Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

Hej sippi:D Hejki hana:D Oj ja dzisiaj tez mialam pelno snow, bardzo ciekawe, nie ma co:D A doszlam juz do siebie, doszlam:) Dzisiaj juz po kawusi, bo inaczej to ja sie z lozka podniesc nie moge. Jak tam dzien mija dziewczynki?

Dzień Dobry Kobietki 🌼 Wg niektórych źródeł pełnia była dopiero dziś. Może stąd Wasze sny :) Ja nie zdążyłam nic przyśnić. Miesięcznica chciała mnie wykończyć :( Koszmarna noc. Dziś jestem lekko niepitomna, a poza tym piguły jeszcze działają. Dobrego dnia wszystkim :)

Muffinka... no sny to ja dzisiaj mialam nieprzecietne... ze robilam sobie test ciazowy ktory potrafil wskazac za pomoca kreseczek jakiej plci jest dziecko... no i ze niby jestem z blizniakami obu plci w ciazy lub z hemafrodyta... hmmmm.... jabym mogla byc w ciazy to by mnie to zaniepokoilo... :D

To mi z kolei dzisiaj hurtowo sie wszysyc znajomi snili, w dziwnych sytuacjach:) Oj, tloczno w tych snach bylo hehe. Ale dziwne, bo ja przewaznie w trakcie pelni to w ogole nie moge spac, a tu wyjatkowo jak dziecko normalnie:D

hejka kobietki🌻 u mnie za oknem pogoda do dupy!!!!! niby swieci slonce... ale gdzie to ja nie wiem bo go nie widze... do tego boli mnie brzuszek... chyba moje dni nadejda dzisiaj:(.... wczoraj padlam po 22 spac i ledwo sie dzisiaj podnioslam o 7.. odzwyczailam swoj organizm od spania wiecej niz 6 godzin:( i teraz nie wie co ma robic, czy spac czy glupiec... znowu mialam pojechane sny... tym razem jakies polamane obcasy mi sie snily, ktore kleilam jakims super klejem... ehhhh dla kazdej 🌻

Dzień Dobry Sipp 🌼 Dzień Dobry Reszcie Kobietek - zanim się pojawią {kwiatek] Sipp, masz rację, zimno i pochmurno. Ja się dogrzewam dmuchawką :o Herbatkę zaraz zaparzę. Napijesz się ze mną?

Mufa ja sie staram nie zaczaczic w biurze... mam kolege co siedzi blisko mnie co jest anty antyperspirantom :O... a ze za oknem zimno to tylko jedno okno moze byc otwarte... no i smierdzi.. wiec jak masz jakas ladnie pachnaca herbatke to ja sie pisze

Hej dziewuszki! To jak wy tak milo, to ja tez:) Chociaz nigdy kwiatkow nie robilam mam nadzieje, ze wyjda:) Muffinka 🌼 sippi 🌼 Jak nie wyjda to sie na cafe obraze:)

Noo...:D Ja juz po kawce, ale cos nieprzytomna dalej. A u mnie slonce wyjatkowo, ale cus sie chmurzy:(

Sarp, witaj 🌼 Sipp , uuuuuuu :o nie ma nic gorszego niż ktoś będący anty- antyperspirantom....... Kiedyś miałam znajomego, który nie wiedział nawet co to jest antyperspirant...pewnego dnia , zanim przyszedł do biura postawiłyśmy z koleżankami na biurku antyperspirant, tak że nie wiedział, od kogo to :D Pomogło. a herbatek pachnących pod dostatkiem. :) zwykła czarna, czarna earl grey, zielona orientalna, cynamonowa, zimowa i malinowa. Do wyboru, do koloru :)

Dziendoberek :) Sipp -- łoj :O wspolczuje smrodku A moze wykorzystac sposob Muffinki z podrzuceniem antyperspirantu?? A u mnie leniwy dzien. Nic sie nie dzieje

nie wiem co mozna z tym kolesiem zrobic... ja w sumie pracuje z nim najkrocej wiec mnie to jest jakos glupio... ale wiem, ze wszyscy juz probowali czegos... no i jak widac... a raczej czuc z marnym efektem:( no coz... jakos bede musiala to przezyc

Nie zazdroszczę.... O fuj... :o Spróbuj mu podstawić gdzieś antyperspirant... Myślę, że nie Tobie, a jemu wtedy będzie głupio....Nie będzie wiedział, kto, a może się domyśli... A jeśli nie, to wystąp do firmy o dodatek szkodliwy :p

...znaczy...może się domyśli, że jego \"zapach\" jest uciążliwy dla otoczenia... wybacz mój polski-język. :)

hejka ja jestem wczoraj moj bardzo dobry kumpel obronil niemieckiego mgr inz tutaj w hh no i pojechalam do niego to oblac... dotarlam tam na 20... do 23 zdazylismy wypic kazdy po 3 piwka i butelce winka... byloby tego wiecej, ale ja o 23 musialam sie zmywac inaczej bym musiala u niego nocowac, czego w sumie nie chcialam... chociaz on nie mialby nic na przeciw... to jest jeden z moich kumpli co to sie czai do mnie jak pies do jeza i mysli, ze ja nic nie wiem i nic nie widze... ale pozostawilam go w blogiej nieswiadomosci... znowu mnie kumple tak wyprzytulali, ze prawie mi tchu braklo... ale ogolnie bylo super no ale dzisiaj to ja jestem lekko niedysponowana glowa mi sie chce rozpasc a w buzi to mam takiego kapcia, ze szkoda gadac juz sie umowilismy ze ja mam sie bronic w piatek coby kazdy mogl zabalowac... a juz na pewno w polsce bede musiala tak termin ustalic coby wszyscy mogli popic alez jestem nietomna a do tego za oknem jest taka pogoda, ze psa nie wygonisz:(

Widzisz Sipp, ja tez lekko nietomna. Wczoraj wpadli znajomi na piwko i wyszli po polnocy. Moj Połówek cwany - rano wstawac nie musi i sie rozgadali \'chopaki\'. A ja pobudka o 6 :O

tabby🌻 ja sie mocno mobilizuje by pisac cos o tej mojej silowni wiatrowej z sensem, ale na lekkim kacyku to ciekawie mi to idzie:( no ale sie staram hej hana🌻

Gość Miś uszatek
Też sie wpiszę, rocznik pasuje,chodzi o pobicie rekordu, czy o zwykłe pogaduchy?

Hej kobiety! sippi, wspolczuje kaca:) Ale nie martw sie, to przechodzi:) Taki maly zastoj tu widze sie robi, trzeba rozruszac te 25latki, a nie. Jej, to juz 25 hehe i caly czas do przodu. E tam, jak bedzie 30stka to moze sie martwic zaczne, ale tez watpie:D Buziaki:)

tabby, sippi, a co wy tak w tygodniu imprezujecie? Sily trzymac na weekend, a nie:) Chociaz ja to mam tylko nadzieje, ze nam sie znow nie trafi taka impreza jak w tamtym tygodniu. Ukrywac sie trzeba zaczac hehe:D

Gość Miś uszatek
Skoro dyskusja to mam pytanie, czy w wieku 25 lat największym problemem powinien być problem facetów w sensie z kim się dziś umówić, jak się wtedy ubrać,szukanie drugiej połówki, czy może k*****, gdzie się podziewa ten mój facet, już północ wybiła.