Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz 725

Jak przed nią to ukryć ?

Polecane posty

widac nasi faceci z nami wytrzymuja jakos skoro nie puszczaja sie na boki tak jak ty!!!! skoro ona taka uczuciowa to czemu ja ranisz???

Gość leśna kobitka
no dobra koniec z krytyką. Więc skoro ją kochasz i Ci na niej tak zależy jak piszesz, to porozmawiaj z nią o tym, że jaj przeyjaciółka Cię kręci , ale ze do niczego nie doszło itd , po prostu to jej powiedz, doceni Twoją szczerość i w ogóle, i bedzie ci ufac

Gość kobieta co to statystyki
poza tym jeszce jedno dziewczyny rzadko uprawiaja seks bez milosci z reguly on jescze ja umacnia, chcesz zdradzic uwazaj zeby Twoja kochanka sie w Tobie nie zakochala a wtedy zacznie walczyc o Ciebie zranisz dwie kobiety...

spadaj na szczaw leszczu !!! jak kochasz to nie zdradzasz... cieszył bym się gdyby Ci obie laski nieźle w dupe kopnęły... nosił wilk razy kilka... zło wraca, a Ty postępujesz nie fair...

leśna kobitka i zaproponuje trojkat zapomnialas dodac:)

Gość anitkakaka
a pomysl jeszcze jak teraz ta Twoja wrazliwa Agusia siedzi na kafeterii i pisze ze robila loda Twojemu najlepszemu kumplowi i ze chce mu to robic wiecej i isc z nim do lozka bo tak bardzo ja podnieca, ale Cie kocha i jak ma to przed Toba ukryc zeby Cie nie zranic. jestes jeden wielki LOL :P

Gość my jestesmy okropne pffff
a ty jetses zwyczajnym śmieciem...wysterylizuj sie zlociutki bo tak dlugo nie pociagniesz z nadmiernym popedem !!!

Gość WomanCommando
Dupku, właśnie Cię namierzamy. Za jakieś 2-3 dni Twoja Aga będzie znała prawdę o swoim chłoptaniu. Pozdrawiamy :)

albo jestes z kims, kochasz go jestes WIERNY, albo sie bawisz.....tzn "puszczasz" z kobietami - bo puszczalstwo rowniez facetow dotyczy...a pozniej zarazasz sie syfem :)

Gość Łukasz 725
Nic nie rozumiecie. Zaden facet nie wytrzyma uprawiajac seks z jedna kobieta!!!! Trzeba miec urozmaicenie. I nie krytykujcie mnie tak.

Gość Łukasz 725
Nie puszczają się na boki wasi faceci ? Cięzko mi w to uwierzyć . To jest niemożliwe. Wiem, bo mam mnóstwo kumpli ! Myslicie, ze mówią o tym swoim kobietom ? haha śmieszne :o Jednak na pocieszenie wam powiem, że je kochają. Tak, KOCHAJĄ.

Gość my jestesmy okropne pffff
anitkakaka dobre dobre... zycze tobei frajerze bys przezywal to samo jak Aguś sie dowie o tym coś zrobil !!!

Gość Łukasz 725
I bardzo ja kocham. A to, ze zamierzam sie kochac z inna, nie oznacza, ze nie kocham Agi.

Gość aha no moze
przyslij nam ta swoja Agusie.....doradzimy jej jak sie postepuje z takim szumowina jak ty !!!! Nie martw sie...pomyslow nam nie zabraknie ha ha ha :)

Pomijam kwestie, ze to z pewnoscia prowokacja :P Ale teraz nie badzcie zdziwione, ze my tak krzywo patrzymy na Waszych przyjaciol plci meskiej. Czy wypowiedz "nie ufajcie kolezankom przyjaciolkom juz setny raz jakas szmata tak sie zabawiala z chlopakami przyjaciolek" dziala tylko w jedna strone? Nie, tak samo jest w druga.

Gość leśna kobitka
rany to ja juz chyba żadnemu facetowi nie zaufam heh;p

Gość Malutkablondynecka
Ja ci wiezę, ze jo kochas :) powiedz jej prawde a ona to zaatceptuje :) napewno !!! Pseciez wie, ze jo barco kochas!

Gość Malutkablondynecka
Łukas, a ile ty mas latek, cio?

Łukasz 725 nie kochasz jej jestes zwykl dziwka ile masz lat 18??? jak sie kocha to sie szczerym jest powiedz jej co zamierzasz, jak kocha to "zrozumie"

Gość oj oj ty sierotko
Wiecie dlaczego on tak w kolko nawija ze Agusia uczuciowa itp. bo liczy na to ze MU WYBACZY !! jak sie dowie.... o nie nie nie licz na !!!

Gość jakakak
Chłopie, zmień środowisko, bo masz spaczony obraz rzeczywistości. Może twoi kolesiowaci durni niedojrzali kumple wykręcają takie numery ale to nie jest standard ani norma. A co do twojej dziewczyny - im wcześniej się dowie, z kim jest, tym lepiej.

Gość leśna kobitka
zmiana nastawienia: A czy ty zdajesz sobie sprawę z tego że to co dajesz innym wróci do ciebie, jak bumerang, bo tak działa prawo natury, inaczej- prawo przyczyny i skutku." Traktuj innych tak jak chcesz żegy ciebie traktowano"

albo kumple sie tylko przechwalaja.....dzieci, niedojrzali emocjonalnie do bycia w zwiazku, chcesz szalec to szalej, ale zostaw Age w spokoju, niehc sobie zycie ulozy z kims kto na nia zasluguje

Gość Łukasz 725
Przyjaciółka się we mnie nie zakocha. Nie wiem, czy powinienem pisać, że ma chłopaka w Anglii. Na tym forum ciężko się z kimkolwiek dogadać :o

Gość nalesnik
jak to czytam to mam ochote ci napluć w twarz. jak mozna mowic o miłości i zakładaniu rodziny jak ty swojego jezyka nie potrafisz trzymać na uwiezi.kolego zastanów sie nad swoim postepowaniu... ile ty masz lat????????????

Gość anitkakaka
"A to, ze zamierzam sie kochac z inna, nie oznacza, ze nie kocham Agi" ale kochliwy jestes:P wiesz co jesli chodzi o kumpli to swoj ciagnie do swego, jestescie podobni i dlatego sie ze soba kumplujecie bo sie rozumiecie w tej kwestii. ale to chyba logiczne ze ludzie sa rozni i ze faceci tez od siebie roznia sie podejsciem do seksu i milosci. moj akurat nie uprawia seksu z zadna (jestem tego pewna na 100%, nie mialby czasu, bo ciagle jestesmy ze soba) i ciagle tak samo mocno napala sie na mnie, moze i fajnie by mu bylo poszalec, ale w zwiazku sie tego nie robi, rezygnuje sie ze swoich przyjemnosci zeby stworzyc ze soba wiez

Tylko zauwaz Łukaszku, ze moze tak się zdarzyc, ze Agusia zgodzi sie na jakis maly oral z twoimi \'przyjaciolmi\', kolegami czy jak to zwal. Ale mysle, ze sie nie przejmiesz. W koncu to tacy dobrzy kumple, zawsze Ci pomagaja, takze luz. Niech sie zabawiaja z Twoja panienka :D

bo nikt Cie nie poprze czlowieku.....nie dorosles do zwiazku.....i co psiapsiolke chcesz zadwlic., bo biedna dziurka swedzi bo chlopak wyjechal...powiedz zeby ja umyla...Boze co to z apokolenie rosnie...rzygac sie chce

Aga nie bedzie chciala byc z takim zdradzaczem jak Ty zacznie sie Ciebie brzydzic, ktos inny ja pokocha i to ona jego a nie Ciebie bedzie piescic, jemu sie odda a na Coiebie napluje