Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

ooo, dopiero teraz przyuważyłam topik! mogę się przyłączyć? Ja z grudnia dopiero, więc jeszcze mam 24 lata, pozdrawiam:)

Ania -- sto lat :) Ziazik -- pewnie, ze moge :) Sie nie pytamy, tylko piszemy ;)

ania najlepszego🌻 ja uciekam do domku spac... mam nadzieje, ze uda mi sie przykimac chociaz chwilke... buzki

Aniaania , Ziazik - witamy i zapraszamy :) Aniaania - Sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam! 🌼 Sip - Dobranocki :D

A ja sie tez zbieram do domku. Tylko, ze nie spac :P Ale najpierw do biblioteki :D

Dzień Dobry :) Ależ się nie wyspałam.... Pełnia na niebie, zawsze podczas pełni mam \"trudne\" noce :o Jeśli nie dziwne sny, budzące i wiercące w głowie ogromne kratery, to niemożność zmrużenia oczu.... Dziś zasnęłam ok. 2:30, po to by budzić się co pół godziny... Jak kocham patrzeć na niebo, tak niech ta pełnia już się skończy. To grozi szaleństwem :p Kawa?

Hej :) A ja o pelni dowiedzialam sie od kolegi w pracy. Ja tam nie mialam problemow ze spaniem. Jak co noc - spalam jak dzidzia :P Kiedys mialam, ale to chyba bardziej dlatego, ze sobie wmowilam, a nie ze rzeczywiscie jakies tam oddzialywanie :P Ja juz po sniadanku. Kawy nie pije, ale moge sie dolaczyc z woda :]

Może to i siła podświadomości. Ale snów nie potrafię wywoływać [ a szkoda] a podczas pełni zawsze są kosmiczne :o

witam piekne panie🌻 ja tez poszlam spac po 2 ale nie przez pelnie... zreszta na mnie pelnia tez nie dziala... jak usnelam to spalam jak zabita az rano nie moglam oczu otworzyc tak twardy sen mialam... snow tez mialam setki... muffinka🌻 jak mialas zle sny to powinnas je opowiedziec... wtedy sie nie spelnia... dobrych sie nie opowiada:D tabby🌻 ania🌻 ziazik🌻 witam bo my sie jeszcze nie poznalysmy

Sipp, ale one złe nie były..... Były...hmmm...przejmujące :D Przeszłość mi się śniła.... :) A cała \"dziwność\" [nowe słowo? :p ] polega na tym, że nie mam pojęcia dlaczego Tamta Przeszłość wraca zawsze podczas pełni ...

Hmm.. Wraca do mnie ❤️ z przeszłości.... Ktoś, kogo zraniłam, a Kto był ostatnią Osobą, która zasługiwała na ból. Mineło parę lat i pozostał tylko żal. Żal do samej siebie. Trzeba z tym żyć i przyzwyczaić się do tego, że podczas pełni budzą się wspomnienia..... :( Ech...

Witam dziewuchy! Oj ciezki weekend byl, ciezki:) Imprezka jak nie wiem, trzeba do siebie dochodzic zaczac...we wtorek dopiero hehe. Nic, zdarza sie. Ja tam juz po kawce, ale chyba jeszcze jedna trzeba. Buzki:)

Muffinka... jezeli ma w snie do Ciebie zal, to oznacza, ze sprawa nie zostala do konca zalatwiona i powinnas ja pchnac... nawet jesli boli to obie strony... a jesli we snie jest wszystko ok to powinnas sama sie pogodzic z tym co bylo... sny sa odbiciem naszej podsiadomosci, ale czesto tez odbieramy rozne sygnaly z otoczenia ktore we snie staja sie jasne... a pewnie sa w pelnie bo wtedy oddzialywanie ksiezyca na ziemie jest najsilniejsze...

We snach jest wszystko w porządku.... Jest tak, jak w najpiękniejszych wspomnianiach... Ale ja już tak mam, lubię się umartwiać.... :( A ta sprawa gniecie mnie od 7 lat...niezmiennie...

raczej nie pomoge Ci, bo nie wiem o co chodzi... ale takie stare sprawy gniota az sie czlowiek sam do nich ulozy i wyniesie z tego nauke... sarp🌻 niezle niezle... dopiero dzisiaj dojsc do siebie... ladnie ladnie

Naukę wyniosłam już dawno i dlatego mnie to gniecie. Ale przeszłości nie zmienię. Trzeba iśc dalej... A więc krok po kroku - do przodu ... Będzie dobrze. Tylko trzeba przeczekać pełnię :) Zjadłam śniadanie...Ależ mi błogo :D

Sippi, bo to urodziny byly:) I sie do niedzieli przeciagnely:) W sumie wczoraj dochodzilam do siebie, ale to raczej pol dnia przespalam. Oj, nigdy wiecej takich imprez. Stara a glupia hehe:) Chociaz gdzie tam stara, tam to wszyscy starzy dopiero byli, a ja najmlodsza:)

sarp... niezla imprezka:) ja wsrod moich nowych znajomych tez jestem najmlodsza... ale w sumie moj facet jest 10 lat starszy ode mnie... a w pracy tez jestem najmlodsza...

No ja w pracy tez najmlodsza. Ale u mnie w biurze sa 3 osoby, wiec za bardzo nie ma do kogo porownywac. Ale w caelj firmie... trzeba by maly wyiadzik zrobic. Ale tez bym byla jedna z najmlodszych Mowicie o snach. A mi sie juz tak dawno nic nie snilo :O Ale ja mam tak fazami: cisza cisza, a potem kilka dni z rzedu sny. Rozne. Kiedys mi sie snila kreskowka o malej owieczce :D:D

cześć dziewczyny, ja dopiero do pracy dotarłam, byłam się zapisać na trzeci :( termin na prawko, kolejki są kosmiczne... ja też jestem najmłodsza w firmie, ale teraz zmieniam pracę i nie wiem, jak w następnej będzie:)

\"Coś pożyczonego\" Emily Giffin jakby ktoras z was miala ebbok, to bede super wdzieczna za podeslanie mi... :)

hejka kobietki🌻 ja nareszcie przespalam wiecej niz 5 godzin w nocy:D alez mi to dobrze zrobilo... a do tego dzisiaj mamy Abteilungsrunde wiec dobrze, ze sie wyspalam inaczej bym zasnela na tym spotkaniu :) tabby🌻 muffinka🌻 zazik🌻 wiesz ze zaziki po niemiecku to jest sos czosnkowy?? :D... wspolczuje z tym prawkiem... mnie sie udalo za pierwszym podejsciem, ale egzaminatora mialam popierdzielonego... darl sie na mnie i ogolnie byl lekko nie powazny... w trakcie egzaminu wysiadl na zakupy... no wymieklam wtedy... chyba sprawdzal moja wytrzymalosc psychiczna... ania🌻 sarp🌻 jak tam doszlas juz do siebie? a apropo snow to ja dzisiaj mialam tyle snow, ze glowa boli:O a do tego wiekszosc dosc ostro pojechana... tia... widac wzielam sobie do glowy ta pelnie:D albo dopiero dzisiaj u nas byla...