Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mamy na to kasy

Nie stać nas żeby zrobić wesele

Polecane posty

Gość nie mamy na to kasy

No nie stac nas na to, chcemy sie pobrac ale nie mamy kasy na wesele. Chcemy wziąść koscielny ale to tez kosztuje wiec chyba cywliny i jakis obiad dla najblizszej rodziny ale za to znajomi i dalsza rodzina sie obrazi :( co zrobic???

Gość olalalalalala
Ale cywilny też kosztuje. Znajoma ostatnio brała i zabuliła niemało. A co do gości - olać to. Przecież chyba wiedzą jaka jest wasza sytuacja i aż tak wesela domagać się nie będą. Niech zjedzą i napijąsięw domu (bo na wesela chodzi sięgłównie po to ;) ). Zrób obiad, albo przyjęcie dla wąskiego grona osób (rodzice, chrześni, swiadkowie), resztę zawiadom o ślubie. Jak będą chcieli, to przyjdą. Wtedy będziesz po prostu wiedziała, co o nich sądzić. Gorsze jest, kiedy część rodziny i przyjaciół zapraszasz na wesele, a część pomijasz. Miałam taką sytuacjęw rodzinie ostatnio. Kłótnie i nieodzywanie się do siebie - oto tego skutek.

Gość nie mamy na to kasy
niestety mam rodzine, która nie zrozumie tego....wszyscy bogaci i nie liczą się z kasą tylko my tzn my z narzeczonym i moi rodzice oraz jego rodzina nie opływamy w luksusach ..... chcemy skrone slub i takie samo wesele a raczej własnie taki obiad....nasi znajomi moze zrozumieją jak dla nich chociaz jakiegos grilla zrobimy ...

Gość wweronikaaa
nie przejmuj się rodzinką, jak ja nienawidzę takich nowobogackich!!!!!! wrrrrrrr

Szczerz wiem, że to trudne ale olej to co inni beda myslec i komentowac NAJWAŻNIEJSZE ŻE BĘDZIECIE SZCZEŚLIWI :) Życzę powodzenia

Gość nie mamy na to kasy
to nie jest łatwe olac rodzinke...mieszkają bardzo blisko nas i bedzie gadania przez rok :( a mysmy chcieli zrobic wesele, nie jakies wielkie ale takie normalne tyle, ze ojciec stracił prace po zawale i teraz szuka wiec my sie dokładamy do zycia rodziców i juz nie starcza zeby odłozyc na to wesele :(

Gość maciupinka
zróbcie skropne przyjęcie weselne, obiad i poczęstunek. A przy zapraszaniuz aznaczcie. ze jest to skropmne przyjęcie nie żaden, że nie będzie orkietsry itd, takie przyjęcie jak po komuni św.

Gość nie mamy na to kasy
tak własnie chcemy zrobic, bez orkiestry, w domu ( warunki są bo jest to duzy dom :) i tak duzo nas to bedzie kosztowało ale trudno....mamy jeszcze pół roku

ja i mój chłopak nie narzekamy na brak kasy, a mimo wszystko nie chcemy wesela.. ja tego nie popieram, ślub to wspaniały dzień i powinien należeć tylko do nas a wesele jest tylko po to żeby znajomi dobrze sie zabawili i \"zalali\".. :/ wiec po co to? szkoda kasy.. ja popieram cichy ślub i przyjęcie w domy TYLKO dla najbliższych.. rodzice, rodzeństwo, dziadkowie... tylko najbliżsi będą naprawdę cieszyć się wtym dni razem z wami :) pozdrawiam