Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tistiii

tydzień po ślubie - jestem zalamana

Polecane posty

Komiczne: myslisz???? To znaczy można spać godzine dłuzej. To juz coś:P Agnes... różnie bywa ale na boga tydzień po ślubie??? I załamana? O pierdołę? Nie ma to jak być franowatą zołzą, jak ja:P:D

\"Szkoda że skończyło się żartami, bo to mądre było\" niestety - koniec słodkiego dołowania sie :P

dopóki nie wróci autorka to można sie powygłupiać :) nie? tym bardziej, że do mięsnego musze lecieć..jakis obiad...ehh nie chce mi się :(

widze, że tu wszystkie Panie to internetowe wojowniczki :P a obiedak to grzeczniutko i posłusznie robią

żadna ze mnie wojowniczka :D no poza polowaniem na mięcho :P upolowac ugotować :P jarski odpada oboje jesteśmy mięsożerni :D

kocico z nefrytu - czli aż tak leniwa jestes, że wolisz nie cieszyć się rozkoszami małżeństwa i nie robić obiadu?? :P:P

Komiczne: ja jestem kotem i jak każdy kot cenię sobie lenistwo i wygodę:P Rozkosze małżeństwa można mieć bez tego małżeństwa:P:D:D

pozwole sobie na chwile wrocic do wczesniejszego watku...wzielas kobieto slub tydzien temu, nie mieszkaliscie wczesniej razem, w glowie mialas z pewnoscia wizje malzenskiej sielanki, rodem z klanu, w starciu z rzeczywistoscia okazalo sie, ze rano niekoniecznie jest czas na rodzinne sniadanie, ze po pracy czasem takze zdarzaja sie spiecia - zycie nie je bajka. jesli najwieksza bolaczka obecnie jest brak buziaka o swicie, wroc tu za pol roku, przyznasz wowczas, ze brak buziaka byl pikusiem - pojawi sie milion innych powodow do zalu - proza zycia. Kanapki rano - no proszeeee, obowiazki sie dzieli, przyslugi sie oddaje, w zwiazku barterek - ja dla ciebie, ty dla mnie, nie ma obowiazkow rodem damskich, bo jeno kobiecie do twarzy z kuchnią wokol niej..

Lady F - jestem poruszony głębią Twej wypowiedzi, przedstawioną argumentacją oraz zaproponowanymi rozwiązaniami problemu... A przedtstawicielce rasy chodzących własnymi drogami powiem, że pod pojęciem małżeństwa miałem na mysli kazdy związek, niekoniecznie sformalizowany

Gość łajf
Ja jestem ponad 4 lata po ślubie i ... to mąż co rano robi mi kanapki do pracy. I nie gęga, ani nic. Po prostu przed ślubem sam sobie robił, bo jego mama nie wstawała (no to by dopiero było). Po ślubie po prostu robi jedna więcej. I nigdy nie zarzucił mi, ze sobie śpię, czy coś. Jak byłam pół roku z dzieckiem w domu po porodzie, tez jak wychodził, to spałam i tez nic nie mówił. No nie powiem, bo obiady robię ja (on czasem tylko), jalk przychodził to miał 2 dania (teraz też czasem ma, ale jak nie ma, to nie tragizuje). Owszem - sa nieporozumienia, ale na innej płaszczyźnie. Ja czasem mu się odwdzieczam, jak np. jedzie gdzieś w delegację, to wstaję raniutko i mu przygotowuję prowiant na drogę.

Gość mania przed slubem
haha. ja przez miesiac mieszkalam z moimi przyszlymi tezsciami i mezem i sobie popatrzylam. niestety tesciowa ma brzydki zwyczaj uslugiwania swoim dzieciom. tesc to osobnik pomocny w pracach domowych nadzwyczajnie. dba o ogrod, sprzata, pomaga tesciowej w zmywaniu i w ogole. natomiast trojka dzieci, w tym moj osobisty narzeczony ma dwie lewe rece. nie umie zrobic nic, jesli mama nie ugotuje to na obiad jest mrzona pizza i zupa z torebki. niestety go kocham ale wiem, ze czeka mnie duzo ciezkiej pracy. poprzednie wakacje bylismy caly czas sami i jakos to bylo. niestety nie mozna nic robic za faceta. nawet jak sie ociaga to trzeba cierpliwie poczekac. na poczatku ustalismy ze on nastawia pranie a ja prasuje bo mi to lepiej wychodzi. niestety mowilam o tym praniu, mowilam i nic. w koncu upralam swoje rzeczy a moj narzeczony obudzil sie kiedy nie mial ani jednej czystej koszulki. mial pretensje, ze nie wtsawilam i jego ale powiedzialem ze to jego obiazek i robic za niego nie bede. pranie nastawil i poprasowal. to samo ze zmywaniem. nie bylo juz czystych talerzy ale twardo jadlam jogurty az w koncu zauwazyl ze nie ma na czym jesc. niestety faceci sa niedomyslni.

nefrytowa :D nie jestem trendy bo trawy nie jem? :D czy też dlatego, że jednak pójde to tego cholernego sklepu kupię to mięcho i ze smakiem je pożrę :D

Gość no właśnie tak jest
że faceta trzeba od razu wychowywac i dac mu do zrozumienia, że niech nie oczekuje że będzie "jak u Mamy"

O rany... mam dreszcze jak czytam takie zdanie: faceta trzeba wychować... A po kiego diabla mi facet, którego mam wychowywać?? Wystarczy ze córke wychowałam:P

gdzie te matki, ktore tak psują synów??? Ja jestem jedynakiem, a matka w życiu nic za mnie nie robiła, a jeszcze sie mną od najmlodszych lat wyręczac lubiła

A propos wychowywania, to ktoś kiedyś powiedział coś takiego, że kobiety robią wszystko, by zmienić swojego faceta, a gdy im już się to uda, wtedy od niego odchodzą.... sporo w tym prawdy

oo tez wyręczam się moim synem to z niego wyrośnie taki -> komiczny ?? strach się bać :D