Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

sarpanitu🌻 wszyscy pisza Sipp... wiec Sippi tez moze byc... a gdzie to teraz jestes? ja mam za oknem teraz w miare ladna pogode, co u mnie jest nieczesto... Muffinka🌻 ja stosuje rozne psaty wybielajace... ale uzywalam tez paskow blendamed... rewelacja...

Spróbuję paseczków, Sipp, dzięki :) A u mnie pogoda przecudna! Piękne słońce świeci i upal przypuszczam nieziemski. Dobrze, że w biurze chłodno :)

Gość juskus
czesc muffinka

A ja siedze sobie w Norwegii:) Jakos wyjatkowo ladnie dzisiaj, moze by pogode wykorzystac i na spacerek do parku albo na fjord:D Ale kawke trzeba dopic. Kofeinka mniam:)

Gość juskus
zaraz powinnam się zmywać muszę ugotować zupe i wykąpać się a mam mało czasu

juskus🌻 witaj sarpanitu🌻 moj facet chce do szwecji wyjechac... jaka tam u was jest pogoda? tak ogolnie...

Sarpanitu, ależ zazdroszczę tych Fiordów... :) Na stałe uciekłaś z kraju? Słuchacie może koncertu w Trójce? Nie znam tej kapeli, a całkiem przyzwoicie grają :)

Swiete slowa - dobra zupka nie jest zla. Moze by w koncu jaka ugotowal? Juskus -- jaka robisz?

Gość juskus
no jabłkową

Sippi, moj facet byl w Szwecji 3 lata, a to zalezy w ktore miejsce chce jechac konkretnie. Ale tam to wieje ogolnie:) Ja bylam w Swe 3 miesiace, mi tam sie Norwegia podoba bardziej, ale to moze dlatego, ze ja zawsze do Nor chcialam:) Muffinka, ano na stale zwialam:) Oj tez by zupke zrobil, ale ja to tylko z proszku umim hehe:D

Muffinka chcialam posluchac tego koncertu tez, ale sie wbic na trojke nie moge:( To w takim razie slucham swojego regionalnego Wamy:) Zobaczymy co na Mazurkach ciekawego slychac.

Hej dziewczyne 🖐️ jateż \'82 Muffinka 🌼ta Kapelat o \" Indios Bravos\" uwielbiam ich , ostatnio jak byłam na koncercie ( co roku w stodole) Zaśpiewałam Gutkowi STO LAT (sama, puerwsza:) bo akurat urodziny miał, jest świetny szkoda tylko że tak mało znani z Banachem w Polsce , który kawałek Ci się podoba najbardziej o ile oczywiście zdąrzłaś zapamiętać ?

starsza🌻 wiatam na tym topiku ;) sarpanitu🌻 a nie jest tam za zimno? wietrzyscie to ja mam tez w hh, kjuz mozna powiedziec, ze sie przyzwyczailam do tego, ze deszcz potrafi poziomo padac... ale jak z temperaturami? Katarzyna🌻 witaj

Muffinka dzieki, ze stronki poszlo:) sippi, no na polnocy to jest zimno pewnie:) Ale np. tutaj gdzie ja jestem w Norwegii to pogoda w ogole jest dziwna. Zimno nie jest w ogole, w zime np. bylo cieplej niz w Polsce, wlasciwie to na minusie bylo moze z 5 dni, a sniegu w ogole. Tyle, ze pada duzo, ale to akurat taki region. Teraz jak nie pada to mamy podobnie jak w Polsce, sloneczko i goraco:) Zalezy w ktore miejsce ten Twoj chce sie wybrac, bo tu pogoda potrafi sie zmieniac z kilometra na kilometr, taki klimat.

Sarpanitu - proszę bardzo 🌼 Starsza siostra- niestety nie zapamiętałam żadnego tytułu. Nie wschłuchuję się specjalnie [jestem w pracy i robię wszystko z doskoku ;) ]. Muzyka gra w tle i bardzo podoba mi się to co słyszę :p Tak w ogóle, witamy nowe 25- latki :D 🌼 " A może będzie dobrze :D " - Indios Bravos :D

Sipp -- zauwazylam, ze w niektorych wypowiedziach uwywasz skrotu \"hh\". Co to znaczy?? Bo czasami jak czytam rozbija mi kontekst i nie moge \'zrozumiec\' o co chodzi :P Juskus -- zupe jablkowa???? Eeee, a jak to sie robi?? o_O Katarzyna, Wiosna -- witanko :) Muffinka -- "Napewno bedzie dobrze" - ja ;) Kiedy sie rodzilyscie? Ja jestem majowa krowka :]

Sipp -- no to wszystko jasne :) Muffinka -- a jestes juz byczek czy jeszcze baranek? ;)

Napisze cos o sobie : jestem na emigracji - juz 3 latka niemezata, niedzieciata, w zwiazku - bardzo szczesliwa :D