Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M20

Dieta south beach 31.09 start kto chetny?

Polecane posty

Gość wsciekla42
kluseczka...tylko jest jeden problem...one dzialaja po 3 miesiacach...a ja nie jestem systematyczna :( w domu mam cala szafke roznosci, ktore mialam lykac albo pic przez dluzszy czas...:(

Gość niezadowolona
wściekła dasz radę!a mi bo wnuków jeszcze daleko;)póki co nawet dzieci nie mam:)

dasz rade!!ludzie potrafia gubic 60kg !! czytasz czasem super linie??????????? takie artykuly mnie motywuja - jak ktos moze to i ja !! czy ja w koncu jestem gorsza? http://www.superlinia.pl/ jak jestes okragla to jestes proporcjoanlna - znam kilka grubszych kobitek i sa przesliczne i zadbane!

Gość niezadowolona
dziś w ogóle nie pije wody, bo mi zimno.ale czerwonej herbaty juz chyba 5 kubków wydoiłam

Gość wsciekla42
ja takie przyklad mam blisko siebie, moja kolezanka schudla 60 kg... ale ja tak bede miala do pierwszego dola...potem znow beda slodycze...ciacha...cukierki... ale teraz to sie juz nie mieszcze w zadne ciuchy i spodnie zadne...przesadzilam po prostu. w szafie i tak ma rozmiary od 46 do 50..... mam tylko to szczescie,ze sibie akceptuje , bo inaczej... zimno mi tez...ale nie wiem czy bym zniosla 5 herbat czerwonych? one chyba maja jakis niedobry smak??? :)

Gość wsciekla42
iwonawar...nie pracuj tyle.... jak tam glod?

takiej zwietrzalej c herbaty:) jesli o mnei chodzi bardziej mi smakuej czerwona,zielona i biala herbata od czarnej:P kolezanka dala rade to Ty nie dasz? dasz rade zobaczysz:) a jak bedziesz miec dola zamiast do lodowki to do netu, na silwonie albo na spacer od razu glupoty wywietrzeja z glowy :) a jak same nei beda chcialy uciec to plazowiczki pomoga:)

Gość wsciekla42
dzieki za slowa otuchy :)

http://www.kuchniachinska.pl/przepisyint.php?id=185 http://www.kuchniachinska.pl/przepisyint.php?id=186 http://www.kuchniachinska.pl/przepisyint.php?id=187 http://www.kuchniachinska.pl/przepisyint.php?id=169 http://www.kuchniachinska.pl/przepisyint.php?id=184 to sa przepisy kuchni chisnkiej ktore miedzy innymi stosuje. bardzo latwo dostosowac je do SB. sadze ze inne dania tez mozna przerobic:P oo jeszcze gulasz wolowy z cebulka przyprawa do gulaszu i koncentratem pomidorowym jest pycha i powinno byc ok wg SB:)

Gość niezadowolona
ja też nie powiem że kocham czerwoną herbatę, ale podobno trochę pomaga, więc pije

no podglądam was co piszecie co jakiś czas i modlę się żeby była 15 to pójdę po małą do przedszkola i do domku na jedzonko. Jestem głodna, ale jakoś idzie wytrzymać, staram się nie myśleć o głodzie.

Gość wsciekla42
jedno jest pewne, jak sie ma zajecia i jakas prace, to naprawde zajmuje mysli...i wtedy mozna nie myslec o tym,ze sie jest glodnym ja tez zaraz zwijam manele.... a co bedzie w domu ???? jutro Wam opowiem. obym tylko nie zjadla czegos niepotrzebnego...:(

Gość niezadowolona
ja dziś chyba zrobię fasolke po bretońsku, z tych dietowych przepisów.jakoś mi dziś ciężko:(

Gość wsciekla42
ja powinnam chyba prezygotowywac obiad dzien wczesniej (jesli sie da oczywiscie) bo jak wpadam do domu, to jestem taka glodna przewazie,ze pochalaniam jak odkurzacz.... i wtedy co lezy...to moje :P

Gość niezadowolona
ta pogoda mnie wykańcza!chciałabym się porządnie najeść i isć spać.całe szczęście za 20 min kończe prace:)

Gość milenia_
kochane ile juz schudlyscie na tej diecie??/ cio? i w jakim czasie? macie przepisPasta z tuńczyka Składniki: puszka tuńczyka 2 jajka ogórek papryka jogurt naturalny szczypiorek papryka konserwowa Wykonanie: Do miski dać tuńczyka, jajka drobno posiekany ogórek, paprykę i szczypiorek. Całość zalać jogurtem naturalnym. Rozgnieść do konsystencji pasty. całość 410 kcal , 4 porcje po 100 kcal

Gość niezadowolona
ja narazie się nie ważę, więc nie mogę się wypowiedzieć.zamierzam się zważyć w poniedziałek,czyli tydzień od rozpoczęcia diety.

dziewczyny! porażka i to na całej linii , wczoraj w domu zapowiadało się dobrze, bo zjadłam omlet z 2 jajek, ale po chwili jak mnie coś dopadło to zaczęłam wszystko wciągać co miałam w domu,uspokoiłam się chyba dopiero po 30 min. ale yłam tak obżarta, że koniec świata.... a potem to już tylko wyrzuty sumienia.... dziś zaczynam wszystko od nowa i nie mogę dopuścić do tego żeby sytuacja się powtórzyła

Gość wsciekla42
witam Was Kochane :) no...ja sie dzielnie trzymalam....jak wrocilam z pracy robilam dopiero obiad, warzywa na patelnie i ryba, zrobilam do tego sos pomidorowy....potem wypilam szklanke soku warzywnego....u kolezanki tylko leise pomaranczowa :) i nic wiecej....ssalo mnie jak cholera....w nocy jeszcze wrabalam choc nie wiem po o 23.30 jakies 4 plasterki szynki drobiowej....potem zalowalam. moi mieli na obiad pierogi z miesem, pieczone na patelni...jak to pachnialoooooooo, myslalam,ze zwariuje...mialam po prostu slinotok :) ale wytryzmalam !!!!!!!!!!!!!! dzis do pracy wzielam reszte salatki z tunczyka, na przekaske mam szynke drobiowa i jajka 2 oraz majonez....pije juz herbatke, dzis juz zabralam sobie kawe bezkofeinowa i mleko o.5%. za okenm leje jak z cebra. zimno....brrrrrr pozdrawiam wszystkie glodujace :)

witaj wsciekla42.ja dzisiaj 6 dzien na sb.rano wypilam kawke a teraz zabieram sie do sprzatania a sniadanko musi poczekac.zrobie sobie omlet.jestem z toba i trzymam kciuki bo wiem ze nie jestem sama.

Gość niezadowolona
a ja nie zjadłam dziś śniadania, bo nie miałam w domu jajek:( ale wczoraj jadłam pyszny obiad-łosoś ugotowany na parze z surówką.mniam... wściekła-jakie warzywa robisz na patelni?

Gość wsciekla42
dzieki Justka ja tez ze sniadaniem poczekam, bo umiem wytrzymac do 11.00 napewno. dzis na obiad mam wp lanie filet z kurczaka i fasolke zolta...mialam gdzies przepis na fasolke po amerykansku, musze odszukac, bo "pisalo" smakowicie...:)

Gość wsciekla42
sa takie gotowe mrozonki.....wczoraj nawet wyciagalam stamtad ziemniaki...ale marchewki juz nie, bo byla w malenkich kostkach, a podobno marchewki nie wolno :( chyba powinnam kupowac osobno warzywa mrozone - kalafior, brokuly, fasolke....i mieszac sama :)

Gość niezadowolona
ja jakoś nie mam problemów z napadami głodu, tzn zjadłabym z chęcią coś niedozwolonego, ale potrafię się powstrzymać.choć jak uda mi się dojść do 52kg to chyba rzucę się na jakiegość fast fooda;)

Gość wsciekla42
Iwonawar.....rozumiem Cie doskonale...ja siebie znam i wiem,ze tez przyjdzie taki dzien,ze sie zlamie :( tylko jeszcze nie wiem kiedy :P trzymam kicuki za Ciebie i cala reszte :)

Gość niezadowolona
wiem, warzywa na patelnię hortexu? jadam je gdy nie jestem na diecie, bo najbardziej lubię właśnie te ziemniaki:)

dziewczyny powiedzcie mi kiedy mozna zaobserwowac pierwsze efekty.ja po 6 dniach ani troche w dol waga nie poszla moze to za wczesnie.pocieszcie!!!!!!a jak bylo z wami.u niektorych w pierwszym tygodniu waga spada a u mnie nic.prosz eo odpowiedz.

Gość wsciekla42
justka...ja na poczatku zrobilam sobiediete bez slodyczy, tylk wasa i dietetyczne jedzenie...schudlam 2,5 kg w trzy dni...niemozliwe co? ale odstawilam gore slodyyczyc i drozdzowek,ktore pozeralam codziennie.... od wczoraj jestem na typowej sb...i na razie nic :( moze jutro ?

Gość niezadowolona
swoją drogą jakie to niesprawiedliwe, że niektórzy mogą jeść wszystko w każdych ilościach i są szczupli a inni muszą się katować...