Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccccccccc

MAM krzywego-czy operacja to naprawi ??

Polecane posty

Gość cccccccccccccc

Bardzo cierpie,jestem prawiczkiem,bo kazda dziewczyna po zobaczeniu mojego czlona odrazy przestaje chciec sexu.. :O

ale bardzo krzywegp ? :P bo u wielu facetów penis jest niesymetryczny i przechylony bardziej w jedną stronę :D

Gość proponuję
1. pokaż nam - ocenimy 2. a nie możecie się seksić po ciemku ?

chyba po ciemku nie mogą bo zdaje sie ze kolega woli pokazać sprzęt od razu na pierwszej randce żeby potem nie było rozczarowań i...... laska zwiewa :D spoko - jak nie jest zakręcony w świński ogonek możesz się nie martwić

Gość kjhkhk
kierunek skrzywienia zależy od tego, czy masturbowało się lewą czy prawą ręką :classic_cool:

Gość monikaaa....
Wiele kobiet przyznaje, że "krzywy" ma wiele zalet :)

Gość cccccccccccccc
bardzo smieszne :O tylko potraficie drwic z krzywdy ludzkiej!! fotki nie poam ale napisze ze moj czlonek nie jest przechylony na ktorys bok jest prosty tylko jak stoi to w polowie jest wygiety na dol i to spoto..wyglada jak jakas faja :O

Gość a ja powiem tak_
no, no, no robi się intrygująco....

Gość cccccccccccccc
zdjecie moge wyslac na maila

Gość Ale jesteście wstretne...
Cghłopak sie zamartwia , a wy mu dokluczacie . Słuchaj to nie jest wcale problem , musisz tylko poznać odpowiednia osobę w stałym zwiazku , a nie dziewczynę na jeden numerek . Jest tyle pozycji , ze każdy dobiera sobie taka , by obu Wam było najwspanialej , a co mają powiedieć Ci co mają waskiego jak długopisik , to dopiero jest problem ? U ciebie nie ma nic nienormalnego i będziesz czerpał ogromna satysfakcję z sexu , ale na razie pomyśl o fajnej dziewczynie , a tym się nie przejmuj , pozdrawiam i zyczę wszystkiego dobrego !