Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika- monika-monika666

szukam numeru do polski na stacjonarke za 1p

Polecane posty

Gość monika- monika-monika666

Gość znam taki za 2 p

Gość a ja znam za
0,5 p :P ale nie bede swinia i podam 0844 200 9898

Gość matroplko
ale to powaznie z tym numerem czy to jaja jakies?

Gość onauk
ja tez korzystam z numeru za 0.5 p/min...sprawdzalam rachunek i jest to prawda..numer: 08442009595 na tel.stacjonarny

Gość matropolka
no tak ale chodza takie plotki ze jak sie ma na abonament telefon i darmowki to jak sie dzwoni z tego numeru to ni8e pobiera darmowek tylko kasuje ekstra. Nie wiem moze wy wiecie

i ten numer z koncowka 9898 jest prawdziwy i ten z 9595 tez ja akurat dzwonie z tego 9898 bo najczesciej go wybijalam i juz tak z przyzwyczajenia leci ale ten 9595 tez sprawdzilam na rachunku wszystko sie zgadza a co do tych darmowych minut to nie mam pojecia

aaaa ale i dzwonie z tego numeru z telefonu stacjonarnego nie mam pojecia czy z komorek dziala :o nie sprawdzalam bo nie mam takiej potrzeby

Gość sprezynka
moglybyscie napisac jak dzialaja te numery ?normalnie mozna dzwonic wykrecic ten i pozniej docelowy do polski?ja mam taki za 0,5 pensa ale musze wysylac sms ,ktory kosztuje 5 funtow na poczatku kasuje rzeczywiscie 0,5 pensa ale pozniej to cholera wie bo czasami normalnie wcina z karty.jak sa darmowki to bierze z darmowek ale tez nie zawsze.moj chlopak dzwoni z abonamentu O2 .co prawda tak ostroznie korzystamy le nigdy ekstra nie zaplacil ormalnie pobieralo z darmowek ale w tej chwili nie ma go wiec nie moge podac numeru.pozdrawiam

te numery dzialaja tak wykrecasz numer a potem ten w polsce z kierunkowym pelna lista, rowniez na innne kraje i komorki www.niftylist.co.uk komorki juz za 5p/min - ale wszystkie numery dzialaja ze stacjonarnego mozna tez z tel publicznych ale wtedy troche dolicza 0.5p /min do pl na stacjonarne to tez 08442002525 te powyzej tez dzialaja oczywiscie:) wiecej pod ttym linkiem co podalam wyzej - co tam nie bede swinia podziele sie;)

dodam jeszcze ze dzwonie prawie codziennie i gadam po godzinie:) a do rachunku mam 6-10 funtow doliczone tylko..zyc nie umierac:)))

aha z komorki tez dzialaja te numery - ile nalicza nie mam pojecia bo korzystalam niedawno i jeszcze rachunek za komorke mi nie przyszedl:) ale na pewno jest wiecej bo wchodzi roaming:)

Gość matroplko
No wlasnie moj kolega ma na abonament Ma 20.000 minut darmowych w wekkendy. Dzwonil do Polski I OKAZALO SIE ZE MU NIE POBIERALO Z DARMUWEK TYLKO KASOWALO 35P NA MIN I MA DO ZAPLACENIA 250 FUNTOW!:(

Gość matroplko
SORY ZA BLAD POWINNO BYC o wslowie darmowki

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci