Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

No to rzeczywiscie niefajnie :P Ale kazdy ma swoje skojarzenia, hehe

A to tam z mitologii takie tam:) KIedys sie tym interesowalam mocno. Mialo byc neith, ale ktos zajal, wredny:) A wiesz, ze tak teraz sama mysle jakby to skrocic?:) Jestem otwarta na propozycje jakbyc co;)

Poszlam jednak po cos slodkiego :P Kupilam jakies ciastka, ale sa marne, wiec nie bede proponowac :P Albo proponuje na wlasna odpowiedzialnosc, hihi W ogole mam niedaleko pracy cukiernie. I tak co jakis czas kupuje jakies inne cos, zeby sprawdzic co maja. Nie sprobowalam wszystkiego, ale jakos nie mam odwagi, bo co nie kupie to jest tak niedobre, ze sie odechciewa brac cos nowego :O

Oj kusisz tabby, kusisz:) Teraz to mi sie cos slodkiego zachcialo, a nie chce mi sie do sklepu dupy ruszyc;) Co ja dzisiaj taka leniwa? Pytanie za 100 punktow:)

Jak wszyscy - Sarp, jak wszyscy. :) Ja spadam powoli dziewczynki. Dobrego weekendu życzę, bo raczej mnie nie będzie. I nie znikniejcie mi do przyszlego tygodnia!!! Ja się zamelduję :D Papa

Gość nkaaa5
No to ja znowu sie odezwę:) Wiem, że jest nas dużo więcej, więc czekam musimy pobić poprzednie topiki z rocznikami :P

No tylko kobiety weekendowe dzisiaj:) Ja tez bede weekendowa hehe:) Ale to dopiero jakos wieczorem. Chociaz nie wiem czy mi sie impreza uda, bo tak mnie brzuch boli, ze normalnie masakra:(

Gość nikaaa5
No u mnie tez się najprawdopodobniej szykuje imprezka :P Tylko jeszcze nie wiem czy na nije bedę, bo dostalam propozycję jechania na noc na....ryby :)

Ooo, kuszaca propozycja nika:) Wedkujesz mowisz?:p No ja na urodzinki mam leciec. Jak tak patrze na tych znajomych to sie ciesze, ze taka mloda jestem:D Wlasciwie odkad pamietam zawsze bylam najmlodsza w towarzystwie, ale teraz juz zupelnie:) Kumpel konczy 36lat:p

Gość nikaaa5
No właśnie nie wędkuję :)..ale z tego co mi opowiadał to fajnie się zapowiada :)

Gość nikaaa5
Nie no więcej osób ale nie chodzi o mężczyzne bo zaproponował mi to kuzyn :P

nika, kuzyn tez mezczyzna:p A zalezy co kto lubi, ja to na rybach sie nudze, chyba ze do tego jest piwko, to wtedy nie:p

hejka kobietki 🌻 ja siedze juz w pracy... przy kawusi... lekko dzisiaj sie spoznilam, ale w sumie to nawet to bylo zaplanowane... nie chcialo mi sie dzisiaj wczesniej wstawac... wczoraj bylismy z moim D. na czyms co mozna by okreslic grillem... znaczy sie bylismy we 4 w mieszkaniu jego znajomych a grill stal na malutenkim balkoniku... jedzenie bylo dobre, no ale atmosfera ogolnie byla dosc lipna ... no coz... dziewczyna (z tej drugiej pary) ogolnie najpierw zniknela na chyba 1.5 godziny... pozniej jakos tez dziwnie sie zachowywala... ja wiem,, ze utrzymuje ludzi na dystans ktorych nie znam... ale musze powiedziec, ze bylo sztywno... calkowicie nie moje klimaty ja nadal kuleje mniej niz wczoraj... ale nadal kolanko nie jest calkiem ok :O sarp🌻 tabby🌻 muffinka🌻 nika🌻 wiosna🌻

Ja wybrałam się do kina na pełnometrażowych Simpsonów. Bomba :) A grilla urządzałam w sobotę. Teraz tydzień pokuty. Sip 🌼

Gość nikaaa5
Po raz kolejny melduję się na swoim, a tam naszym rocznikowym topiku :) Wpisywac się już :P Co tak słabo? :(

slabo bo sie pracuje:) a dwa to samemu ze soba gadac to troche dziwnie:D nie to zeby mi sie nie zdarzalo... no ale pisac do samej siebie to tak troche dziwnie:p

Może południowa kawa? Właśnie zrobiłam przerwę w pracy. Czas na kawowego kopa :D Kto się pisze? Zapraszam 🌼

ja bym sie pisala ale na jakies ziolka (zaraz zaparze sobie miete) bo jestem po obiadku co nie byl jakis rewelacyjny:( muffinka🌻 oj przeporaszam, nie przyczailam Cie, ze po nie napisalas:( nastepnym razem postaram sie poprawic... ale poniedzialki zawsze u mnie sa ciezkie:( 🌻 na przeprosiny

Sip - nie trzeba przepraszać, no coś Ty........ Przecież nikt nikogo nie skrzywdził :) Wiecie? Mignął mi wątek dziewczyn z rocznika 1985 z dopiskiem: Która z Was ma już dziecko?....Jakieś 90% odpowiedziało - tak! Hmmm... troszkę mnie to przeraziło....Czy my jesteśmy stare????

Nie chce wyjsc na mende czy cos takiego, ale trzba bylo dopytac \"ktora ma PLANOWANE dziecko?\" :P

Witam! Ja tylko się przywitać. Dziś mam urodzinki:) pozdrowienia dla Wszystkich z rocznika 82!