Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka83

dla tych, ktore uwielbiaja mode D

Polecane posty

madelajn ja ci moge tylko wspolczuc :( ja zawsze mam problem z prostymi butami zimowymi. I prawde mowiac wszystkie z wyjatkiem zielonych zamszowych kowbojkow kupilam za granica :o powodzenia w zakupach. Ja jestem strasznie z tych brazowych zadowolona do jazdy swietne, niesamowicie wygodne i krociutkie :) i nikt takich nie ma :D:D:D

czesc :) no a wy gdzie? ja wlasnie wrocilam z pracy..ale sie tam obzarlam czekoladkami :D jak tak dalej pojdzie to efekty objadania sie bedzie widac najpozniej za tydzien ;) no wiec teraz nie mam czasu na zakupy...ale za to jak wyplata ukaze sie na koncie, to na pewno znajde godzinke do buszowania po sklepach :D

Gość aa tak
Carmellowa...tak mniej wiecej cos takiego tylko z takiego "kurtkowego" materialu najlepiej..no i takie zgrabne:) jak kto widzial podobne plaszczyki to wklejajcie linki i moze wiecie gdze takie znalezc po przystepnej cenie..? http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/ser vlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=1955 1&storeId=12556&categoryId=85549&parent_category_rn=& takie jakby plisowane:) pozdrawiam;*

Hej :) Kobietki kochane powiedzcie mi jak moge pokazac wam moje nowe butki ? Mam fotke na kompie i co dalej ? Ja jutro ostatni dzien buszuje po sklepach, bo pozniej wylatuje do Polski...

carmellova sliczne butki :D a ja znow sie objadlam pralinkami w pracy .. ) coz na zakupy nie mam teraz czasu.. :( widze, ze wam tez brakuje czasu.. 😭

cześć:):) bardzo ładne botki carmellova:) właśnie dorotko chyba wszystkim nam zaczyna brakować czasu:( przydało wydłużyć dobę:P:P:P ja dziś szalałam na zakupach cały dzień:P ale marne zakupy bo nic nie kupiłam. choć chyba znalazłam sukienkę jaka chce. w femini:) bez ramiączek u góry coś ala gorset bardzo prosty na dole bombka i szarfa wiązana na wstążeczek w tali:) wreszcie znalazłam takiego materiału jak chce z matowej satyny idealna. tylko zapomniałam sprawdzić ceny:P zapytałam o to na forum mam nadzieje że ktoś się orientuje:P w przedziale cenowym tej firmy:) mam fotkę z koma ale oczywiście moja nokia mam tylko podczerwień grrrrr;/;/ i nie dam rady wam jej pokazać:( bo oczywiście wapa mam tez nie skonfigurowanego grrrr;/;/ znalazłam tez super czółenka z materiału czarne w biała szkocka krate idealnie prezentują się do czarnych spodni ale brak funduszy;/;/ po ostatnich zakupach:( i welurowy zakiet (fioletowy, czarny i zielony) z kołnierzem i kieszeniami z satyny zapinany na 3 guziczki wprost piękny:) niestety w sukienkach był kiepski wybór prawie żaden albo typowe balowe(czytajcie tandetne) albo wszędzie błyszcząca satyna (pewnie 3/4 dziewczyn na weselu będzie ubrane w satynę :P) albo totalny syntetyk sukienki po 400 zł z poliesteru co to ma być??

ja większe zakupy zrobię jak dostanę odszkodowanie ^^ nibys--- a widziałaś jakieś saszki? (błaagam, powiedz, ze tak:D) a widziałam takie słodkie bolerko w H&M na dziecięcym za 30 zł. :D:D:D:D:D Czarne, z krótkim rękawkiem a la bufki (ale takie leciutkie), zakrywało cały biust i zapinane na jakieś 4 czy 5 mini guziczków. Niby takie zwykłe ale mnie zauroczyło. W sumie to nawet teraz nie wiem czemu go sobie nie kupiłam:D następnym razem kupię jak mi nie wykupią do tego czasu:D

madelajn niestety:( nie widziałam żadnych ;/ niby modne a nie ma ich;/;/ ja rok temu znalazłam na strychu saszki moje mamy wspaniale się chodziło:) cała zimę w nich biegałam idealne na uczelnie bo nie meczą nogi:) polecam :P:P:P nie widziałam dziś w sklepach żadnych:( w sumie bardziej szukałam sukienki wiec w sklepach z butami nie byłam:(

carmellova => No ładniutkie te Twoje butki... :) Dorotka83 => No to słodko masz :) Czasu faktycznie brakuje, a od poniedziałku jak się zaczną studia to będzie go jeszcze mniej... Już prawie zapomniałam co to znaczy wstawać o 7 rano... Ehhh... madelajn => Hehehe, w dziecięcym.. :) Ale ja też zawsze tam zaglądam i czasem widzę świetne ciuszki, tylko, że nigdy jeszcze nic nie kupiłam...:P nibys => Sama możesz zrobić sobie takie sari... :D Wystarczy jakaś fajna chusta i fantazyjnie upiąc... Tylko gdzie Ty będziesz w tym chodzić? :D MIłEGO DNIA KOBIETKI!!!

witam dziewczyny :) u mnie wszystko ok poza tym, ze zaczelam terapie antybiotykami na tradzik :o Mialam wczoraj mikrodermabrazje i za tydzien ide znowu :) Odnosnie zakupow to ostatnio robie wylacznie kosmetyczne :) i apteczne :O :D O boze! ja nie cierpie sari. Jak jestem w stanach to w dzielnicy gdzie mieszkam jest mnostwo hindusow i indusow i wszyscy chodza w tym po ulicach wiec czuje sie jak w bollywood :D:D:D Zauwazylam, ze im wiecej podrozuje i spotykam rozne kultury to robie sie mniej tolerancyjna. Jak siedzialam w domu na tylku to wydawalo mi sie, ze nie mam nic do innych a to sie zmienia. Generalnie nie o kolor skory chodzi a wlasnie oodmiennosc kulturowa. To nie rasa jest probleme a zachowania i nawyki :( Carmellova sliczne butki. Kompletnie nie w moim stylu - jakos smiesznie bym wygladala a przede wszystkim smiesznie bym sie czula - ale uwielbiam jak kobiety takie nosza. Sliczne i swietny kolor :) Ja w dzieciecym dziale czuje sie jak slon w skladzie porcelany wiec nie zagladam tam jak nie musze :D milego popoludnia dziewczyny :)

Cześć kobietki :) Co tutaj tak pusto... :( Nie wytrzymałam wczoraj i pomimo braku funduszy wybrałam się na zakupy... I szczerze mówiąc rozczarowałam się, bo nie znalazłam nic co by mnie powalilło... Lubię, gdy po wejściu do sklepu od razu coś mi się spodoba tak, że nie mogę wyjść bez tego... Tym razem nic... Niektóre ciuszki całkiem, całkiem , ale szału nie robią... W końcu w H&M kupiłam sobie szary sweterek, zwykły własciwie, za pośladki, do getrów będzie w sam raz... :) Nie znoszę wracać do domu z pustymi rekoma... A co do sari, to wczoraj wieczorkiem chciałam sobie obejrzeć jakiś film , bo facet padł bardzo wcześnie... Nic nie miałam ciekawego i właczyłam sobie indyjską produkcję \"Czasem słońce czasem deszcz\"... :P lekko kiczowaty film, ale wszystkie baby miały sari, hehehe... Mnóstwo wzorów... :D I jakoś mnie ten strój nie przekonuje... :P MIłEGO DNIA :)

Oj oj oj Co ja nakupilam.... To byl moj ostatni dzien w Londynie, ktory spowodowal nieuchronny nadbagaż... Dlugo by pisać, ale... - sweter prawie identyczny jak ten szary z reklamy H&M tylko troche krotszu (za pupe) - gruby, dopasowany kremowy sweter-sukienke z wykladanym na ramiona golfem - sweterek z włóczki musztardowy z szerokimi rekawami 3/4 i zapinany tylko na 3 guziki tuz pod szyją, cos a\'la ponczo może... - cala masa dodatkow

Oj oj oj Co ja nakupilam.... To byl moj ostatni dzien w Londynie, ktory spowodowal nieuchronny nadbagaż... Dlugo by pisać, ale... - sweter prawie identyczny jak ten szary z reklamy H&M tylko troche krotszu (za pupe) - gruby, dopasowany kremowy sweter-sukienke z wykladanym na ramiona golfem - sweterek z włóczki musztardowy z szerokimi rekawami 3/4 i zapinany tylko na 3 guziki tuz pod szyją, cos a\'la ponczo może... - cala masa dodatkow

hejka :D przychodze sie przywitac i juz splywam :P kurde upatrzylam sobie kurteczke..tylko pieniazki sie skonczyly....czekam na wyplate ...i lece na zakupy :D :D :D

a ja ide spać. bo jestem wykończona. ale już prawie weekend, więc może jakieś zakupy? :D:D:D:D

cześć:):) już jestem:):):):):) beznadziejna pogoda u mnie brzydko szaro i pada:(:(:( brrrrrrrrr.... a i zapomniałam jeszcze zimno:P:P:P mimo to bardzo dobry dzień miałam:):) byłam w femini zdjąć miarę:):) w poniedziałek wybieram materiały:):) zastanawiam się nad matową czekoladową satynę a na szarfę błyszczącą złotą. ale nie jestem pewna tej szarfy . jaki inny kolor??? czy brać szarfę??? co może innego??? jeszcze mam jeden dylemat. mam idealnie pasujące buty ale to sandały... a pora roku nie odpowiednia:( tylko ze to najwygodniejsze buty do tańczenia:( i mam dylemat czy mogę ubrać buty zakryte z pończochami do kościoła a po obiedzie zmienić je na wygodne sandały czy to będzie głupie?? bo jeśli ubrała bym te sandałki to idealnie pasowała by mi ta torebka z baty http://www.bata.pl/images/katalog/313487.jpg i 2 sznury korali jeden w złotym kolorze a drugi w torebki (buty tez takie są:P) chyba zbyt kombinuje:P:P a oglądnijcie sobie nową kolekcje:): http://www.kasiazapala.com

nibys -- wydaję mi się, że z tymi sandałami na balety jak najbardziej :):D a co do szarfy to trudno mi powiedziec. musiałabym zobaczyc krój sukienki, jak wygląda z i bez szarfy.

Gość
prosze wklejajcie plaszczyki z paskiem w talii, do pól uda, lub za posladki....najelpiej takie plisowane jakby na ksztalt rombu... najlepiej zimowe:) Pozdrawiam;*

niby, carmellova, smerfetka, ledji, rewelacja - stesknilam sie za wami...no nie mam z kim porozmawiac :(