Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

A ja tak po nocy dzisiaj, bo w dzien nie mialam czasu zajrzec. sippi, ja mam tutaj znajomego Polaka, ktory w ogole na stale mieszkal w Niemczech, heh, a teraz jest w Norwegii:D To najwyzej mozemy tlumaczyc na jakiejs imprezce przy piwku:p

hejka... cos forum podupada?? ja mialam wczoraj dolek... chyba jesien idzie, a napewno pogodowo iu mnie bo temp sa tak niskie, ze masakra:( nie lubie nie lubie nie lubie :( dla wszystkich 🌻

Za oknem słońce się pojawiło to i humor mi się poprawia, bo ostatnio nyślę tylko o jednym, tzn. o tym by zajść w ciążę, o którą staram się od miesiąca. A co u was słychać?

juz w ciaze?? kurcze, ja na sama mysl o zajsciu w ciaze wpadam w panike... chyba jeszcze nie znalazlam odpowiedniego tatusia...

poza tym właśnie kupiliśmy mieszkanie i wprowadzamy się pod koniec października i myślę że malec by nam się przydał

dzien drobny kobietki ja sie narkotyzuje kawka. dzisiaj rano jak sie obudzilam bylam swiecie przekonana, ze jest piatek :) jakiez bylo moje rozczarowanie gdy okazalo sie to nieprawda :(

Ja też już wypiłam kawę, ale dlatego by się rozgrzać bo jest mi strasznie zimno, za okno nawet nie mogę patrzeć tak jest szaro i brzydko.

Czesc :) A ja moge myslec, ze jest piatek, bo jutro mam wolne ;) Wiec jestem zadowolona, ze dzis ostatni dzien pracy w tym tyg. Oby do 16 ;)

Mirabelka, u mnie tez pogoda nie rozpieszcza. ale ja to juz sie przyzwyczailam, to jest hh. ale u mnie slonko czasami sie ladnie pokzuje daje malo ciepelka, ale przynajmniej ladnie wyglada:D

Dzień Dobry Wszystkim Kobietkom 🌼 Ja milczę, bo zupełnie brak mi czasu, w pracy ciężkie dni, wczoraj wróciłam po 19 do domu, dziś czeka mnie to samo. W między_tak_zwanym_czasie wciąż zamykam miesiąc sierpień. A pogoda jest tak paskudna, że nawet nie chce się patrzeć za okno. Całe szczęście, że siedzę tyłem do okna 💤 Ja też pomarudzę, a co! ;) Ale pamiętam o forum, pamiętam o Was. Właśnie na kawę przychodzę. Albo herbatkę z cytrynką - co Kto woli :D Gorąco Was pozdrawiam 👄

tabby🌻 Muffinka🌻 normalnie sie opuszczacie:( czuje sie przez was opuszczona:( a do tego dla mnie jest czwartek:( a buiuuuuu nie chce:(

Gość szramka_25
Czesc wszystkim! Jestem z rocznika 1982:) i chce zrobic zapoznanie;) pozdrawiam wszystkich

Witaj Szramka. Opowiedz coś więcej o sobie. Męzatka, samotna, w związku? Dziewczyny a kim jesteście z zawodu? ja jestem asystentką Prezesa.

Ja jestem asystentka ds. sprzedazy. A w rzeczywistosci: troche sekretarka, troche ksiegowa, od sprzedazy. Ogolnie od wszystkiego :O

Mirabelka, ja w tej chwili koncze pisanie mojej pracy dyplomowej. koncze studia w polsce i w niemczech kierunek to mechanika i budowa maszyn specjalizacja w pl: informatyka w inzynierii mechanicznej specjalizacja w de: mechatronika a pracuje w swojej firmie (zajmujacej sie silowniami wiatrowymi) przy sprawdzaniu zmeczeniowym piast, walow i innych czesci tychze siloni... pracuje jako inzynier specjalista wiem wiem bardzo kobiece zajecia i studia :D

Podizwiam cię sippelweg, ja nie mam głowy do takich rzeczy. A co ogólnie porabiacie na co dzień. Ja już studia skończyłam rok temu. 2 lata temu wyszłam za mąż. Niedawno kupiłam mieszkanie - na kredyt - i wprowadzam się w październiku. No i jak już wspomniałam wczęsniej od miesiąca staram się o dziecko.

Sipp, jak czytam te Twoje kierunki to mam wrazenie, ze jakas chinszczyzna pisalas :P:P

tabby... wiekszosc moich znajomych tak mi mowi, a jak juz wpadam w wir opisywania co i jak i gdzie i dlaczego to sie patrza na mnie jak na ufo:( ale na szczescie mam tez tych ze studiow co maja tak samo pokrecone w glowie jak ja i czasami sobie pogadamy i inni wtedy musza troche poczekac az sie kapniemy, ze chyba troche zaniedbujemy pozostalych... a ja na codzien pracuje... od swieta jezdze na jedna lub druga uczelnie by z promotorami pogadac albo z dziekanami cos tam uzgodnic.. nie mezatka, ale w zwiazku, aktualnie z niemcem:), lacze przyjemnie z pozytecznym bo doszlifowywuje swoj niemiecki tak by mowic bez bledow i bez akcentu :)

Ja pracuje trochę w administracji [coś jak asystentka], a resztę w transporcie ;) zajmuję się głównie transportem zakladowym: kilometrówki, godziny pracy kierowców, rozliczenia z firmami współpracującymi. Mieszkam jeszcze z Rodzicami, ale jestem w trakcie załatwiania kredytu na mieszkanie, więc jeśli wszystko sprawnie pójdzie, to jeszcze w tym roku zamieszkam z Narzeczonym :D Studia skończyłam w ub. roku, ale już myślę o podyplomówce z logistyki. Tylko te kosztyyyyy :( To tyle chyba o mnie :)

Sipp, chciałam Cię już kiedyś zapytać o Hamburg. Czy to prawda, że Hamburg, to światowa stolica prostytucji? Przepraszam za tak durne pytanie, ale jakoś mnie to ciekawi, bo wciąż się słyszy, że to do Hamburga wywozone są dziewczyny sprzedane do agencji towarzyskich, że tam prostytucja kwitnie....Jak to wygląda na codzień? Okiem Kogoś, Kto tam mieszka i obserwuje wieczorne i nocne zycie miasta?

mzuffinka, no nie powiem ale jest ulica burdelowa... ogolnie cala czerwona gdzie kobiety nie maja wstepu, no moze jak sa w obstawie mezczyzn, ale lepiej by byla brzydka... jest tez czerwona dzielnica otaczajaca ta ulice, gdzie sa sexshopy, sklepy z bronia, jakies \"masaze\" i tego typu sprawy... ale tak ogolnie poza tym obszarem to sie tego nie widzi... miasto jest spokojne, nie stoja panienki na ulicach tylko wlasnie w tamtej okolicy jest prostytucja rozwinieta

A ja zrobilam licencjat z administracji samorządowej, teraz magisterke z zarządzania. Teoretycznie piszę dyplom. Praktycznie.. wiadomo :P W zwiazku od prawie 2 lat (kurcze za niecaly mc 2 rocznica!) Od mca mieszkamy razem. W koncu opuscilismy akademik, FOREVER! :D Wprowadzilismy sie do mieszkanka. Urzadzamy powoli. Zadnych zareczyn, slubow nie bylo. Dzieci brak. Jest kot :D Muffinka -- bardzo ciekawe pytanie ;)

Dzień dobry, z kawą przychodzę [herbatką, o ile Ktoś woli :D ] Sipp, dzięki 🌼. W takim razie Hamburg nie różni się niczym od reszty większych miast na świecie. Wszędzie są takie dzielnice, pamiętam jak odwiedziłam ze znajomymi takową w Londynie. Hehe, tam nas wpuszczono, ale panowie ochroniarze przed lokalami bardzo uważnie nas obserwowali. A ja, oczywiście, głowa wysoko i jak gdyby nigdy nic urządzam sobie spacer :p Swoją drogą, ja chcę naszą piękną polską jesień!!! :(

muffinka jak wejdziesz na ulice ta burdelowa to moga Cie pomyjami oblac lub cos rownie \"przyjemnego\" spotkac... ulica jest ogolnie zaznaczona jako burdelowa... nie jest to normalna ulica, tylko sa tam okna wystawowe... ale wystawy sa inne niz w sklepach, panienki sie tam produkuja i zapraszaja do \"zakupow\"... ogolnie bardzo przygnebiajaca sprawa:( ale wiele dziewczyn robi to dla przyjemnosci... a tak w ogole to dzien dobry bardzo w piateczek :D

Dzień dobry bardzo Sipp W Londynie tez to tak wygląda. Przed wejściem \"byczki\" a w \"witrynach\" panie prężące swoje ciała.... Cała jedna ulica.... Ale nikt mnie nie oblał pomyjami... :o Masz rację, przygnębiające...

w hh, ta ulica jest odgrodzona murem, nie jest calkiem odseperowana, ale nie ma wejscia na luzaka na ta ulice samochodem to nie ma mozliwosci a rowerem Cie nie wpuszcza, mozna powiedziec to jest jak wejscie do innego swiata... ale np sexshopy w okolicy maja ciekawe wyposarzenie... kiedys z moim ex sie przeszlismy po tych shopach... i jesli chodzi o bielizne to maja czasami calkiem fajne rzeczy... ;) ale niektore "zabawki" to nie wiem do czego mogly sluzyc po dzis dzien...

Witam kobietki! Eh, ja znowu po imprezie, ale na szczescie kaca wielkiego nie ma:) A co wy tak o tych burdelach?:D Hmm...to ja tu nie mam, ale tu prawo maja zaostrzone na takie sprawy, wiecie rownouprawnienie. A niewazne. Ja tam dzisiaj bez kawki, rosolek pije sobie:D Buziaki.