Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

Piszesz? Czytasz? Ja pisać wierszy nie próbowałam, ale tomiki pochłaniam. Uwielbiam Koftę [ponad wszystko!], Stachurę, Wojaczka, Josifa Brodskiego, Alicję Marzec, Jastruna, Okudżawę, Matyjaszczyka, Bursę i wieeelu innych. Mniam!

Gość hesitate
kucukbalu lobuzie jeden tu madzik ;)

Gość ghjg
pisze i wydaje

Rowniez listopad, 18. A Ty, Maluska, ktory? I jestem z Lublina, aktualnie na emigracji w Holandii, w tejze chwili w pracy zreszta. Pada tu u nas, jesienna pogoda. Czego nie lubie najbardziej? Konca lata, poczatkow jesieni. Najsilniej odczuwam wtedy przemijanie, do urodzin blisko, wiec kolejny rok przeplynal, jestem coraz starsza i mlodsza juz nie bede, jakis taki dol:( Ale sie nie sugerujcie.

Gość gfhg
ja tajemnicza ależ skąd

Gość gfhg
wróiłam z zakupów

hejka, melduje sie:) nie mezatka (ale bylam bliska, na szczescie nie doszlo do zaslubin), nie dzieciata, mozna powiedziec, ze w zwiazku, ale nie mozna powiedziec, ze samotna :D pracujaca i studiujaca

Gość baba P
To i ja sie zapisze :) Oczy: roznie :P Od niebieskiego, przez szare do zieleni, do tego jakies zolawe/pomaranczowe 'ciapki' Wlosy: typowo polskie - myszowate Wady: (idac za przykladem koleznaki) wzroku i postawy Zalety: chyba zabraklo mnie w tej kolejce :P Facet: jest Kot: jest Inny inwentarz żywy: kwiatki :)

Gość gfhg
atak poza tym to wszyscy się ode mnie odwrócili takie życie

Eeeeeeeee tam, Baba, jakies zalety na pewno Ci sie dostaly. Chocby kot - w moich oczach to wazna zaleta Twojej osoby;) Wlosy tez mialam myszowate - dlatego farbuje;) Ale czy takie one polskie?

Baba, sie zarejestrowala ;) Obecnie jestem mam marny stan ducha, wiec nie widze zalet :P Ale na \'trzezwo\' moze by sie cos znalazlo ;) Tez kiedys farbowalam wlosy. Na czerowo :D:D:D Ale to bylo kilka lat temu. Teraz staram sie odzyskac naturalny kolor (niby ciemny blond/jasny braz). Tylko od polowy wlosow mam jeszcze takie \'popluczyny\' rudosci :P A mi sie wydaje, ze myszowaty to taki polski :P Niby slowianki to blondynki, ale wiecej mozna znalzec wlasnie z takim mysim odcieniem

Moje debiutanckie farbowanie skonczylo sie czerwonymi wlosami. Bylo to na kilka dni przed Studniowka. Nie bylam szczegolnie zadowolona, ale tez sie nie zmartwilam za bardzo. Blondynka tez juz bylam i jakos sie soba nie zachwycilam. Ale bylo lepsze niz mysza. Aktualnie: mily jasny brazik, podoba mi sie:)

Gość juskus
dawne historie ale bardzo przykre i smutne tak wyszło teraz pozostały mi cztery ściany bo piesiulka straciłam w tamtym roku

juskus wspolczuje ja jestem naturalnie ruda blond... ale maluje je na braz, lub rudy... oczy mam zielono piwne kota nie mam ale chce miec... ale wspollokator mojego faceta ma 2:D facet ogolnie jest, ale nic powaznego, poprzedni powazny zwiazek rozlecial sie krotko po zareczynach teraz jestem w hamburgu... tutaj koncze studia i pracuje urodzinki juz mialam... mam w lecie, wiec dla mnie ogolnie jakos jesien nie jest dramatem, a kolejne latka, tez jakos mnie nie przerazaja... moje wady... hymmmmm... pyskata, wredna, zlosliwa (ale tylko dla wrogow) zalety... optymistka, hmmmmm.... jak mi jeszcze cos wpadnie do glowy to napisze :)

Gość juskus
mi tylko pozostaje nadzieje chociaż niewiem czy ona juz dawno nie umarła

Juskus, wciąż zmieniasz nick. I nie mam pewności, czy wciąż rozmawiam z tą samą osobą... :D. Może czas wyjść z czterech ścian? znaleźć przyjaciół?

Gość juskus
moze tak tylko ze mi już na tym nie zależy nigdy nie mogłam na nikogo liczyć więc tak nagle ma się to zmienić

Heja!:D Nastepna do kolekcji:) Faktycznie wyz byl a jakos ludzia malo:) To tera ja, w zwiazku z facetem (podobno slub ma byc hehe:) ), obecnie zagranica, planuje studia tutaj, bo w Polsce rzucilam bardzo ciekawy kierunek:filozofie:D. Pozdrowka z wyjatkowo slonecznej dzisiaj Skandynawii:D

Ja tez wlasnie chce utrzymac wlosy bardziej pod brazik. W pracy na cerwono to juz chyba nie wypada :P:P Tylko nie chce ich farbowac. Po prawie 2 latach farbowania (owa cudowna, wspominana czerwien :D ) mialam strasznie zniszczone wlosy. A ze je choduje i mam juz za lopatki, to nie chce ich niszczyc farba. Myslalam o hennie, ale jak powiem mamie o tym pomysle, to mnie wyklnie i wydziedziczy :P (raz farbowala mi wlosy henna, ale mialam takie ledwo do ramion, bylo zabawy :P) A teraz siedze w pracy, ktora ostatnio daje mi w kosc i mam jej serdecznie dosyc :O Kicius to spelnienie marzen, wiec jestemy przeszczesliwi, ze jest z nami :D Juskus -- widze, ze jestes z bliskim mi okolic. Nie mieszkam tam, ale tam sie rodzilam i wychowalam. Tam mam rodzine :) Ech, tesknie za lubelszczyzna :)

Gość corne ocy
czesc wszystkim rówieśnikom :) ja z okolic Muffinki- jakies 20 km :)

Gość juskus
zaraz ide nie mogę spedzać przed kompem tyle czasu

Gość nikaaa5
No to ja rozumiem:) Mamy juz dwie strony, wierzę, że bedzie jeszcze więcej:)

Gość gladzia
Hej. Ja tez jestem rocznik 82. Bez dzieci i męza ale mam kogoś:) pracuję, konczę studia

corne ocy - ja nie z samego Olkusza, a z okolic. Może powiedz, czy Ty masz 20 km na wschód, zachód, północ, południe? :)