Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliś26

Smutno mi dziś

Polecane posty

siedze na necie slucham muzyki czasem cos w tv obejrze czasem cos poczytam ucze sie slow z wloskiego ktorych jeszcze nie znam i jakos leci

no wlasnie mi tez jakos tak leci z jednej strony wolałabym zeby juz było po wakacjach wiem ze to głupio brzmi ale wole chodzic na uczelnie bo tam sie zawsze cos dzieje zawsze jest co robic i jakos czas szybciej leci a masz jakis szczesliwy egzamin we wrzesniu bo ja niestety tak :/

hehe to tak jak i ja i nawet nie zaczełam jeszcze nic czytac bo jak sobie pomysle mam cofke bo to jeszcze z pediatrii a ja tego nie cierpie musze poszukac notatek :D heheh

ja tez jeszcze nie zaczelam bo cos nie mam glowy heheh;) ale bede musiala sie jakos zebrac niedlugo bo duzo tego jest a zanim to wkuje na pamiec to troche zejdzie

a masz juz wyznaczana szczesliwa date ja tez mam tego od zarypania ksiazka ktora musze chociaz ze dwa razy przeczytac ma z 1200 stron :/ najchetniej bym waliła głowa w sciane :D

27 na szczescie jeszcze mam miesiac ale codzien sobie obiecuje ze od jutra zaczynam :) ale jakos mi sie nie udaje dobrze ze tak na sam koniec bo mysle ze wszystkich przepusci :D bo juz nie bedzie kiedy zrobic poprawki :) a zdaje nas 80 osob :) ponad polowa roku fajnei co :)

hehehe no sporo sporo na moim roku to nawet nie ma juz 80osob hehehehehee ehhh no ale moze skonczmy z ta szkola cieszmy sie jeszcze wakacjami ;)

ano ano jeszcze 3 tygodnie i jade za granice :D smiesznie to brzmi ale ja najdalej bylam w czechach i to na zakupach :D

ja pewnie tez lubie ale zawsze nie bylo okazji a teraz bedie tylko troche sie martiwe 20 godzin w autobusie :/

oj 20 godzin to nie tak zle jeszcze ;) nie martw sie dasz rade ja juz jakos przywyklam ja jadac do portugalii spedzilam 3 noce w autokarze w jedna strone oczywiscie ;)

kurde az tyle ale wiesz zazdroszcze ci ze tyle juz zobaczylas i to takie fajne kraje :) bylas gdzies jeszcze ??

tyle ze tak dlugo sie jechalo dlatego ze byly po drodze 10 godzinne postoje na zwiedzanie innych miejsc kraje w ktorych bylam to: wlochy,hiszpania,portugalia,francja,chorwacja,anglia,austria,niemcy,szwajcaria

o to ladny kawalek swiata moge sie schowac w porownaniu do ciebie :) musisz miec strasznie ciekawe zycie

wiesz co tak na codzien to moje zycie jest nudnawe wlasnie jakas taka odskocznia sa te podroze zawsze mozna cos zwiedzic poznac inna kulture innych ludzi ja akurat to lubie no i potem zostaja fajne wspomnienia a tego przeciez nikt nie zabierze :)

a czesto wyjezdzasz ? jednak fajnie masz ja bym tez tak chciala :) ja jade teraz na tydzien do holandii wiem moze to nie jest jakis fajny kraj ale zawsze to cos :)

mysle ze w kazdym kraju mozna znalesc cos ciekawego :) no ja to jezdze glownie w grudniu na sylwestra i pozwiedzac albo w wakacje niestety nie mam mozliwosci jezdzic tyle ile bym chciala bo ja to bym mogla ciagle ;)

no juz ja wiem co ja bede zwiedzac w tej holandii pewnie ciagle ten sam pokoj i to samo lozko :D jakis pustak nam tu wlepił durna stronke :/

i bede miala fajne wspomnienia :D ktore sie nie beda nadawały do opowiadania :D

ja jak bylam we wloszech to ostatniego wieczorka poszlam z Maurim na plaze na niebie swiecily gwiazdy morze szumialo moglam sie do niego przytulic i nic wiecej nie bylo mi potrzebne do szczescia

nie no jak nam ktos wejdzie do pokoju i przeszkodzi to bedzie kupa smiechu i to sie bedzie nadawało ale pewnie reszta juz nie :)