Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

sapr🌻 no ja sie dzisiaj chyba upije:) przynajmniej mam taki plan troche sie wyluzowac i zresetowac po tygodniu pracy:( a do tego dzisiaj zobacze sie ze swoim mezczyzna po raz pierwszy w tym tygodniu... jak ja nie lubie jego pracy 😡

Sarp 🌼 Sipp, no to mamy ten sam plan. Po pracy gnam po dobre winko, też nie widziałam mojego Połówka cały tydzień :( Więc dziś się resetujemy...

weekend!!! ok kobietki do zobaczenia w poniedzialek, bo przez weekend to moge nie miec czasu ;) buziaczki i milego weekendziku zycze ;)

Wzajemnie Sipp, ja też wypiję dziś Wasze zdrówko! Bawcie się dobrze w weekend! :)

My tam sie dzisiaj znowu ukrywamy:) Oj cos zatrzesienie znajomych ostatnio i wszyscy z piwem przychodza. Jak juz sie tak zdazy to tez wasze zdrowko wypije:D muffinka🌼 sippi🌼

To ja wpadam z rogalikiem. Wprawdzie wczorajszy, ale jeszcze jadalny ;)

Wiosnę :D Kocham wiosnę. Dzień Dobry w ogóle.... ależ nam topic podupada.... :( niedobrze, niedobrze.... Tyle dziewczyn się zgłosiło i cisza... nawet autorka nie zagląda. Zostałyśmy raptem we cztery. Sipp 🌼 Sarp 🌼 Tabby 🌼 ...cisza...

hejka ja jestem aktualnie w fazie mordowania. a dokladniej to walcze z facetem i firma na raz a do tego mam chorego tate w pl. wiec staram sie jakos na zakretach wyrabiac, zagladam na topik, ale jak nie ma nikogo to tez nic nei pisze:( buzki

hej kobiety! Ja tez staram sie zagladac tak czesto jak moge, ale mam tu spraw ostatnio cos duzo, a poza tym troche mi sie zycie osobiste gmatwa i to wymaga natychmiastowego rozwiazania:( muffinka🌼 sippi🌼 tabby🌼

To ja trzymam za Wasze sprawy kciuki 👄 Będzie dobrze, bo tak być musi! Mnie się źle w głowie dzieje ale to już standard...ale nie, nie narzekam.

Gość Awionetka82
Cześć! Tez się zastanawiałam jak to możliwe, że nie ma topiku 82 ;) Wolna lwica i do niedawna nie mająca zamiaru myśleć o związkach. Do niedawna bo planuję tak za 2 -3 latka coś ale jeszcze nie wiem co ;) Może jeszcze ożyje topik??

Witam Awionetka! Ja tak na chwilke dzisiaj jeszcze i uciekam. Oj miejmy nadzieje, ze ozyje ten nasz topic, bo jakos to az niemozliwe, ze nas tak malo z tak wspanialego rocznika;)

Witamy Awionetkę! Ale masz fajny nick ;) Dziewczyny, spać nie mogę....... bałagan mam w głowie jak stąd do Skandynawii [ Sarp - wybacz skojarzenie ;) ] Ja chyba mam jakieś zapędy sado-maso...Jak całe życie mialam bajzel, to się modliłam o spokój i stabilizację. Jak teraz mam jakąś stałość, to wciąż coś mi nie pasuje... i chyba tęsknię za tamtymi czasami...ech, babie nie dogodzisz. I nie, nie ma PMSa.... :o Nożesz....

hejka kobietki🌻 ja juz siedze w biurze z kawusia. zrobilam juz kopie dokumentow ktore musze do walki z personalnym przygotowac, znalazlam tez juz prawne odnosniki do tejsprawy, zarowno prawo pracy ogolnie jak i prawne dyrektywy w mojej firmie... no zobaczymy co to sie bedzie dzialo :O Awionetka na mnie kiedys mowili iryda (polski model samolotu) nie wiem czemu, ale przyjelo sie na prawie 2 lata muff🌻 kobieta jak sie nudzi to szuka problemu, wiem cos o tym:) a co za balagan masz? jak cos to mozesz na maila pisac jak nie chcesz na forum, moze cos Ci doradzimy :) sarp🌻 tabby🌻 gdzie to sie kolezanka ukywa

Dzień Dobry...Na kawusię przyszłam :) Sipp dzieki, ale ja chyba sama muszę sobie pomóc... Może masz rację, że jak babie się nudzi to i problem znajdzie...Nudy u mnie ostatnio nadmiar. A siły a jakieś spektakularne posunięcia też brakuje. A są sprawy w mojej głowie, które próbuję rozwiązać od lat i nie potrafię. Chyba trzeba z tym żyć. A co się dzieje w Twojej firmie, jeśli mogę spytac? To indywidualna wojna, czy jest Was więcej? Ja do niedawna też miałam w planach wojnę. Zaczełam od rozmów z szefostwem, ale na razie mnie uspokoili. Ale czujna jestem wciąż i czekam na to, co obiecane ;)

ja walcze za miliony, znaczy sie za wszyszkich dyplomantow i praktykantow. wojna zaczela sie niewinnie, ale teraz przybiera to wszystko rumiencow, bo ja ich moge do sadu podac za mobbing. mam jako jedyna wszystko pisemnie udokumentowane, wiec teraz ogolnie chca wszystko ladnie posprzatac by bylo dobrze i nie bylo wiecej takich problemow jak dotad... gdybym wiedziala, ze nie zwiaze sie z energia odnawialna w przyszlosci to bym ich chyba oskarzyla... jak cos to zawsze mozesz pisac, ja robie wsrod znajomych za psychologa (w sumie mysle o takiej podyplomowce w przyszlosci ;) )

Gratuluję samozaparcia :) Podziwiam takie osoby, które potrafią wstawić się za ogółem. Ja należę do tych, którzy walczą ale tylko w głowie. Kiedy przychodzi do czynów, często [nie zawsze! ] brakuje odwagi. Sipp, dziękuję 👄, będę pamietała. Kiedy już myśli nie będą mogły się pomieścić w mojej głowie- napiszę emalię. Dzięki :) Kawa mi się w między-tak-zwanym-czasie skończyła. Idę po drugą :D

muff, ja od zawsze walcze za miliony:O na studiach bylam starosta roku, co na AGHu oznacza od 120(pierwsze 2 lata) do 400(pozostale 3 lata, w moim przypadku 2 bo pozniej wyjechalam). a do tego w samorzadzie studenckim tez sie jakos znalazlam, wiec mozna powiedziec taki ze mnie walczacy czlowiek, ktory najczesciej zostaje wplatany w walke bez swojej woli, i pozniej musi walczyc by nie przegrac (starosta roku zostalam wybrana nawet nie startujac na to stanowisko, poprostu dostalam wiadomosc z dziekanatu, ze jako starosta roku mam sie zglosic tam i tam o tej i o tej :O) ale fajna sprawa sie z tego okazala:)

Gość Latrynka
OBECNA :-)

Moja walka skończyla się z zakończeniem podstawówki. Całe 8 lat byłam przewodniczącą. Chyba mi się przejadło ;) teraz jestem przeważnie bierna :) A Ty na AGH studiowałaś? To moje okolice :) skąd pochodzisz? Latrynka , witaj 🌼

muff🌻 ja w sumie mieszkalam 180 km od Kraka (Ostrowiec Sw), ale na AGHu studiowalam :) a raczej studiuje jeszcze ale juz ostatnie miesiace :)