Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliś26

Smutno mi dziś

Polecane posty

czipsik hej hej :) a generalnie to nic nie robilam posiedzialam sobie troche na balkonie zeby sobie nozki jeszcze opalic :) a u ciebie jak tam?

ja miałam dzis ze tak powiem bardzo szalony dzien bo miałam jazde i moj instruktor jest bardzo wybuchowy i jak zaczał na mnie krzyczec to ja na niego tez zaczełam hehe fajnie to musiało wygladac :D ale na szczescie to bylaoststnia z nim jazda bo naormalnie jezdze z kobieta ale jej cos wypadłoi on byl w zastepstwie

hehehehe to dobrze ze to tylko zastepstwo bylo ;) a tak ogolnie ciezko sie jezdzi? ja bym chciala kiedys zrobic prawko ale narazie mam wrazenie ze sie nie nadaje do tego :-/

powiem ci tak ze mozna sie nauczyc ja tez do tej pory uwazam ze sie do tego nie nadaje ale moj mi kazał zrobic bo jak teraz nie zrobie to potem juz pewnie nigdy bo zawsze bede miała za malo czasu juz wyjezdzilam 18 godzin a dopiero dzis sie poczulam jak kiedrowca wczesniej jechalam taka sztywna i zestresowana jak kołek :)

ja tez sie musze kiedys z tym zebrac ale nie wiem kiedy heheheh nie wiem czy nie zrobic od razu we Wloszech no i tam jest o wiele latwiej

u nas to jest z tym tragedia jak sobie pomysle ze czeka mni eegzamin i to pewnie nie raz to mi sie flaki wywracaja :/ tylko czy jak tam zrobisz to u nas bedzie wazne ??

wiesz ja po studiach chce wyjechac do Wloch zeby tam mieszkac dlatego mysle czy nie poczekac i juz tam nie zrobic Teraz gdybym zrobila i tak nie mialabym czym jezdzic

a masz tam jakas rodzine ?? a duzo ci tych studiów zostało ?? własnie przyszedł leon i mnie całuje po nodze :D chyba chce jesc ;)

aha myslałam ze masz tam rodzine ja tez zaraz po studiach wyjezdzam za granice ale na szczescie mi został tylko rok :) wiec chyba szybko zleci juz po pogłaskałam znow gdzies teraz poszedł chyba pod szafke :) bo on lubi sie chowac i atakowac nogi tak z nienacka :)

no niestety nie mam tam rodziny dopiero bede miec ;) trzeba bedzie od poczatku wszystko zaczac jak nie wyjdzie zawsze mozna wrocic a ty gdzie sie wybierasz?

najprawdopodobniej do anglii bo mam tam brata albo do jakiegos anglojezycznego kraju :D no ale pewnie bedzie anglia bo tam bede miala latwo z praca no i zawsze brat nam pomoze :) a z jakiego miasta jestes jesli mozna wiedziec ??

Opole ale tak naprawde Legnica :) dzis chyba znow mam depresyjny nastrój ale to wszystko przez tego chłopa mojego bo dopiero jutro wyjasnimy sobie ta ostatnia kłutnie i zaczynam sie ta rozmowa denerwowac eh

a no troche nawet bardzo sie kłucilismy ale najlepsze ze o zupełna pierdołe ktora sie juz wyjasniła i została załatwiona ale jednak kłutnia na odległosc jest straszna bo nie mozna sobie wszytstkiego spokojnie wytłumaczyc i wyjasnic bo czas nas goni ja mysle ze bedzie dobrze chociaz zobaczymy

e do przytulenia to jeszcze jakies 3 tygodnie musze czekac ;/ ale juz lepiej 3 niz jak na pocztku było 8 :) ok teraz musze szybko leciec do lazienki poku reszta wspólokatorow jeszcze tam nie wlazła jak tylko wroce to sie odezwe :)

ano 3 a potem tydzien przytulenia a potem znow nie wiem ile tygodni samotnosci :/ kurde czemu ja sie na to zgodzilam to nie wiem nie cierpie siedziec sama jeszcze taraz jak jest lato prawie nikogo nie ma w miescie tylko tak siedze w czterach scianach i sie nudze bleee