Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

Czesc :) A ja sie pochwale, ze zaliczylam ostatni egzamin :D Kolejne juz podejscie, ale tym razem ostatnie (w koncu!) Mam troche zamieszania w pracy, wiec dlugo nie popisze Pozdrawiam

Dzieki Dziewczynki :) Tym bardziej sie ciesze, bo to byl moj ostatni egzamin na studiach :D:D Indeks zlozony, czas sie zabrac za dyplom... Jakos nie moge sie dzis usadowic na fotelu. Plecy mnie bola :O

Hej kobiety! Ja dzisiaj zabiegana bylam od rana, tez z przepisami walcze ale z norweskimi, normalnie jaki tu oni maja balagan. sippi🌼 tabby🌼 mufinka🌼🌼,tak na pocieszenie:) Ale ja tez jakos podobnie mam, ciezki okres w zyciu,a niby powinno byc stabilnie:o

moin moin :) ukochany piateczek:) nareszcie, chociaz jestem chorawa i wszystko mnie boli to jednak juz za chwilke zacznie sie weekendzik i nie nalezy marudzic:) buzki na mily piateczek

cześć Kobietki :) Wszyscy chorzy, nie wiem czy to reakcja obronna na jesień? Zdrówka życzę:D i kawusię zaparzam :)

mufinka🌼 no to chyba jednak bylas pierwsza:D Jak 7 minut po mnie druga kawe zaparzasz to musialas wczesniej wypic pierwsza:) Tak mi wyszlo po przeliczeniach matematycznych:D A u mnie pada i nastroj mi spada:(

a ja jestem po kawie, herbacie i nadal chce mi sie pic:( zaczyna mi sie chyba znowu goraczka :( jak ja tego nie lubie:( pogodzilam sie ze swoim chlopem, nie powiem, ale nadal mnie drazni, ale postanowilam dac mu szanse na naprawienie szkod... za oknem sloneczko swieci (tfu tfu tfu przez lewe ramie co by nie zapeszac) muff🌻 sarp🌻 tabby🌻

sippi🌼 w ramach solidarnosci z roczniekiem ja tez choruje. Tylko, ze u mnie to pogoda taka, ze niby slonce swieci, w miare cieplo, czlowiek na dwor wyjdzie a tu wiatr zimny i sie przeziebia:( Uroki Norwegii, eh. tabby🌼, jak sie pojawisz.

Ja kawę pije na potęgę. Wy się godzicie, a mnie dziś czeka bój z chłopem. Bojowo jestem nastawiona.... I zwykle nie kończy se to dobrze. ech... jakoś nie cieszy mnie ten weekend...prócz tego, ze jadę jutro spotkać się z netową - Przyjaciólką :) chyba jedyny plus. a tak, kiedy idę do pracy , to jakoś ten czas zlatuje szybciej....

Halo Przybysia :) Witamy na naszym topicu, proszę się rozgościć ...Kawa czy herbata?? Mam nadzieję, że się spodoba na tyle, że zostaniesz :)

herbatke prosze, kawke juz piłam ;) niestety mieszkam daleko od was a tak mi brakuje kogos bliskiego do pogadszek....:-O przeciez nie bede plotkowac ze swoim ukochanym o rajstopkach czy gaciach :P

A skąd jestes mniej więcej? Zawsze można pogaduszyć [nowe słowo :D ] na Kafe :) Rozgość się :) Herbatka zaparzona, zostawiam kubek obok komputera :)

Nottingham, słodzę 2 i troszke :D dziękuję , napewno bede sie odzywac w miare moich możliwośći :)

muff🌻 ja swojego malo nie okaleczylam, jak na razie mu odpuscilam bpo przyszly tydzien mam ciezki i nie mam ochoty sie z nim urzerac, wiec lepiej bylo sie tymczasowo pogodzic a w przyszly piatek dam mu popalic:) Przybysia🌻 co nam jeszcze powiesz o sobie?

oj max jeszcze 2,3 lata!! nie ma to jak Polska..i choc tutaj roi sie od Polaków, to uwierzcie, ze w wiekszosci przynoszą wstyd :(

Moge wiele powiedzieć, ale wkrótce, pewnie wyjdzie z rozmów, natomiast z pewnością!! nie zdradze swojego wieku :P i prosze mnie o to nie pytać ;) pozdrawiam

Sipp, do wieczora może mi przejdzie agresja ;) Przybysia, tajemnicza jestes ... nie zapytam o wiek ale zapytam o powód tej tajemniczosci :D

A co to z tymi chlopami ostatnio sie dzieje? Z moim to ja caly czas na etapie powaznej rozmowy heh, tylko, ze mi sie wymiguje, bo mowi, ze wymyslam glupoty:p Walne go czyms ciezkim w koncu i bedzie spokoj;) Przybysia, powitac, powitac 🌼

Oni zawsze tak mówią :p A to czysta gra psychologiczna. Bo nam się włącza światełko w głowie : A może ja faktycznie gadam głupoty?...No i wystarczy. A jemu w to graj :o Nauczyliśmy naszych panów manipulować nami. A teraz skutki. Ja własnie próbuję się wyleczyć ze zbyt mocnej miłości. Koniec. ech.

Ale cisza, topic nam upadnie kobiety, zobaczycie heh, tak straszy straszy, a sama nic nie pisze:) Przychodze z kawka, juz koncoweczka, ale moze jakies mile towarzystwo sie zjawi:) 🌼 dla wszystkich:)

hejka kobietki🌻 ja jestem zwloki, jak ja nie lubie poniedzialkow, a do tego jutro jade na targi, wiec musze wstac wczesniej niz normalnie i pewnie okolo 6 bede musiala juz byc na nogach:( ale juz siedze z noskiem w kawie i sie narkotyzuje :) jestem pierwszy raz w kozaczkach i nawet nauczylam sie w nich szybko chodzic (zapomnialam, ze chodzenie na 10 cm obcasie jest inne niz na 5cm;) i pierwsze kilka krokow to szlam jak pokraka :D weekendzik spedzilam dosc ciekawie, wczoraj wyciagnelam D. na zakupy, chcialam sobie kupic kozaczki, bo w hh ciagle pada i kozaczki to ogolnei bardzo dobry pomysl. D. chcial tez buty kupic wiec wyruszylismy na podboje... po 4 godzinach mielismy owszem buty ale dla D. gdzie on ma rozumia buta 49 wiec ogolnei zakup butow dla niego to jest koszmar, no wiec sie zalamalam, ze ja pewnie nie kupie, a za kozakami juz od okolo miesiaca chodze. no ale sie nie poddalismy i lazilismy dalej, w koncu o 19:30 znalezlismy ostatni sklep gdzie moga byc jakies buty ktore sa w normalnej cenie i ladne... no i dokladnie 19:57 (3 minuty przed zamknieciem sklepu) kupilam 2 pary, bo sie nie moglismy zdecydowac ktore sa ladniejsze... i tym samym 200 euro pozbylam sie z portwela, ale buciki sa cudne. teraz nie dziala stronka tego sklepu, ale jak bedzie dzialala to wam podesle linka do nich :D tak poza tym to sie pogodzilismy z D. znaczy mnie przeszlo boczenie sie na niego za oknem mam pogode barowa, jeszcze nie pada ale sie zanosi:( Tabby🌻 Milego dnia