Gość ONNNNN Napisano Grudzień 18, 2011 Tak czerwony Garnier ale do regeneracji, z racji tego iz czasami mam problemy ze skora popekana - nie lubie pracowac w rekawiczkach, a skora jest dosc delikatna;p. po jednej nocy juz widac bylo efekty. No i zostaje warstwa jakby czegos tlustego, ale czy to naprawde przeszkadza? Po porannej higienie problem zanika:D. Na suche dlonie zapewne rozowy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_leaf_clover 0 Napisano Luty 4, 2012 Najlepszy krem do rąk to krem oliwkowy do twarzy z ziaji. Wiem, że jest wersja specjalnie do rąk, ale wg mnie ten do twarzy właśnie jest lepszy. Jest też maska oliwkowa do rąk, ale wg mnie działa tak samo jak zwykły krem, a jest kilka zł droższa to po co przepłacać :) Kremik ten jest tłusty, treściwy i ciężki. Na zimę jak znalazł. Mam suche dłonie, a ten krem działa na nie jak kompres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinkowyrogalik 0 Napisano Luty 6, 2012 Mam kilka sprawdzonych kremów, polecam różowy Garnier, Neutrogena skoncentrowany balsam o ile dobrze pamiętam nazwę, Jericho z minerałami z morza martwego, i Isana z Rossmanna z Q10 na lato super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sklep.Optilus.pl Napisano Luty 8, 2012 Dzięki temu wątkowi dowiedziałam się o kilku kremach które polecacie,w najbliższym czasie postaram się ich użyć i zobaczymy czy faktycznie są takie skuteczne i sprawdzone. Pamiętajmy o odpowiedniej pielęgnacji dłoni,szczególnie podczas dużych mrozów. Pozdrawiam www.Sklep.Optilus.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wintega 0 Napisano Luty 8, 2012 Tak, potwierdzam Isana z koenzymem Q10 jest boski, najlepszy krem do rąk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxllllllll Napisano Marzec 22, 2012 Na kazdego dziala cos innego, ale osobiscie popieram CZERWONY KREM GARNIER!!! Dla mnie rewelacja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LaDiva Napisano Marzec 22, 2012 Zimoy ochronny FlosLeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Kwiecień 9, 2012 Kamill Intensiv najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka007 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Jeśli mogę coś polecić...bardzo sobie chwalę krem do rąk regenerujący z Evree. super cena a i skuteczność super, bo wchłania się szybko i nie czuć go długo na dłoniach a one nadal bardzo przyjemne w dotyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie ma co sie Napisano Sierpień 22, 2012 Gliceryna do rak,taka jak w aptece koszt kilku złoty a działa swietnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkdd Napisano Sierpień 23, 2012 Tylko czerwony garnier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Sierpień 24, 2012 Czerwony Evree, bardzo fajny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A to chyba nie jest Napisano Sierpień 24, 2012 Oczywiście glicerynke taka mozna zmieszac z olejkiem rycynowym,efekt bedzie jeszcze lepszy,zadne kremy chocby kosztowały i 1000 zł nie sa dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Groshki_pl Napisano Sierpień 29, 2012 ja kiedyś przez pracę też miałam strasznie zniszczone dłonie. Uratowałam je kremem z Graniera , tym takim czerwonym do zniszczonych dłoni własnie. I zastosowałam sobie taka kurację, że smarowałam bardzo grubo tym kremem, a nawet zostawiałam biała warstwę, czekałam aż się wchłonie, resztę rozsmarowywałam i tak po kilka razy dziennie. Po paru dniach dłonie "odżyły" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka007 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 nie wiem cz ale ja nie lubię za bardzo kremów w takiej konsystencji jak garnier. on bardzo długo jest na rękach a one tłuste po nim bardzo. Ten regenerujący z Evree fajny jest bo bardzo się szybko wchłania i ja praktycznie wszędzie mogę go zastosować, jeszcze jestem ciekawa tego różowego odżywczego. jak ten czerwony się skończy kupie odżywczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warne23 Napisano Wrzesień 16, 2012 a co myślicie o: "La Roche Posay"(http://www.nokaut.pl/kremy-do-rak/la-roche-posay-lipikar-xerand-krem-do-rak-50ml.html)?? Mam suche dłonie i po nakremowaniu rąk często mnie swędzi skóra :( pomóżcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novocccesna 0 Napisano Wrzesień 16, 2012 W moim przypadku świetnie sprawdził się nawilżający krem Decubal. Świetnie wygładził skórę rąk, nie podrażnił jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oookolska Napisano Wrzesień 24, 2012 Ja używam również takiego kremu do rąk i paznokci http://www.nantes.pl/perfect-body/pb4.html Bardzo dobrze odżywia, nawilża i wygładza dłonie. Dla mnie jest świetny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta-a 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 zimowy (winter care) Flosleka, a drugi to z miodem soraya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmutkka Napisano Październik 31, 2012 Ja polecam Oliwkowy nawilżająco - ochronny KREM DO RĄK I PAZNOKCI Nano Aqua + Perfect Body. U mnie się zawsze sprawdza i naprawdę spokojnie polecam, zwłaszcza zimową porą kiedy nasza skóra rąk potrzebuje ochrony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LisaKota Napisano Listopad 12, 2012 Jeżeli mówimy o naprawdę NAJLEPSZYM kremie, należy wspomnieć o kremie do rąk z Body Shop, krem nazywa się Hemp (z ziaren konopii), jest w metalowej dużej tubie, kosztuje ponad cztery dyszki, ale efekt jest nieziemski ;) Ja zawsze miałam strasznie suche dłonie, a po jednym użyciu kremu skóra stała się elastyczna jak nigdy. Po około tygodniu miałam dłonie jak "pupa niemowlaka". Jeżeli ktoś ma trochę kasy polecam ten krem. PS Zapach na początku jest dziwny, ale można go polubić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weddddolka Napisano Styczeń 12, 2013 Oj tak, generalnie Nantes będzie tutaj jednym z lepszych kremów do pielęgnacji skóry rąk. Zresztą ja bardzo lubie te wszystkie kosmetyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiex_uu Napisano Luty 19, 2013 bardzo polecam kąpiel parafinową oillanem (http://www.wirtualnaapteka.pl/index.php/dermokosmetyki/oillan-kapiel-parafinowa-do-rak-suchych-i-spekanych-250ml.html) Stosuję raz w tygodniu i ręce mam po niej mega gladkie, nie wysuszają się tak łatwo, a nie lubię stosować kremów na co dzień bo nie lubie efektu tlustych rąk .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odeska22 Napisano Marzec 13, 2013 Co ważne jeśli chodzi o krem Nantes to ten intensywnie nawilża skórę dłoni, wzmacnia paznokcie, wygładza przesuszenia i zrogowacenia naskórka, rozjaśnia przebarwienia. Naprawde jest śwetny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wcale nie jest tak fajnie Napisano Marzec 13, 2013 neutrogena i avon care ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady898989 Napisano Marzec 13, 2013 ja nie ufam tym tanim popularnym kremom do rak naszpikowanych substancjami zapachowymi i barwnikami, bo to one wlasnie podrazniaja skore. dziewczyny je lubia, bo ladnie pachna, maja ladny kolor, tubke, nie sa tluste, milo sie wchlaniaja. tylko, ze po posmarowaniu takim kremem ulge czuje sie przez 10min, czasem godz i dalej trzeba smarowac, bo na dluzsza mete takie kremy moga tylko wysuszac... jezeli ktos ma problem z suchymi dlonmi, to jest to rodzaj zrogowacenia naskorka, przesuszenia, wiec powinno sie stosowac cos na tego typu dolegliwosc. ja zawsze po wieczornej kapieli wklepuje krem do stop (lirene z mocznikiem) i jak mi zostaje go troche na dloni, to wklepuje w nie i masuje skorki przy paznokciach, bardzo pomaga. wlasciwie kazdy krem do stop jest o niebo lepszy od tych kolorowych mazidel do rak, bo ma mocniejsze, konkretne dzialanie. moze nie pachna super, ale sa skuteczne i mocno nawilzaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady898989 Napisano Marzec 13, 2013 ogolnie dla mnie krem do rak/ciala musi byc tlusty, gesty, bezzapachowy, bezbarwny, wtedy mozna zaczac mowic o nawilzaniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaka_jaka Napisano Marzec 14, 2013 Mi dr Urszula Brumer radziła, żeby na dłonie stosować kremy regeneracyjne (w przypadku dłoni działają dużo bardziej skutecznie niż kremy nawilżające), najlepiej te z olejkiem arganowym, który bardzo szybko się wchłania. Poza tym jeśli nie chcecie mieć problemów z tą częścią ciała do prac domowych (sprzątanie, zmywanie) i prac w ogródku zawsze trzeba zakładać rękawiczki chroniące skórę przed detergentami. No i podobnie jak używamy kremów z filtrami na twarz, nie możemy omijać także okolic dłoni, ponieważ to tutaj najczęściej pojawiają się pierwsze przebarwienia fotosłoneczne. to takie podstawowe ABC pielęgnacji dłoni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaokeeeee Napisano Marzec 14, 2013 cała gama kremów do rąk od firmy FLOSLEK. Wcześniej stosowałam Neutrogenę, teraz zmieniłam na krem zimowy Winter Care powyższej marki - działanie identyczne, a cena niższa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość neutrogena neutrogena Napisano Marzec 15, 2013 najlepsza ta skoncentrowana, b. wydajny krem (tubka 75 ml wystarcza mi spokojnie na ponad pol roku, a smarujedlonie mi. 2 razy dziennie), jest swietny i na zime (zwlaszcza na zime!), i na lato :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach