Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ducky Duck

Jakie kosmetyki staracie się mieć zawsze przy sobie?

Polecane posty

Gość króówka..
Ja koniecznie mam balsam do ust (jestem w stanie wrócić po niego do domu, jeśli zapomnę) i brązową kredkę do brwi (na nieszczęście - brwi mam jasne, a włosy farbuję na kasztanowy, więc brwi przyciemniam i nie daj Boże jak czasami brwi mi się "zmażą" :O - dlatego kredka zawsze w pogotowiu)

Gość malgoniM
blyszczyk, szminke, puder, maly kremik

pomadka ochronna(zauwazylam ze te tańsze okazaly sie lepsze niz te droższe...),jakis maly perfumik jesli taki posiadam(o wielkosc mi chodzi),ostatnio polubilam pieknie pachnace blyszczyki w tubkach do ust i tez zawsze mam jakis przy sobie....

Gość w mojej torebce
perfum, grzebien, blyszczyk do ust nawilzajacy (smakowy), dwa odcienie blyszczyka (stosuje zamiast pomadki), tampon na wszelki wypadek, tusz do rzes, krem do rak i krem do twarzy, czasami puder (inne zapasowe trzymam w samochodzie, chociaz przy letnich temperaturach staram sie tego nie robic)

Krem nivea w małym opakowaniu (używam też zamiast pomadki do ust), jakiś balsam do ust (ale to niekoniecznie, bo mam przecież krem :) ) i krem do rąk. Poza tym jakiś błyszczyk i mnóstwo chusteczek higienicznych.

Gość fdfdsf
do wyżej:o szkoda ze słownika nidy nie masz ze sobą :o

Maluję się rano, więc kosmetyków nie noszę ze sobą. Zawsze mam przy sobie błyszczyk.

ZAWSZE maluje sie rano wiec ze soba nosze: -puder by odswiezyc cere - 2 blyszczyki (jeden kolorowy drugi powiekszajacy usta:D) - szczotke mala do modelowania wlosow - perfumy naomi cambell heh ;)

Gość znowu sie
co to za blyszczyk powieksjacy?