Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tistiii

tydzień po ślubie - jestem zalamana

Polecane posty

Hmmm, rozszerenia...dobre pytanie - ciagle mnie zaginasz nefrytowakotko :) Mysle, ze rozszerzony pakiet w tej samej zonie zawiera takze kibica pilki noznej na przyklad, rozszerzenie moze takze zawierac zone - kulturystke - tzn nie wizualnie absolutnie, natomiast udzwigowo. Ale nie jestem zwolenniczka kupowania od razu pakietu rozszerzonego, sklanialabym sie na update z sieci :P zawsze taniej

oryginalne wersje podstawowe zawieraja podobno wiekszosc funkcji seksualnych :P niektore tylko zawieraja wady produkcyjne i blokuja sie na niektorych czynnosciach :D update seksualny wowwww :D wyobraznia dziala....

Gość zawlec
tak to w życiu jest

Gość dawno zamężna
zamiast płaczu i pretensji czułymi słowami powiedzieć o swoich oczekiwaniach i marzeniach. Myślę ,że problem zniknie a w przyszłości powstaną inne poważniejsze.

Gość Kandan
W następnych tygodniach problem kanapek zblaknie. Będzie dużo innych. Pewniak.

Gość Enianaa
Moja droga. Nie załamuj się.Widocznie nie jest wart ciebie.

Gość danuta1
zrobienie kanapek dla ukochanego to frajda .

Gość KARMAN2
wszystko trzeba uzgadniać

Gość krysia2
Zmień sobie partnera.

Gość Kamalalusia
jjestem kama ,ulozylo sie dobrze

Gość lola189
;)

Gość Kamalalusia
jjestem kama ,ulozylo sie dobrze

Gość kikaX
Skończyło się noszenie na rękach? To już proza życia. A moze trzeba pomyśleć o kompromisie?

Gość 1edyta
to partner do niczego,przebolejesz,ale nie ma co żałować jak taki dziwny , jest dużo mądrzejszych i trafisz na takiego naoewno!

Gość tistiii
Przyznam się jeszcze, bez bicia (choć bardzo to lubię :classic_cool: ), że codziennie rano udaję się do Lidl\'a w poszukiwaniu orzeszków w snickersach. czasem też zdarzy mi się zajeb.ać paczkę drazy kawowych, ktore nastepnie skrupulatnie obieram z czekolady na tylach biedronki patrzac na pana zenka z kotlowni, ktory wlasnie ma przerwe i dogadza sobie pacynką :classic_cool:

Gość dobry mazzzz
moja tez mi dzis strzelila foha dlaczego jej nie robie sniadania:D to jej wytlumaczylem ze ona mi nie robi to ja jej tez dala bozia raczki ?:D

Gość szczerze mowiac jestem
wiekle lat po slubie , malzenstwo bdb, ale jakos nie pamietam,zeby mi przed praca dawal buzi. Ani na przywitanie. Fakt,ze jak wychodzi, to ja jeszcze spie. Ale nie jest to akurat dla nas wazne. Wszystko zalezy od calej reszty, jaki jest poza tym - moze facet miał akurat zly dzien? Albo ty?Z calowania wg mnie tez nie mozna robic obowiazku.Moze dlatego odgryzl sie kanapkami? Chyba wiecej tolerancji i luzu z obu stron - jesli oczywiscie calowanie i kanapki to jedyne problemy.

Ja bede chyba opozycja do wiekszosci kobiet. Nie musialas sie od razu obrazac ze nie dal buziaka, mozna to bylo inaczej zalatwic niz wyskakiwac z pretensjami, wiadomo, ze cos co jest wymuszone, nie bedzie \"wkonywane\" z przyjemnosci, chcby to mial byc buziak. No i chlop sie zdenerwowal tonem zapewne i jako kontre zapodal temat o kanapkach ... Jednego nie rozumiem: skoro spalas to jak czekalas na tego buziaka= we snie ? Moze nie chcial cie budzic :P A skoro NIE spalas to faktycznie, ja na jego miejscu (czyli osobie spieszacej sie pewnie z rana) tez chetnie dostalabym takie kanapki :P :D 🖐️

Gość lucyna 03
przesyłam pozdrowienia proszę się nie załamywać

Gość Joanka1
To o czym piszesz jest banalne.Głowa do góry,bądź sobą. Zajmij się sobą.Dużo uśmiechów.Po! Joanka.

Gość Zofia45
Tacy są mężczyźni,niestety.

Gość aneczka2
bądż cierpliwa i życzliwa powoli się dotrzecie

Gość szer
podzielcie się obowiązkami. ty robisz kanapki na śniadanie a on obiad

Gość trele mele dudtki
tistii, zapytaj go lepiej czy on druga mamuske sobie znalazl czy partnera do zycia?

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci