Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i znowu moj facet

znowu klotnia i mysli o rozstaniu

Polecane posty

Gość i znowu moj facet

a bylo juz tak pieknie. jak nigdy. a tu wraca z pracy pozno i mowi ze przyszedl najszybciej jak sie dalo i nawet nigdzie sie nie zatrzymywal. a ze wyczulam alkool, dopytalam sie u kogo pil. no i sie przyznal wreszcie ze u kumpla. tylko po co klamal?? i jeszcze dodal ze ma mnie dosc, juz mu nie zalezy i byloby lepiej gdyby sie wyprowadzil. :O a rano jakby nigdy nic pyta sie, czy juz mi przeszly humory :O ze co niby mi mialo przejsc? a gdzie zwykle przepraszam? juz nie chce po raz kolejny udawac, ze znowu nic sie takiego nie stalo :O masakra :(

Gość i znowu moj facet
razem 2 lata. pewnie za szybko zamieszkalismy razem. ale myslelismy wtedy: po co czekac, skoro sie kochamy? po co tracic czas na dojazdy itd? chcielismy byc razem w dzien i w nocy, codziennie, zasypiac i budzic sie obok siebie... a teraz...?:O moje kolezanki mowia zebym sie nie przejmowala, bo wszyscy sie kloca w zwiazkach. ale my juz przesadzamy naprawde...:O wygadac sie chcialam...

Gość i znowu moj facet
ja wiem, ze on mnie kocha, ale zachowuje sie jak dupek i naprawde mam go czasami serdecznie dosyc.:(

Gość Każdy tak ma ...
Najwazniejsza zasada, jak facet ma wypite ... to pamietaj nie zaczynaj jakis idiotycznych dyskusji, bo to nic nie da ... Najlepiej w takim wypadku porozmawiac w następny dzień ... A poniewaz padlo niepotrzebne slowo z jego strony ... to na twoim miejscu powiedziałabym mu, ze nie musicie być razem i ty go na siłe nie trzymasz przy sobie, jeżeli mu się nie podoba to droga wolna, jak uważa, że ma możliwości żeby sobie polepszyc to ty na pewno nie staniesz na jego drodze ... :) Warto żeby wiedział, to da mu do myslenia i nie bedzie taki pewny ciebie na 100 % To bedzie dla niego kubel zimnej wody .... powodzenia :)

Gość i znowu moj facet
jak mu powiem droga wolna, to mysle, ze sobie pojdzie. a ja nie wiem czy tego chce. on jest strasznie dumny. kiedys raz chcialam odejsc, to strasznie posmutnial, ale nie zrobil nic, powiedzial ze nie ma sily walczyc bo wszystkie jego zwiazki sie rozpadaly w glupi sposob :O nie za bardzo kumam ale coz :(

Gość Jeżeli wszystkie ...
jego związki rozpadały się w glupi sposob jak on mowi to może warto żeby zastanowil się nad swoim postepowaniem ? Jeżeli on jest taki przewrazliwiony na swoim punkcie to niech sie rowniez zastanowi co mowi, bo może kogos zranić. Piszesz ... "jak mu powiem droga wolna, to mysle, ze sobie pojdzie"... i tym mnie zaskoczylaś. Facet, ktory kocha na pewno będzie walczył o dziewczynę i zrobi wszystko żeby z nią być ... to pewne jak 2+2=4 więc może warto się zastanowić co dalej ...