie że masz rację,to moje osobiste dziwne preferencje!! Ale ztego co piszesz ty nie masz problemu z chudością...A jesteś chyba poprostu normalny..

Gość nie są
jak ktoś ma wadę serca to białkowe odżywki mu nie zaszkodzą do tego stopnia, żeby zawału dostał. sterydy musiał brać i tyle - nic innego nie rozwala serca w taki sposób.. ja ci juz dałam radę z tą kozierdką i myślę, ze powinienieś spróbować.. fakt, ani misiowaty ani za chudy koleś nie są atrakcyjni

Gość popieram i tez
mówie stanowcze NIE chudym faceta

Gość popieram i tez
ale bardziej atrakcyjny jest dla mnie misiowaty niz chudy...:-P

Gość ja tez nie przepadam
za chudymi...

a ja nie jestem chudzielec ani misiowaty i jestem zadowolony a prawdopodobnie wolicie misiowatych dlatego że przy nich wyglądacie szczupło i nie musicie się odchudzać.

Gość pati_19
zależy jak szczupli komicznie wyglada sytuacja szczupły facet i gruba babka

Gość nie są
zdziwiłbyś się :P

Gość włąsnie nieeeee
Megatron nie ma nic bardzoej błednego czytaj uwaznie przecieZ toz reguły szczupłe a nawet chuda kobiety piszą że wolą tezszego faceta niz chudego bo same maja niedowage i lepiej sie czuja przy takim teższym...badzi normalnym anie dwa szkielety..Ja tez jestem bardzo szczupła i dlatego nie chce mieć chudego faceta bo musze miec sie do kogo przytulić i ogrzać w łóżku....Mój obecny partner jest wałsnie typu misiowatego:-)Wczesniej zarywał do mnei chłopak nawet fajny ale strasznie chudy i to mnei zniechecało...

Gość włąsnie nieeeee
aha i Megatron abysmy sie dobrze rozumieli.... Misiowaty to nei znaczy grubyz wylewajacym sie sadłem..bo to też nie jest seksi...Mówimi o lekkiej nadwadze...takeij która dodaje niekiedy facetowi ciepła i takiego....uroku...Trudno to opisać

Gość nie są
eeee nieeee.. misiowaty z lekka nadwagą jest tak samo bleee jak skóra i kości.. dodam, że jestem naprwadę szczupła, rozmiar xs. a ćwiczę bo lubię, nie żeby nabrać masy (u kobiety to ohydnie wyglada) ani tym bardziej schudnąć :)

Gość niewymagajacaaa
nie ejstem soecjalnie wymagajaca ale bezdyskusyjnie lepszy facet z lekką nadwagą czy jak wolicie misiowaty:Dniz szkieletor...

włąsnie nieeeee ......................ja niewiem czy te co piszą że są chude lub szczupłe takie naprawdę są pozatym ja bym się dobrze czół ze szczupłą dziewczyną a jeśli chodzi o ogrzewanie to kup sobie kocyk bo facet jest do przytulenia a nie do ogrzewania ciebie i pamiętaj że miśowaty teraz to jeszcze większy miśowaty pózniej a szczupły może stać się miśowaty :)

Gość niewymagajacaaa
Najlepszy szczupły ani chudy ani gruby ale porównanie czy lepszy chudy jak kosciotruo czy z lekka nadwaga ...to chyba sprawa jasna ze lepiej miec faceta z lekka nadwaga niz kosciotrupa

w sumie nawet fajne to forum. najważniejsze jest to aby nikogo nie dyskryminować i zbyt pochopnie skreślać bo można zaś się niemile zaskoczyć

Gość k1987
moj b. jest szczuply i za nic bym go nie zamienila. a jak przytula to grzeje tez wcale nie musi miec ku temu faldki na brzuchu

Gość 1114
przypominam że okreslenie szczupły a chudy to duuuuza róznica........nie chodzi o to by miał fałdy na brzuchu ale nikt nie chce miec szkieletora w łóżku

1114 ................ masz rację :) ale niemożna odrazu chudego skreślać bo to trochę dziwne .pozatym możesz takiego chudzielca podtuczyć i będzie zadowolony z ciebie a ty z niego bo przytyje i oboje będziecie szczęśliwi .

Gość 189 cm 54 kg
Ja jestem chudy, ale umiesniony, plywam i cwicze Laski na mnie się nonstop patrzą, mam niezłe branko :-)