Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hogaty - reaktywacja D

Hogaty - reaktywacja D

Polecane posty

Hej ZOłzolki :D Marika hahahhaa dobre :D :D :D Taka jedna 🌼 Mewik 🌼 Miła [ kwiatek]

ja się teraz rzadko odzywałam bo praca und mój Małpuch :P i tak jakoś leci :P teraz szukam nowej pracki hehe :P

Marika chyba lekko Cie ponioslo hehe :D mi ta sytuacja z Jasiem fasolą się skojarzyla :P :D Taka jedna o Ty Ropuszko Żabuszko hehe ;) Jak tam poderwalas kogos ?:D

o dziewczyny,opiszmy tu ideal naszego faceta co? tylko nie mowcie ze-ten z ktorym jesem chodzi mi o cechy charakteru,wygladu,spojrzenia na zycie,plany na przyszlosc-no ogolem wszystko co dla Was sie liczy

Marika nie nie mi chodzilo z tą torebką hehe ;) dobrze , że wyslalas :) teraz czas na jego krok... :) Taka jedna hehe tylko osta pomaluj pomadką ładna :D

Marika nie nie mi chodzilo z tą torebką hehe ;) dobrze , że wyslalas :) teraz czas na jego krok... :) Taka jedna hehe tylko osta pomaluj pomadką ładna :D

Marika hehe a po co mi ideał ? :D byppby za slodko i IDEALNIE :P :) oj tam usta usta 👄 :D mi tez stronka szwankowala :P

Marika no to już z głowy masz ten problem... ;-) Adzia witaj, nareszcie!!!!!!!!! 🌻 ale była kolejka do tego pokoju, gdzie sie papiery składa... i tak wyyyyczekałam się dłuuugo, a w efekcie i tak musze iść w poniedziałaek, bo nie miałam zdjęcia i musze z poprzedniej uczelni jeszcze jakiś świstek załatwić jesuuuuuuuuuuuuuu 4 raz będę się musiała zwolnić, żeby iść papiery złożyć! 😡