Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz 725

Jak przed nią to ukryć ?

Polecane posty

Gość pffff
twoj zwiazek predzej czy pozniej sie rozpadnie... a na swiecie bedzie to kolejna zraniona osoba przez "niby" ukochanego partnera....co tam

Dla mnie to fajna prowokacja i autor albo autorka pewnie ma kupę śmiechu czytając, jak się kobiety gorączkują. Ale i takie sytuacje w życiu bywają.

Gość Łukasz 725
Właśnie dostałem od P (przyjaciółka) sms " Hello kociak. Spotkajmy się jak najszybciej, mam do Ciebie sprawe :* ". Sam już nie wiem, co mam robić :(

Gość rzep
Powieś się! :)

ale dziewczyny przeciez my nic nie rozumiemy... przeciez lukaszek musial dbac o dobro kolegi ktory wyjechal za granice ze jak wroci to nie zastanie swojej ukochanej zarosnietej jak dzungla i ktos tam musial te chwasty wycinanc hahahaha a jego agusia powinna byc jeszcze jemu wdzieczna ze jej kochany lukaszek tak dba o jej kochana przyjaciolke!!! ha ha az sie smiac chce z niego no dlaczego bog stworzyl takiego kretyna!!!

Gość pffff
ano ciekawe co to za sprawa ???!!! chlopiec na zawolanie... pewno chce zebys jej rurę / y przeczyscil, bo sie zapchala /y !!!!

Gość malenka1234
Wycofaj sie z tego chorego ukladu jak naszybciej, nie brnij dalej

Gość co w koncu
zrobisz?? ...lepiej sie zastanow dwa razy zanim podejmiej decyzje !!!!

Gość Łukasz 725
Nie ironizujcie ! Wbrew pozorom jestem bardzo uczuciowym, opiekuńczym, czułym facetem i stawiam na wartości, które są w życiu najważniejsze. Chodzę regularnie do kościoła. Jednak nie o tym...Gdyby nie zależało mi na szczęściu Agi nie tworzyłbym tego topiku na forum i nie czekał tyle czasu na jakieś konkretne porady z waszej strony ! Ale widzę, że wy tylko potraficie obrzucać błotem :o

Gość leśna kobitka
pisałeś że jak z ta przyjaciolka sie nie przespisz to dwie osoby beda nieszczesliwe - mianowicie ty i ona, ale ale jesli do tego dojdzie to zranisz 3 osoby nawet samego siebie, ohh...;( współzuje ci koles eh.... mam nadzieje ze napiszesz ze to zart i z nudow sie bawisz na babskim forum;p

Gość a tak z ciekawości
jak dlugo tworzycie zwiazek ?? ( oparty na wierności, czulosci, bezpeiczenstwie, zaufaniu...itp )

Gość gruszki na sośnie
Ja Cię rozumiem... Z moich doświadczeń wynika taki wniosek: jesteś póki co na endorfinowym haju, ktoś na Ciebie leci poza tą "dobrą, starą kochaną dziewczyną", czujesz się królem i panem świata... Dajesz szczęście (chwilowe) dwóm osobom, jest fajnie, przyjemnie, nikt nie cierpi... Co z przyszłością? W końcu prawda wyjdzie na jaw (nie myśli się o tym teraz, nie?), ten układ długo nie pociągnie, a Tobą kieruje teraz taka ukryta podwójna moralność - no prawo młodości, ludzie popełniają w życiu różne błędy... Tylko kiedyś w przyszłości będziesz żałował, że dałeś się ponieść chwilowemu uniesieniu tracąc miłość. Dobrze, że miłość w życiu nie jest tylko jedna. Człowiek jest człowiekiem i jest zdolny do miłości między innymi dlatego, że umie powstrzymać swoje żądzę i zrezygnować z chwilowych przyjemności dla wyższych celów. Chociaż mi się wydaje, że Ty tez swojej dziewczyny tak naprawdę nie kochasz. Ale nie potępiam Cię. Nie oceniam. Kiedyś ja też byłam takim chujem jak ty. życie biegnie dalej, oby już nikt nie musiał przeze mnie cierpieć.

Gość Łukasz 725
gruszki na sośnie .. wreszcie jakaś mądra kobieta sie odezwała :) a tak z ciekawości .. niedługo bedzie rocznica, odkąd jesteśmy razem.

Gość a tak z ciekawości
no to sie szykuj w dniu rocznicy na przeprowadzke do motelu !!!

Gość a tak z ciekawości
nieeee lepiej na bruk...aaa co zeby ci nie bylo zbyt milo

Gość malenka1234
Łukasz wiesz co , po co zadajesz ludziom na forum takie pytania skoro nie trafia do Ciebie to co pisza???chcesz się wybielić, chociaż dobrze wiesz ,że robisz źle. Przestań okłamywać sam siebie...Gdyby to co wyprawiasz bylo na porządku dziennym , to w tym momencie nie szukałbyś rad na forum.Jeżeli jesteś uczuciowym, wierzącym facetem, to zachowaj się jak facet a nie jak gowniarz, ktory myśli jedną częścia ciala

Gość Łukasz 725
Póki co nie mieszkamy razem. Nie wiem, co zrobię. Nie potrafię zrozumieć, czemu wy kobiety reagujecie tak emocjonalnie. Seks to seks, a miłość to miłość. Nie spodziewałem się takiej reakcji z waszej strony. Mam przed nią tego nie ukrywać, tylko przyznać się ? i zakończyć z P ? Czy wiecie co stanie się z moją Agą? i nie tylko z nią..ze mną i z P też :(

Gość chcesz knkretnej rady
zamocz se fiuta w cemencie - to jedyna rada takich idiotow jak ty 🖐️

Skutecznym rozwiązaniem Łukaszu będzie jeśli zostawisz je obie w spokoju. Jeśli Aga jest taką fają dziewczyną, to nie niszcz jej życia i pozwól znaleźć normalnego faceta. Przy okazji zrobiłbyś dobry uczynek, gdybyś odchodząc powiedział jej jaką to ma pseudoprzyjaciółkę...

Gość chcesz konkretnej rady
i tak się wsyztsk wyda, więc lepiej się szykuj na stratę - i P. i agusi.

Gość malenka1234
Posłuchaj, my kobiety łacczymy milosc i seks. Dla nas milosc laczy sie z seksem a seks z miloscia..Seks bez milosc to tylko sport, przyjemnosc i nic wiecej, Gdybyś byl wolny to kochaj się z kim cchesz, ale czy nei rozumiesz ,że zranisz Aga najbardziej jak się tylko da.Zakoncz znajomośc z ta przyjaciolką , bo ona jest zwykla puszczalska i nikim wiecej...Zrobisz co zechcesz , ale jestem pewna ,że to sie wyda a wtedy Aga kopnie Cię w dupe tak mocno jak na to zasługujesz

aha i nie zpoaminajmy o chlopaku P. wróci z Anglii i mam nadzieję, że wpierdol Ci spuści...

Gość pffff
a wiesz dlaczego sie nie spodziewales takiego ataku...bo nie znasz kobiet...samcom to wszytsko jedno...byle tylko byli zaspokojeni... Harem sobie jakis zaloz moze...bo jak widac jedna kobieta to za malo dla ciebie....w dodatku tak ranisz swa kobiete...Boze :( :( i sie jeszcze martwisz o to co bedzie z tą P.

on się nie martwi co będzie z P. i z A. tylko z kim on wtedy będzie się seksił...

Gość ehmm
wiesz jak to jest;p w życiu nie można miec wszystkiego:PP a łapanie dwóch srok za ogon sprawi ze nie bedziesz mial nic, niestety, z czegoś musisz zrezygnowac:P

Gość pffff
do chcesz konkretnej rady.. dokladnie...tak tez sądze ze tylko to go interesuje... ale szuka usprawiedliwienia...

Gość Łukasz 725
Jeśli rzeczywiście to tak boli :(..że byłem z inną. Nie chcę jej robić krzywdy. Tylko wytłumaczcie mi, jak to się dzieje, że moi kumple z pozoru porządni faceci mają na boku inne kobiety i uważają to za normalne ? ja też nie widziałem w tym nic złego. Oczywiście ich dziewczyny żyją w nieświadomości. Ba..nie tylko kumple. Mam znajomą, która na dwa miesiące przed ślubem potrafiła pójśc do łóżka z kolegą. No, ale to była zwykła dziwka.

Gość pffff
no to masz swietnych znajomych !!! tylko pogratulowac...

Gość ehmm
w akim połozeniu w jakim Ty jestes nie ma szans zebyto sie nie moglo wydac, z gory to juz jest skazane na niepowodzenie i nie licz na cud;p

Gość czegos nie rozumiem
Łukaszu, prosze wytlumacz mi dlaczego kumple majacy laski na boku, to "normalni, porzadni faceci", a dziewczyna ktora poszla do lozka na miesiac przed slubem to "zwykla dzi**a ?