Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz 725

Jak przed nią to ukryć ?

Polecane posty

Gość Łukaszu bajkopisarzu
przestań wymyślać bajki 😴 a Wy mu nei doradzajcie. Jego to życie, a nie moje ani Wasze, i niech je sobie paprze jak sam chce...🖐️

Gość anitkakaka
no to ladnie przyjaciolka sie zakochala a Ty to perfidnie wykorzystujesz :/ wiesz co sa ludzie ktorzy maja sumienie a niektorym tego po prostu brak

Gość anitkakaka
Łukaszu bajkopisarzu racja :) po co sie tak emocjonowac typkiem ktory i tak sie nie zmieni pod naszym wplywem

Gość AGUSIA ta kochana
czesc Łukaszku :)

Gość uuuulalaaa
ale masz wziecie na forum !!! tylko szkoda ze jestes az tak zalosnym typem !!!!!!!

Gość Łukasz 725
Nie jesteśmy gówniarzami. Ja mam 25 lat, a one po 23. Przyjaciółki nie wykorzystuje ! Sama tego chce..i wiem, że nie jest we mnie zakochana i nie będzie. Czemu wy jesteście taki zacofane :o :o :o :o :o Los was skrzywdził ?

Gość AGUSIA ta kochana
Twoj kumpel Pawel strasznie mnie podnieca, teraz juz wiem ze mozemy zrealizowac swoje marzenia, bo Ty w tej kwestii oporow nie masz. Wiesz brzydzilam sie polykac Twoje nasienie...ale Pawel jest inny taki delikatny, robie to z rozkosza. A tak w ogole to Cie kocham Lukaszu do zobaczenia jutro, Dzis sie z Pawlem umowilam na wieczor, wreszcie t zrobimy poczulam niezmierna ulge, dziekuje Łuki i do zobaczenia jutro.

Gość to ciebie
dopiwro skrzywdzi ha ha !!! az sie doczekac nie moge...

Gość Łukasz 725
Nie obchodzi was to , że chcę stworzyć z nią rodzine ?, ze pragnę z nią spedzić reszte życia ? Kobiety co z wami jest ? :o

Gość AGUSIA ta kochana
jelsi juz stawiamy na szczerosc to moze kjutro porozmawiamy o tym z kim jest mi lepiej, wreszcie bede miala porownanie, moze Cie czegos nowego naucze. Buziaczki Kochanie Ty moje. I nie wyzywaj tu nikogo, oni nie wiedza co to prawdziwa milosc.

Gość AGUSIA ta kochana
powiem Pawlowi zeby najpierw wzial mnie ostro od tylu, juz doczekac sie nie moge, ot co lece sie szykowac, wygolic jeszcze. Pozdrawiam wszytskich, a dla Ciebie Luki buzi

Gość ponoć samcy
maja zdrade juz w genach... No ale istnieja jeszcze wyjatki :)

Gość Łukasz 725
Czy na tym forum nie ma faceta? prawdziwego faceta, który wytłumaczy tym pyskującym kobietkom jak się sprawy mają ? :o Są rzeczy, których wy nie rozumiecie. Prawdziwe uczucia się dla was nie liczą, stawiacie tylko na drobiazgi. Załozę się, ze niejedna z was miała romansik na boku !

Gość krzysiek 26 lat
Co Ty palancie tu pieprzysz? Jaki obraza facetow przedstawiasz, pisz w swoim imieniu, i niech Ci kutasa grzyby porosna

Gość decyzja nalezy do Ciebie
Powiem Ci tylko tyle, ze ja mialam bardzo podobna sytuacje (ja, moj chlopak i jego znajomy). W koncu do tego doszlo, kochalismy sie. Powiem Ci teraz ze zaluje tego najbardziej na swiecie. Kazdego dnia zyje z mysla, ze zrobilam krzywde ukochanej osobie mimo ze nic sie nie wydalo i na pewno sie nie wyda. Ale sumienia nie da sie zagluszyc. Jednak najgorsze w tym wszystkim jest to, ze nadal mam swiadomosc ze predzej czy pozniej i tak by do tego doszlo, bo nie bralam pod uwage moich uczuc :(

Gość haha haha
wiesz co nawet smiessszny jestes !!! az do bolu... A samcow tu nie znajdziesz...bo to forum dla kobiet niedorajdo !!!

Gość bo w zyciu najwazniejsza jest
przyjemnosc i tylko takie osoby jak wy szcescie maja Ci wierni t przezytek

Gość czesc Lukasz
ja Cie popieram z Twoich postow emanuje seks....gdybym Cie znala pewnie nie potrafilabym sie Tobie oprzec. Uzywaj zycia, kobiet mozesz jeszcze duzo miec mlody jestes.

Gość to po co sie
wiązesz sieroto na stale ???? skoro zdtada ci po glowce juz od samego poczatku chodzila !!! przyznaj Dac palec a reki mu sie zachcialo !!!

Gość to po co sie
oj juz uciekl..... :( widzisz frajerze jakie to przemile uczucie bys ponizanym !!!

Gość Łukasz 725
Nie chodziła mi po głowie zdrada ! Tak wyszło.. Myslicie, że o tym nie myślałem ? Jasne, że myslałem. Wziąłem pod uwagę co byłoby lepsze. I doszedłem do wniosku, że jak się powstrzymamy -ja i przyjaciółka, to dwie osoby będą nieszczęsliwe. Teraz wszyscy są zadowoleni, dopóki Aga nic nie wie. Myślałem, ze na tym forum uzyskam jakąs porade jak zrobić, żeby było ok., zeby Aga była szczęśliwa. A z czym się spotkałem ? z nieuzasadnioną krytyką i chamstwem :o

Gość czesc Lukasz
to dwie osoby będą nieszczęsliwe szczescie daje milosc seks daje przyjemnosc mylisz pojecia Aga sie dowie, bo sumienie Cie zje zobaczysz....

Gość tylko jedno
albo się używa rozumu, albo nie (cytat z autora topiku "co mam zrobić, ze mamy na siebie ochotę" "ona się do mnie dobiera" itd...)

Gość pffff
" to dwie osoby beda nieszczesliwe " no no to jest bardzo inteligentny tekst !!! tym bardziej ze pisales ze Agus jest cudowna w łozko... ale co tam...tobei bylo malo...nie mogles przeciez zostawic biednej przyjaciolki Agusi na pastwe losu....

Gość Łukasz 725
Ja mam ochotę na wiele kobiet. Jednak ta dała mi wyraźnie do zrozumienia, że chce ze mną spróbować. I tak na początku powstrzymałem się przed pełnym zbliżeniem. Dlaczego to zrobiłem ? Bo pomyślałem o Adze :o , tak, to ona jest najważniejsza !

Gość pffff
no kochasiu....jakos chyba sie nie doczekasz odp na swe pytanko i bardzo dobrze...niech ci pojada bo ambicji....jesli w ogole ja masz !!!

Gość Łukasz 725
Seks i miłość to dwie odrębne sprawy, ale Aga na pewno tego nie zrozumie. Choć nie jest złośliwa jak tu kobiety na forum :o

Gość pffff
zatem Agusi nie znasz...w furii stac na wiele...oj tak tak

Gość malenka1234
A nie sądzisz Łukaszu ,że seks jest dopełnieniem szczęśliwego związku, a nie tylko przyjemnością??jeżeli jesteś szczęśliwy z dziewczyną to po co robisz takie rzeczey z jej "przyjaciólką"..Gdybys ją kochał to tak byś nie postępował, zachowujesz się jak samiec, zwierze nie umiejące poskromić swoich rzadz!!!!chcesz rady...rozstan sie z Aga i badz z tamta....jakbyś byl moim facetem to nie chciałabym Cię znac, czułabym obraze do Ciebie. zastanów się co ty robisz....