katinka123 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 cwicze ale nie za duzo.gdybym cwiczyla regularnie to moglo by tak byc.a tak to juz sama nie wiem.wlasnie zjadlam kawalek ciasta ze sliwkami. i teraz jestem zla na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sportowa kluseczka 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 witam dzisiaj sie przylaczylam do Was ..zaryzykuje mimo tych zaparc co mialam ostatnio na sb. waze 58kg ,160cm wzrostu , musze schudnac 10-12kg by wygladac jak czlowiek:/ chwilwoo jestem chora wiec nie moge chodzic na silownie.. mam w domu stepr sprobuje znecac sie na nim i oprocz tego robic brzuszki i takie tam;)) ciezko te bez owocow i pieczywka:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Witaj sportowa :D dodaję cię do tabelki nick................wzrost...........data rozpocz......wagapocz........obecna kluseczka27........172................08.08.2007............75...............70 Nonemi..............164................22.08.2007........... 53...............54 Sportowa............160...............01.09.2007............58...............58 Rewelacja, Katinka.... i pozostałe dziewczyny- meldować się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 dziewczyny a u mnie taki ruch ze pisac nie dam rady:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 sory katinka nie zauważyłam :) nick................wzrost...........data rozpocz......wagapocz........obecna kluseczka27........172................08.08.2007........ ....75...............70 Nonemi..............164................22.08.2007....... .... 53...............54 Sportowa............160...............01.09.2007........ ....58...............58 katinka123..........160...............12.08.2007.............82...............79 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Nonemi ty to się nam zacharujesz któregoś dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sportowa kluseczka 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 :0 dzieki wielkie jak rozwiazujecie problem sniadan?:) oprocz serkow, kanapeczek z salaty wedliny i pomidora , oraz jajaecznicy moge Wam polecic np pasztet z soczewicy tudziez pasztet z cieciezycy i fasoli z dodatkeim tahini- o smaku orzechowym;) jak chcecie przpsiy to powiedzcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 a u mnie tak wyglada jakbym przytyła na sb:p a ja po weselu tak brzydko wazyłam:( ale teraz juz ide do przodu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 sportowa -- ja chce przepis:p!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 dawaj dawaj zawsze to jakies urozmaicenie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liluniae 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 cześć sportowa kluseczko:) ja jak najbardziej licze na przepisy. jak wiadomo zawsze zjem coś źle:D ja dzisiaj jeszcze schabiku troche pochlonelam z ogorami i pomidorami:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka_mala Napisano Wrzesień 1, 2007 hej dziewczyny :) moze do Was sie przylacze?jesli mnie przyjmiecie?ale poradzcie mi cos najpierw:chce schudnac jaies 8 kg!ale nie moge,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bylam na diecie 800 kcal prze zeszly tydzien i nic!waga skoczyla do gory o 2 kg!!!masakra,nie wiem jak to mozliwe???? mam rozregulowany organizm ciaglymi dietami:jestem na restrykcyjnej diecie gora tydzien i pozniej mam napdy:obzeram sie jak swinia,,,,,a te 8 kg to ja przytylam wlasnie bedac na dietach,ale moja silna wola jest tak slaba,ze efekt jest taki a nie iny! powiedzcie mi: czy ktoras z was tez testowala wiele diet i nic na nich nie chudla a dopiero na south beach cos sie ruszylo??? bo ja juz nie wiem co ja mam robic zeby schudnac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liluniae 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 ja testowałam wszystkie diety:) i właśnie dlatego mam 107 cm w biodrach:D south beach po raz pierwszy robie i nie jestem w stanie powiedziec czy chudne na razie. czuje się lżej. i slodyczy mi sie nie chce ani chlebka. ta dieta jest rozsądna więc jak najbardziej się przyłącz i ...chudniemy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sportowa kluseczka 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 no dobra :) pasztet z soczewicy : namoczyc soczewice na 30m odecdzic przeplukac , ugotowac w wodzie z dodatkiem czosnku i przypraw - majeranek , czaber itd. odcedzic zmiksowac dorzucic jajo podduszona lyzeczce oliwy cebule i pieczarki ,ziola do dan z fasoli, wszystko zmiksowac i do piekarnika ( 200C) na 40min( musi sie zrumienic) powyzszy przepis mozna stosowac do soi i fasoli:)-wlasnie nastawilam do moczenia fasole adzuki i mung ciekawe co wyjdzie. obydwie sa wybitnie dobre dobre dla odchudzajacych sie:) pasztet z cieciorki przypomina troche hummus : pol szklanki cieciorki namoczyc na 12h, przplukac ugotowac. zmielic razem z polowa puszki fasoli kidney. dodac przecisniety zabek czosnku, zmielona cebule ( niesmazona) , szklanke ziaren slonecznika, 3 duze lyzki tahini, troche kolendry, lyzka bulionu w proszku, piec w piekarnku do zrumienienia- troche kruche ale pycha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sportowa kluseczka 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 tak na wszelki wypadek : tylko soczewice moczymy tak krotko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PuchateQ 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Cześć dziewczyny:) Czy mozna się do was dołaczyć?? Ja już jestem na topiku o for slim-ale jutro zaczynam dietę SB i tak by było z kims raźniej i milej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 taka_mala, puchateQ, zapraszamy :D a taka_mala napisz ile masz wzrostu i ile ważysz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liluniae 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Witaj PuchateQ:):) spróbuje zrobić ten pasztet jak kupie składniki:) i mam takie pytane. ile w ogole cwiczycie na south beach? a) w ogóle a kilogramy i tak spadają b) umiarkowanie 15 minut dziennie przysiady, brzuszki itd c) pare razy w tygodniu siłownia,plywanie itd. ja właściwie nie ćwicze bo jak tylko zaczynam ćwiczyc od razu rośnie mi apetyt i nici z diety. codziennie robie tylko podstawowe ćwiczenia jak wymachy skłony brzuszki, ale nie zajmuje mi to wiecej niz 10,15 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 liluniae ja to jestem strasznie leniwa i mam słomiany zapał- niestety :o zaczynam ćwiczyć trwa to zazwyczaj 2-3 dni i tydzień przerwy, potem znowu i jak zwykle nic z tego nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liluniae 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 no to świetnie kluseczko:Dnie będę zapisywac się na siłownie i tak nie wytrwam:D ide zrobić omlet:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 a ja ide na siłke od wrzesnia:p juz postanowione a w poniedzialek ide po dresik:p tzn od 10 wrzsnia bo wtedy wypłata bedzie:p WITAM SERDECZNIE NOWE DZIEWCZYNY:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 dziewczyny duzo nas sie robi !!! supero:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liluniae 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 no dużo dużo tylko Nonemi mało czasu nam poświecasz ach:-P:Dkurcze znowu jajek nie było i znowu zjadlam mieso:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nonemi 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 bo pracuje cholerka jasna!!!! a po pracy to taka padnieta jestem ze nic mi sie nie chce:( ae tak jak tylko mge to wpadam do Was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liluniae 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 no!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Wstawać leniuchy i na kawkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluseczka27 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 i po kawce. Teraz śniadanko- cukinia i por na patelni zalane jajkiem i posypane serkiem żółtym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sportowa kluseczka 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 witam:) ja zrobilam jajecznice : pieczarki obsmazone na lyzeczce oliwy,sol i 2 jajka( nieduze) :))) calkiem niezle:) a na obiad cyc kuraka z fasolka,kielkami fasoli mung orzechami nerkowca i sosikiem ( kuchnia chinska- mam na jej punkcie totalnego swira:)) lepiej smakuje co prawda z udkami bo to mieksze miecho ale jak nei wolno to nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sportowa kluseczka 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka216** 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 prosze powiedzcie mi jak jest z jogurtem w I fazie(oczywiscie niskotluszczowy bez cukru) i z mlekiem 0,5%.mozna czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach