zaphera 0 Napisano Sierpień 23, 2007 witajcie dostałam dzisiaj przedwczesnie cos w rodzaju okresu tzn bardziej wyglada mi to na plamienie dodam ze przez jeden cykl juz nie bralam tabletek zastanawiam sie czy powinnam zazyc dzisiaj pierwsza czy czekac na obfitsze krwawienie?? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wioluska 0 Napisano Sierpień 23, 2007 zaphera a ktory masz dzien cyklu teraz?pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaphera 0 Napisano Sierpień 23, 2007 25-25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Sierpień 23, 2007 Plamienie zawsze zaliczasz do starego cyklu. Czekaj na okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plamienia Napisano Sierpień 23, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3242273 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MM78 Napisano Sierpień 23, 2007 Mój ginekolog wyraźnie podkreślał, że plamienie to nie okres...Okres to krwawienie i od momentu krwawienia liczy się nowy cykl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach